Gönderen Konu: karsi cins  (Okunma sayısı 9979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: karsi cins
« Yanıtla #140 : Haziran 11, 2010, 08:38:32 »
  :) Bunu anlamak için önce Bayan, sonrada Akıllı bir bayan olmak lazım Kemal abi. :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Haziran 11, 2010, 08:38:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Haziran 11, 2010, 11:06:13 »
  :) Bunu anlamak için önce Bayan, sonrada Akıllı bir bayan olmak lazım Kemal abi. :)

he ben salaam o zaman.... :)

şaka şaka anladım ama biraz daha açsan daha iyi olacak.... bakiim ben yontulmuş muyum?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #142 : Haziran 11, 2010, 16:38:20 »
  :) Alındım şimdi.

En başta söylemek istediğim, karşı tarafı nasıl etkileyebileceğini öğrenmiş kız ya da erkekler buna uygun politikalar kullanarak bunu karşı tarafı etkilemek, en açıkçası ağa düşürmek için kullanabilir. Tam bununla alakalaı olmasada ilgisi olan bir örnek, kadın bir erkeğin karşısında zorda kaldığında kullandığı en son ve önemli silahlardan birisi Göz Yaşlarıdır, bu silah hemen hemen tüm erkekleri vurur!, kadınlarda bunu bilir.

Kadınların genel kültürerl yapısı, bilgi düzeyi, gelişmişlik seviyesi, o toplumunda kültürel yapısını ve medeniyet seviyesinin göstergesidir. Kadınlar ne kadar özgür, bilgili ve sosyal hayata katılmış olursa o toplum o kadar ileriye, iyiye doğru gelişir. Tabi bu gelişmişliği baş kaldırı, anlamsız özgürlük hatta ayrı bir sınıf yaratma niyetine kullananalar o toplum ya da çevreleri için tehlikeli olabilir. Bu yüzden de kadınlar ile erkeklerin eşit ancak farklı olduğunu savunmama, hatta her platformda, tek olsam bile inatla korumama, bu şekilde konuşmama rağmen, Feminizim benzeri akımlara da o derece karşıyımdır. Kadın ve erkek beraber olursa birşeyler başarabilir, ayrı ayrı değil.
 Kadınlar bir çok noktada kendilerini yeterince tanıyamadıkları için öz güven ve mutluluk konusunda olmaları gerektiği yerde değiller bence. Bu konuda da çaba şart.
 Diğer yandan hepimiz hep karşı taraftan neler beklediğimizi, istediğimizi vs. yazıyoruz ancak bizlerin karşı tarafa nasıl göründüğünü, neler verebileceğimizi belirtmiyoruz. Sanki sipariş ile araç yaptırıyoruz, şu renk, şu donanımda olsun gibi. Bu bence yanlış, elbetkide herkesin hoşlandığı belli perspektifler vardır ancak bunları o kadar net ayırabilmek bence zor. Yani örneğin ben bir bayanın sporcu olmasını, belli fiziksel aktivitelerde zorlanmamasını çok beğenirim, ama çok iyi koşamıyor diye bir bayandan da soğumak biraz saçma gibi. Yani bütün bence daha önemli. Bilmem yeterince açabildim mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Haziran 11, 2010, 16:58:58 »
En başta söylemek istediğim, karşı tarafı nasıl etkileyebileceğini öğrenmiş kız ya da erkekler buna uygun politikalar kullanarak bunu karşı tarafı etkilemek, en açıkçası ağa düşürmek için kullanabilir.
işte bu yüzden yontulmak çok ama çok iyi ;) önemli ve kilit nokta ise kendi kendini yontmaktan geçiyor, karşı tarafa yontsun diye teslim olunca kendi açından yararlı şeylerde değil de karşı taraf için faydalı olacak şeylerde yontuluyor insan
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #144 : Haziran 11, 2010, 17:08:43 »
kesinlikle buna katılıyorum. karşı tarafı mutlu etmek için, ilişki yürüsün diye sevdiğin şeylerden ödün vermiceksin. bambaşka bi insan olmıcaksın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #145 : Haziran 11, 2010, 17:25:02 »
  Zaten benim görüşüme göre; benim karşı taraftan birşey istemem ve onun yapılmasının (gerçi bu da kimi durumlarda olabilir) yanında, asıl değerli olan, benim istediğim, heyecanlandığım birşeyin onuda heyecanlandırması, istemesi, kendi istediği, düşündüğü için yapması, ben yap dedim diye değil ki bunu söylemekde beni yorar, istemem.
 Ben bir macera yaşamaktan hoşlanıyorsam, ben hoşlandığım için istemesi değil, o da zevk aldığı, paylaştığı için istemesi bence değerlidir.

Türkay, katılıyorum, karşı tarafın istediği için ve onun istediği yönde yontulmak, kişiliği bulmayıda engeller, her yeni bir karşı taraf olduğunda, insan farklı birisi olmaya çalışır, ortaya yenemeyecek bir yemek çıkar. Ama elbetkide bu karşı taraf için hiç birşey yapılmayacak da değildir, amaç yakın kişiliklerin ortada buluşabilmesidir sanırım.
 Farkında iseniz en başta hep fiziksel görünüş önemliydi ancak hemen ardından hep kişilik analizleri geliyor. Kendimizi iyi tanımalıyız ve tanıtmalıyız. Karşı tarafıda gerçekleri ile görmeliyiz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #146 : Haziran 13, 2010, 21:46:49 »
  Bu konuda herkesin çeşitli düşünceleri olduğu aşikar ancak sanırım belli şeyleri paylaşma konusunda hala çekinceler mevcut, bence asıl halledilmesi gereken nokta da bu iletişim eksikliği bence. İki ya da daha çok kişinin olduğu yerde sosyallik vardır, sosyalliğin olduğu yerde de iletişim vardır. Eğer bu iletişim sağlıklı ise o sosyal ortam gelişir, güzelleşir ve onu oluşturan bireyler daha mutlu olur. Ancak bazı yerlerde, bazı şeyleri aşmak için zamana ihtiyaçda olabilir, bu zamanıda yine o ortamı oluşturan bireylerin kendileri belirler.