0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam tersine gobek cok kotu birsey.
Turkay, senin durum bana uymadi, ben ozgurce yururum genelde, cok el ele (istisnalarim vardir) yurumeyi bile sevmem.
Bizde bu durumun tek sebebi, çantayı sağ omzumda taşımam
yani göbek iyi bişey
çanta olmasa sağda yürüyor mu çağatay?
Eğer yolun sağ tarafta olduğu bir kaldırımdaysak tabii sağda yürüyor. Sadece bir örnek. Onun dışında da dediğim gibi çanta taktığım için hep sol tarafımda yürür.
Her şey kader kısmet.
Allah güzel yazı yazsın... annem der hep "ah kızıımm tahtını veririm de bahtını veremem" diye... haklı kadıncağız....
simdi durum daha iyi anlasiliyor turkay, cunku ben kucukken solakmisim :-) burada da yazma konusunda cekinceleri (ozel) olan cok arkadas var galiba, baslarina is acmak istemiyorlar herhalde:-)
... Bu yüzden bence bir erkek, kadının ne çok üzerine gitmeli, ne de az, yani illaki oyunlar oynamalı...
Tavsiyene uyuyoruz Hakan
bence bir erkek, kadının ne çok üzerine gitmeli, ne de az, yani illaki oyunlar oynamalı. Sanırım kadınlar biraz köle olmaktan da hoşlanıyorlar, söyleyince çok itici gelmesine rağmen. İşin daha da ilginci kadınların genel özellikleri dünyanın her yerinde aynı.
kadınların köle olmaktan hoşlanmasına gelince, her insan sevdiğini mutlu etmekten hoşlanır. kadınların köle olmaktan hoşlandığı kadar erkekler de hoşlanır. önemli olan karşı tarafı köle gibi hissettirmemektir.
Peki abicim biz gençler sizden feyz alalım mı ? almayalım mı ?