0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1-Yüz güzelliği2-Ten kaymaklığı 3-El ve ayak güzelliği (Fetiş olayı var da ben de...)4-Kaprissiz, kendiyle barışık, eğlenceli karakter5-Bir de vücut iyi olursa değmesin yağlıboya ))))))))))))))))))5-Ne olursa olsun dürüst olmalıKatlanamadığım şeyler:1-Cakcuk sakız çiğnemesi2-Gereksiz kıskançlık, trip yapması ve devamlı huzursuzluk yaratması3-Çocuk sesiyle şımarık konuşma yapması, cinayet işleyebilirim buna karşı... 4-Yalan
ama semavi dinlerin kitaplarinda, insanlar arasina ilgi koydugunu Allah zaten mesaj vermistir. 3 harfli bir kelime am soylenince ne kadar cok sey anlatabiliyor. Mehmet, suna sucicegi diyelim. :-)
(Bizde yanlış olmaz, olursa da yanlışlıkla olmuştur)
Eşim sanırım bu konuya yorum yazmamı bekliyor burdan ona kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum ve belirtmek isterim ki onu ilk gördüğüm de dizlerimin titrediğini hatırlıyorum
abi bi tane görürseniz bana da haber verin
1 tane'de ben alayım
aha aynı tipten hoşlanıyoruz cuk diye hem de ayak güzelliği değil ama el güzelliğine çok önem veririm ben de hele tırnak yiyorsa gelmesin yanıma
)))))))))))))))))))))) Buldum ben ama göstermem...
abi o zaman sana on yüz bin milyon alkış. büyüğümsün alt tarafı 8 kriter ne kadar basit aslında.
)))))))))))Teşekkür ederim, daha güzeli daha dürüstü daha kaymağı sana inşallah:))))