Gönderen Konu: karsi cins  (Okunma sayısı 9988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
Ynt: karsi cins +18
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2010, 10:39:36 »
sanirim cekicicilik saglayan sey sadece karsi tarafin ozellikleri degil, o anki sartlarda, baslangic onemli gibi. Bende lise caglarinda bir kizdan hoslanirdim ve uzun sure de boyle devam etmisti (okul zamani kimse ile takilmazdim :-) ) ama ciktigimin ilk gunu bana cok itici gelmisti.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2010, 10:39:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2010, 10:49:49 »
Teşbihte hata olmaz (Bizde yanlış olmaz, olursa da yanlışlıkla olmuştur)

Hakan abi, bu hastane sana fazla yaradı, kabak çiceği gibi açtın :)

Sadece şaka, bir yanlış varsa affola (bakınız yukardaki parantez içinde ki cümle)
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 05, 2010, 11:14:03 »
benim ilk aşkım ilkokulda oldu daha ikinci sınıfta..ben aşkın insanda kazanılmış bir statü değil edinilmiş.bir statü olduğuna inanmışımdır..bu her iki cins için geçerli..evet ilk aşkımdı ilk aşık olduğumda kıskançlık sabırsızlık çekememezlik..şımarıklık nedir bilmiyosun ama 5. sınıfa geldiğimde insna beyni geliştikçe anlamaya başlıyosun..ama ilk aşklar bambaşkadır derler doğrudur..hala unutamıyorum..şimdi bana yıllarımı geri verseler..çocukta olsan bu böyle..ama şimdi aşklara anlam veremiyorum..bu aşk hakkında görüş yazanların hepsine hak veriyorum sıralanan maddeler..her aşkın içinde var..her kız tipinde mevcut..o yüzden aşık olmaya çekiniyosun uzaktan bakıyosun..  5 senelik bir beraberliğim vardı.. ve arkadaşların malesef hemen hemen sıraladığı maddeler yüzünden ilişkimizi karşılık şekilde bitirdik..ama hala muhabbetim devam ediyor..bunuda anlamış değilim.. ama biz erkeklerin karşı cinsten istemedikleirmiz varya bu karşı taraf içinde geçerli onalrında bizde görmek istemdiği bir çok şey var..bu gayet normal..sonra zıt kutuplar ortaya çıkınca geçimsizlik oluşuyor...ama yaradılışın gerçeğinde var...aşksız dünya olmaz..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 05, 2010, 11:27:42 »

Antropolog David Givens'ın Aşk Sinyalleri kitabı, 'aşkın sözsüz dili'ni öğrenmek isteyenler için biçilmiş kaftan. Duruşunuz, giyinişiniz, yürüyüşünüz ve kullandığınız her kelime, karşı cins için bir aşk sinyali olabilir..
Kendini aşk doktoru olarak tanımlayan David Givens, kur yapmanın inceliklerini anlatan Aşk Sinyalleri kitabında herkesin bir kısmını bildiğini sandığı ama aslında göz ardı ettiği kur yapma tekniklerini anlatıyor. Bir ilişkinin beş evresi olduğunu öne süren Givens, 'Dikkat Çekmek', 'Gözdeki Pırıltı Nasıl Okunur?', 'Kelime Alışverişi', 'Dokumanın Dili' ve 'Sevişmek' başlıklı bölümlerde bir ilişkinin ilerleyişini adım adım anlatıyor. Kitapta ayrıca sosyal ortamlarda nasıl davranmak gerektiğini, kokuların etkileyiciliğini, blucin giymenin flört yaparkenki önemini ve vücut hareketlerinin verdiği mesajları inceleyen bölümler de var. Prestij yayınları tarafından Şule Gülmen çevirisiyle yayımlanan Aşk Sinyalleri: Kur Yapmanın Vücut Dili'nde öncelikle turnaların 'kanatlarını çırparak, kafalarını eğerek ve havaya sıçrayarak' kur yaptığını öğreniyoruz. "Erkek büyük adımlarla ayağını yere vurarak yürür, kafasını sallar ve tüylerini kabartarak 'Hey, bana bakın!' der. İlgilenen bir dişi, erkeğin hareketlerini taklit ederek onun yanında dans eder, erkeğin eğildiği gibi eğilir ve gagasıyla havaya çerçöp fırlatır." Kuşların ve insanların kur yapma biçimlerini birbirine benzeten Givens'a göre: "Hem gönderilen hem de alınan vücut dili işaretleri, bireylerin ortamda daha fazla yakınlaşmasını sağlıyor," ve 'aşk sinyalleri' olarak adlandırılıyor.

Aşk;seni hapsedecek göz aramak, yalnız gecelerde genç kalbine sığınmak ve gece onun hayaliyle yatmak ama uyandığında onu bulamamaktır...

Aşk;onu görünce titremek,üşümek ,kalbinden kilitli söz çalmak aniden güneşli düşlere dalmak ama ordan çıkamayıp boğulmaktır... Aşk;dünyayı,bildiklerini unutmak kemiklerinden gelen sesi duymak yıllarca aradığın aşkı bulmak Ama onu görüp, kavuşamamaktır...

Aşk;düşündüklerini anlatamamak, sebepsiz yere gülüp,ağlamak hassas bir kalp taşımak ama onu hiç kırmamaktır... Aşk;yalnız seni sevmek gözlerindeki beni görmek İki kelime uğruna yaşamak Ama seni seviyorum diyememektir... (Aşk;yalanla değil,güvenle yaşar...)

Okuyun ama pek inanmayın..

98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #24 : Haziran 05, 2010, 11:29:35 »
Aşk Allah'a sevgi insanlara... Gerisi boş :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #25 : Haziran 05, 2010, 12:43:56 »
ama semavi dinlerin kitaplarinda, insanlar arasina ilgi koydugunu Allah zaten mesaj vermistir. 3 harfli bir kelime am soylenince ne kadar cok sey anlatabiliyor. Mehmet, suna sucicegi diyelim. :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 05, 2010, 16:34:23 »
1-Yüz güzelliği
2-Ten kaymaklığı :)
3-El ve ayak güzelliği (Fetiş olayı var da ben de...)
4-Kaprissiz, kendiyle barışık, eğlenceli karakter
5-Bir de vücut iyi olursa değmesin yağlıboya :)))))))))))))))))))
5-Ne olursa olsun dürüst olmalı

Katlanamadığım şeyler:
1-Cakcuk sakız çiğnemesi
2-Gereksiz kıskançlık, trip yapması ve devamlı huzursuzluk yaratması
3-Çocuk sesiyle şımarık konuşma yapması, cinayet işleyebilirim buna karşı... :) :) :) :)
4-Yalan
aha aynı tipten hoşlanıyoruz :D :D cuk diye hem de :D ayak güzelliği değil ama el güzelliğine çok önem veririm ben de :) hele tırnak yiyorsa gelmesin yanıma :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 05, 2010, 17:39:36 »
ama semavi dinlerin kitaplarinda, insanlar arasina ilgi koydugunu Allah zaten mesaj vermistir. 3 harfli bir kelime am soylenince ne kadar cok sey anlatabiliyor. Mehmet, suna sucicegi diyelim. :-)

Olur abi, suçiceği :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2010, 17:49:19 »
Eşim sanırım bu konuya yorum yazmamı bekliyor  :islik: burdan ona kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum ve belirtmek isterim ki onu ilk gördüğüm de dizlerimin titrediğini hatırlıyorum  :-[
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 05, 2010, 18:01:19 »
Yakın zamana kadar karşı cins benim için ikiye ayrılırdı. Ahmet Can'ın dediğine yakın. Evlenmelik veya eğlenmelik. Şimdi sanırım artık yaşlanıyor muyum neyim o yüzden artık ilk kısım ilgilendiriyor. Şöyle sağıma soluma bakınıyorum gerçekten halen iyi niyetli kızlar var mı diye.

Hepimiz yaşamışızdır. Ben de yaşadım. Birçok bayanla birlikte oldum. Sevgili olduklarım oldu, aynı yatağa girdiklerim de. Fakat hepsi gelip geçici gerçekten.19-24 yaş arası her erkek bu dönemlerden geçer. Bazı istisnalar hariç tabi. Ama diyorum ya artık bu tarz bi konuya daha ciddi yaklaşıyorum.

Biraz da daha somut örnekler vereyim. Şimdi bir kızda beni en çok iten şeylerden biri de Umut Abi'nin dediği gibi çocuk gibi tavırlar ve konuşmalar sergilemesi. Eşek kadar olmuş bi bayanın yeni ergen olmuş bir kız gibi mesaj atması, seviorm, yapiorum, bişii diicem gibi abuk subuk ifadelerle benimle iletişim kurması o hatundan hemen soğutuyor beni. Ayıptır ya ne özentidir bu böyle. Ayrıca yalan mevzusu.. Bu konuda da çok hassasım.

Daha çok şey var da bu kadarını yazabiliyorum :D
Opel Astra GTC

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 05, 2010, 18:12:13 »

(Bizde yanlış olmaz, olursa da yanlışlıkla olmuştur)

+1 :D

kinden ne nezam etkileneceğimi bilemiyorum, ilk gördüğümde beğenmediğimi 1 ay sonra başka bir kafa yapımda mı ne denk geliyor bilmem :( beğeniveriyorum bunun açıklamasını ben de henüz çözemedim

Birde fotoğraf çekerken vizörden baktığım zaman karşımdakini bazen çok çekici görebiliyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 05, 2010, 18:12:19 »
Eşim sanırım bu konuya yorum yazmamı bekliyor  :islik: burdan ona kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum ve belirtmek isterim ki onu ilk gördüğüm de dizlerimin titrediğini hatırlıyorum  :-[
Ali hocam seni ayakta alkışlıyorum, harikasın :alkis: :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 05, 2010, 18:51:08 »
Bravo :) Mutluluklar diliyorum :).
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #33 : Haziran 05, 2010, 23:11:45 »
cok guzel paylasimlar. Burada yazabilmek bile buyuk oz guven isteyen birsey bence. Bence hoslandiginiz kiside bir baskasini aramayin, onun kendisini bir butun olarak gorun, bakin acaba sizin icin neler yapabiliyor, onun dunyasinin neresindesiniz, ama sizde degerleri gormeyi ihmal etmeyin bence. Tabi bunlar benim bakis acimdan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 05, 2010, 23:29:18 »
1-Yüz güzelliği
2-Ten kaymaklığı :)
3-El ve ayak güzelliği (Fetiş olayı var da ben de...)
4-Kaprissiz, kendiyle barışık, eğlenceli karakter
5-Bir de vücut iyi olursa değmesin yağlıboya :)))))))))))))))))))
5-Ne olursa olsun dürüst olmalı

Katlanamadığım şeyler:
1-Cakcuk sakız çiğnemesi
2-Gereksiz kıskançlık, trip yapması ve devamlı huzursuzluk yaratması
3-Çocuk sesiyle şımarık konuşma yapması, cinayet işleyebilirim buna karşı... :) :) :) :)
4-Yalan

abi bi tane görürseniz bana da haber verin :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #35 : Haziran 05, 2010, 23:31:42 »

1 tane'de ben alayım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 05, 2010, 23:39:47 »

:))))))))))))))))))))))) Buldum ben ama göstermem...

1 tane'de ben alayım :)
Olmazzzzzz:))))))))))))))
aha aynı tipten hoşlanıyoruz :D :D cuk diye hem de :D ayak güzelliği değil ama el güzelliğine çok önem veririm ben de :) hele tırnak yiyorsa gelmesin yanıma :D
:))))))))))))))))))))Ondan anlaşıyoruz demek seninle
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 05, 2010, 23:47:15 »
:))))))))))))))))))))))) Buldum ben ama göstermem...

abi o zaman sana on yüz bin milyon alkış. büyüğümsün :D

alt tarafı 8 kriter ne kadar basit aslında.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 05, 2010, 23:49:58 »
abi o zaman sana on yüz bin milyon alkış. büyüğümsün :D

alt tarafı 8 kriter ne kadar basit aslında.
:))))))))))))Teşekkür ederim, daha güzeli daha dürüstü daha kaymağı sana inşallah:))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 05, 2010, 23:53:52 »
:))))))))))))Teşekkür ederim, daha güzeli daha dürüstü daha kaymağı sana inşallah:))))

inşallah :D üstadım

yalnız demekki toyota kullanıcılarının  genel profilide bu. detaycı :D

ne takılıyosun sen eline ayağına. öbür taraftan arkadaşlar konu açmış yok tıkırtı bilmem ne!

ya bi de bi ricam olacaktı sayın yöneticimizden :) +18 i kaldırsak. millet konu içinde fantezi dünyasına daldık zannedecek !!! :D