Gönderen Konu: karsi cins  (Okunma sayısı 9980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
karsi cins
« : Haziran 04, 2010, 18:21:49 »
selam. Aslinda +18 lik degil, ergen olmus herkesi ilgilendiren ve yine komplike bir konu. :-) eger, normal saglikli bir insan isek, zaman zaman karsimizdaki insandan hoslanmamiz gayet dogal. Zaten bu sayede bizler dogduk, aramizda da evlenenler, nisanlananlar, iliski yasayanlar oldu (hepsi hemen hemen ayni sey). Peki karsinizdaki ne (fiziksel ve manevi) sizin ilginizi ceker, cezbeder? Ne size ozellikle itici gelir. Sizce onun digerlerinden farki nedir, neden o? Onu gordugunuzde sizde neler degisir? Konu baska yonlere kaymaya megilli gibi gorunsede aslinda oldukca ciddi bir fenomeni iceriyor. Bu yuzden cevaplarda gerekli ozeni gostermenizi rica edecegim. Simdiden cevap verme ozguvenini gosteren herkesi tebrik ediyorum.

Toyota Club Türkiye

karsi cins
« : Haziran 04, 2010, 18:21:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: karsi cins +18
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2010, 19:01:19 »
Aleyküm selam. Yine fenomen konularla karşımızdasın :)

Ben, her karşı cinse sırf karşı cins olduğu için duyulan hoşlantıdan nefret ederim. Yani bunu doğanın özüne, medeni ve insani duygulardan yoksun insan görünümlü hayvan'a benzetirim. Çünkü cinsellik bir manada yeme içme gibi bir ihtiyaçtır lakin, meşru olduğu surette.

Ayrıca şu da bir gerçektir ki, ben bugüne kadar sadece nişanlımdan olarak hoşlandım. Yani tamam geçmişte liseli tarzı çıkmalar falan olmuştur ama o hani ten uyumu dediğimiz olay var ya.. İşte öyle birşey. Açıkçası ben kendimi ondan başka birisi ile hayal bile edemiyorum.

Onun dışında olan "çekici bulma" olgusunu affınıza sığınarak söylüyorum, abazalık olarak nitelendiririm. Yani hayvani duygular.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2010, 21:24:19 »
Valla açık sözlü olayım malum Eskişehirde okuduğum için 'mecburen'  karşı cinse  direk güvenemiyosun önce biraz muhabbete girip evlenmelik mi eylenmelik mi olduğuna karar vermeye çalışıyosun... Ki bunu anlamak günümüzde maaaalesef zor, uzun zaman alıyor onca zaman sonraa bile bilinmeyen şeyler çıkabiliyor....  Vs vs hııı napıyorum.... Carpe diem... Live the moment...

Duygusal olarak yaklaşırsam...  İlk görüşte aşka inanmam... Aşk sıfata duyulmuşsa zaten aşk değildir.... Tanıdıkça daha da sevmiyorsam karşımdakini ne anlamı kalır ki... Onu gördüğümde ne değişirr aslında gördüğümde değil görme zamanı yaklaştığında başlamalı o değişiklik insanda ve gözlerinin taaaa içine bakıncaya kadar öylece sürer gider...     Benim ilgimi çeken ise hatunun girişken ve evcil olmasıdır (yani ev işleri vs seven hamarat kendime uşak aradığımdan değildir bu istek sadece öyle isterim hertürlü ev işinde de benim diyen hatunla iddialaşırım :) )

Buda güzel bir söz....

Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizde ki ruhları koyup adına aşk diyorsunuz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2010, 21:35:50 »
İlk görüşte aşk vardır,Bırak aşkı yanıp tutuşma vardır 7 sene çeşitli kız arkadaşların olsada adını duyduğunda içini cız etmesi vardır.7 sene senı arkadaş olarak görüyorum desede durup,durup onun peşinden koşturmak vardır,onun kolyesını gizlice çantasından çalıp arabanın dikiz aynasına asmak vardır.7 yıldan sonra bır yerde birinle uygunsuz şekilde görmene rağmen aklına geldikçe içinin acıması vardır.O kişinin nesine vuruldun diye sorarsanız,Vallahi bilmiyorum .ama ben 7 sene önceki o kişiyi seviyorum bugün o şekle gelmiş olan insanı değil bundan emınım.İnsanoğlunda hep bir mazoşistlik var galıba O bana acı verdıkçe ben onu sevdım yıllarca.Kimsede unutturamıyor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2010, 21:45:25 »
O bağlamda bakarsan Taylan'ı benim prensipimdir çoook zor bi hatun seçerim peşinden koşar kendime acı çektiririm :)   
Önce ki üniversitede tam 1yıl  bi hatunun peşinde koştum beni bildiği için bölümde kimse hatuna yanaşamıyordu bile sene sonuna doğru hatun bir arkadaşıma demiş benden hoşlanmaya başladığını... O zaman kız gözümde bitmişti :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2010, 22:08:18 »
Allah var psikoluğu ona bende çok yaptım okudugu okulu basmakmı dersin,çevresindeki erkekleri dövmek,tehdit etmekmi dersin,En son yakaladığım dediğim cocukla mahkemelik bir olayımızda var şimdi bahsetmeyim.Bundan 3-4 sene önce tam kopuk oldugum yaşlarda, sanırsam kurban bayramıydı bizim burda bayramlarda herkez sokağa cıkar kordonda falan gezer neyse bende alkolde var bunu gördüm arabayla takip ediyorum o zaman 2000 model 3.20 mız vardı neyse hava atıcam ya son gaz yanından bir geçtim yanındakı kız arkadaşına vurdum dikiz aynasının kapak kısmı kırıldı :D Aksam eve polisler geldi tabi 1 gece sorgu nezaret,kefalet yırttım ama babam çok sövmüştü bana :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2010, 22:12:15 »
Ben bile sövdüm şu an baban napsın :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2010, 22:17:45 »
paradokslar. Taylan, cok guzel anlatmissin, insanda boyle durumlarda duygular mantigin baya bir onune gecebiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2010, 22:21:04 »
üaekm
Seni çoooook iyi anlıyorum , bu işin psikolojik çöküntüsü çok berbat , her kadında onu aramaya engel olamamak ve başka bir kadın olsa bile onu unutamamak... Yaa bu harbiden berbat birşey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2010, 23:55:33 »
Önce ki üniversitede tam 1yıl  bi hatunun peşinde koştum beni bildiği için bölümde kimse hatuna yanaşamıyordu bile sene sonuna doğru hatun bir arkadaşıma demiş benden hoşlanmaya başladığını... O zaman kız gözümde bitmişti :D :D :D
genelde tüm insanların yaptığı şey bu. birini çok istemek ama onu elde edince tüm isteğin bitmesi. bu mantıkta yaşanan herşey bi hevesten ibarettir bence.
kalıcı şeylerin yavaş yavaş olduğuna inanıyorum. muhtelemen o kız daha sonra da ahmetcandan yükselen bi grafikle hoşlanmıştır. çünkü onun için bi heves değildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2010, 00:00:47 »
genelde tüm insanların yaptığı şey bu. birini çok istemek ama onu elde edince tüm isteğin bitmesi. bu mantıkta yaşanan herşey bi hevesten ibarettir bence.
kalıcı şeylerin yavaş yavaş olduğuna inanıyorum. muhtelemen o kız daha sonra da ahmetcandan yükselen bi grafikle hoşlanmıştır. çünkü onun için bi heves değildi.

Rehine'nin rehin alana aşık olması gibi tip ta bunun bir durumu vardı ama hatırlayamadım şimdi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2010, 00:11:51 »
Bu arada konu kaynadı yaa benim karşı Cinste ilk olarak baktığım şey boydur :D kendi boyum 174 cm olmasına rağmen uzun boylu hatunlar her zaman etkilemiştir beni :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2010, 00:30:48 »

Yenge yine harcadın beni :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #13 : Haziran 05, 2010, 00:37:09 »
Yenge yine harcadın beni :D :D
yok bu sefer lafım sana değil, herkes yapıyor bunu. sana da yapılmıştır. bana da yapıldı, bende yaptım :)

konuya dönersek benim baktığım bişey yok dicektim ki var. beni tek etkileyen şey iyiliği. böyle iyi olsun adam, ay düştüm deyince koşsun üzülsün. ya şunu beceremedim ben diyince dalga geçmeden bak öğreteyim şöyle yapabilirsin filan desin. böyle adamın jöle kıvamındaki göbeğine bile kurban olurum :D türkaya selam ederim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 05, 2010, 01:13:11 »
1- zeki olması
2- öyle gereksiz kıskançlık ve triplere girmemesi
3- sabırlı olması
4- cesur olması ki bence araba kullanabilen bayanlar cesurdur :)
tabi bunların sadece ilki biraz da güzellikle birlikte ilk aranan şart, diğerleri zamanla öğrenilen/belirginleşen şeyler.

şahsen lisede aşık olduğum kızla çıkarak başladım macerama, ilk ve son oldu 8.yılda (4ay önce) evlendik. bir kaç küçük trip hariç hiç kavga etmemiş olmamız da özellikle 2 ve 3. maddeyi taşımasıyla ilgili sanırım :)
96-xl
93-gl
98-gli"special"
06-d4d-terra"mmt"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #15 : Haziran 05, 2010, 02:25:42 »
Belki garip gelecek ama karşı cinste ilk baktığım şey ayaklardır.. Ayak derken hani biçim değil :D Dışarda gördüğüm zaman giydiği ayakkabı modeline bakarım markasına dahi dikkat ederim... Bence gerçekten kişiliği yansıtan özelliği var giyilen ayakkabının.. Markasının , tarzının (çakma olup olmamasının :D ) daha sonra ise direk görebilirsem eğer dişlerine ve yüzüne bakarım... Muhabbet olucaksaki benimle aynı kafa dengi olması şart.. Birde girişken olanlar çok ilgimi çeker öğrenme isteği yada bende yapmak istiyorum gibi olanlar ya da benim ilgilendiğim şeylerlede ilgilenicek bana yardımcı olucak bişeyi ararken sadece ben bakmıycam fikirde vericek.. Ama tabi bunlar için belli bi süre gerek :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 05, 2010, 06:42:26 »
Eşim ile görücü usulü evlendik :). Ama öle seni biriyle nişanladık diye sonradan duymadım tabi :D. Ben askerdeyken, sağolsunlar bizimkiler gayret etmiş, ince elemiş sık dokumuş ve küçük kız kardeşim aracılığı ile bana bir fotoğrafını çekip göndermişlerdi.

Beni dürüstlük mest eder. Diyeceksinizki nerden anlayacaksın dürüst olduğunu? Haklısınız anlayamazsınız ama insanın gözleri bana ciddi manada kişi hakkında fikir verir. O dürüstlüğü, dobralığı, birazda çok bilirim havalarını azda olsa sezmiştim fotoğrafta :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 05, 2010, 09:05:00 »
insanın gözleri bana ciddi manada kişi hakkında fikir verir.

+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 05, 2010, 09:42:00 »
1-Yüz güzelliği
2-Ten kaymaklığı :)
3-El ve ayak güzelliği (Fetiş olayı var da ben de...)
4-Kaprissiz, kendiyle barışık, eğlenceli karakter
5-Bir de vücut iyi olursa değmesin yağlıboya :)))))))))))))))))))
5-Ne olursa olsun dürüst olmalı

Katlanamadığım şeyler:
1-Cakcuk sakız çiğnemesi
2-Gereksiz kıskançlık, trip yapması ve devamlı huzursuzluk yaratması
3-Çocuk sesiyle şımarık konuşma yapması, cinayet işleyebilirim buna karşı... :) :) :) :)
4-Yalan
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2010, 09:47:35 »
İlk görüşte aşk vardır,Bırak aşkı yanıp tutuşma vardır 7 sene çeşitli kız arkadaşların olsada adını duyduğunda içini cız etmesi vardır.7 sene senı arkadaş olarak görüyorum desede durup,durup onun peşinden koşturmak vardır,onun kolyesını gizlice çantasından çalıp arabanın dikiz aynasına asmak vardır.7 yıldan sonra bır yerde birinle uygunsuz şekilde görmene rağmen aklına geldikçe içinin acıması vardır.O kişinin nesine vuruldun diye sorarsanız,Vallahi bilmiyorum .ama ben 7 sene önceki o kişiyi seviyorum bugün o şekle gelmiş olan insanı değil bundan emınım.İnsanoğlunda hep bir mazoşistlik var galıba O bana acı verdıkçe ben onu sevdım yıllarca.Kimsede unutturamıyor :(

ne güzel açıkladın hocam yaa...valla senin halini bi tek ben anlarım heralde burda :(
Ev Alma... Toyota Al...