0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
üaekm
Önce ki üniversitede tam 1yıl bi hatunun peşinde koştum beni bildiği için bölümde kimse hatuna yanaşamıyordu bile sene sonuna doğru hatun bir arkadaşıma demiş benden hoşlanmaya başladığını... O zaman kız gözümde bitmişti
genelde tüm insanların yaptığı şey bu. birini çok istemek ama onu elde edince tüm isteğin bitmesi. bu mantıkta yaşanan herşey bi hevesten ibarettir bence.kalıcı şeylerin yavaş yavaş olduğuna inanıyorum. muhtelemen o kız daha sonra da ahmetcandan yükselen bi grafikle hoşlanmıştır. çünkü onun için bi heves değildi.
Yenge yine harcadın beni
insanın gözleri bana ciddi manada kişi hakkında fikir verir.
İlk görüşte aşk vardır,Bırak aşkı yanıp tutuşma vardır 7 sene çeşitli kız arkadaşların olsada adını duyduğunda içini cız etmesi vardır.7 sene senı arkadaş olarak görüyorum desede durup,durup onun peşinden koşturmak vardır,onun kolyesını gizlice çantasından çalıp arabanın dikiz aynasına asmak vardır.7 yıldan sonra bır yerde birinle uygunsuz şekilde görmene rağmen aklına geldikçe içinin acıması vardır.O kişinin nesine vuruldun diye sorarsanız,Vallahi bilmiyorum .ama ben 7 sene önceki o kişiyi seviyorum bugün o şekle gelmiş olan insanı değil bundan emınım.İnsanoğlunda hep bir mazoşistlik var galıba O bana acı verdıkçe ben onu sevdım yıllarca.Kimsede unutturamıyor