Gönderen Konu: karsi cins  (Okunma sayısı 9987 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: karsi cins
« Yanıtla #120 : Haziran 09, 2010, 17:39:53 »
Allah güzel yazı yazsın... annem der hep "ah kızıımm tahtını veririm de bahtını veremem" diye... haklı kadıncağız.... :D :D

Napolyon gençliğindse bi arkadaşıyla gezerken bi falcıya denk gelir, falcı arkadaşına hep güzel şeyler söyler, ama napolyonun eline baktığına başarı çizgisini göremediğini söyler; napolyon o çizginin yerini sorar; falcı kadın mürekkeple o çizginin olması gerektiği yeri çizer, napolyo9n bıçağını çıkarır ve oraya derin bi çizik açar, al sana başarı çizgisi der; ...   napolyonun başarıları malum, tarihe geçenle3rden biri....
 Gelelim kıassadan hisseye....
 Hande hanım , insan kaderini kendisi yazar :dans3:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Haziran 09, 2010, 17:39:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Haziran 09, 2010, 17:56:54 »
  Melek, gerçekten çok doğru söylüyorsun, hak vermemek elde değil, benim bahsettiğim inandığım şeyler değil zaten, gördüğüm gerçekler. Gerçeklerden anlayan insan sayısı az, insanın aklı, mantığı ve duyguları vardır ama insanoğlunun kimisi olması gerekenden başka noktaları (yanlış anlaşılma olmasın) ile düşünüyor, hissediyor daha doğrusu gerçek değerlere önem vermiyor. Yani kısacası herşey gibi sevgide tüketilir olmuş, insanları, duyguları harcamak o kadar basitleşmiş ki. Bence sevgi, birliktelik kutsaldır ve dünya ihtiyaçları, korkular, zorluklar gerçek sevginin önüne geçemez eğer o sevgi Kocaman ise. Bu olaylar sadece o sevginin gücünü, anlamını arttırır.

Sevgilinle flört edeceksin, arkadaşın ile evleneceksin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Haziran 09, 2010, 18:01:33 »
Yanlış...

Yoksa en fazla 5 sene içinde boşanırsın. Tecrübe ile sabit:)))))))))))))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #123 : Haziran 09, 2010, 18:05:46 »
Yoksa en fazla 5 sene içinde boşanırsın. Tecrübe ile sabit:)))))))))))))))))

İlk evliliğini bir an önce yapacaksın ki, ikincisi iyi olsun. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Haziran 09, 2010, 18:12:42 »
İlk evliliğini bir an önce yapacaksın ki, ikincisi iyi olsun. :)
:)))))))))))))))))))))))bak bu doğru.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #125 : Haziran 09, 2010, 18:17:34 »
 :)
 Yüzyıllarca bunlar düşünülmüş ve ileride de düşünülecek.

Ayni dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlânâ)

Güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir. (Tolstoy)

Aşk, imkansız birçok şeyi mümkün kılar. (Goethe)

Gerçek bir arkadaş, iki gövdede yaşayan bir ruhtur. (Aristo)

Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracakları yerde, duvar ördükleri için yalnız kalırlar. (Newton)

Erkekler kadınların ilk aşkı, kadınlar erkeklerin son aşkı olmak ister. (Oscar Wilde)

Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider, dilden çıkarsa kulağı aşamaz. (Arap Atasözü)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Haziran 09, 2010, 19:23:10 »

işte burda ayrılıyor olabilir miyiz? insan (kendimi düşünerek) "arkadaşım" dediği kişiyi öyle göremiyor düşünemiyor ki...

umut bey siz de fazla acele etmeyin kardeşim.... benim arkadaş profilimdeki 3. ye hazırlık yapan arkadaşlardan olmanızı istemem.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #127 : Haziran 09, 2010, 20:17:45 »
bence insan doğasında soyunu devam ettirmek esas olduğu için kadın ve erkek öncelikle birbirine çiftleşmek için mutlaka bi bakar. modern toplumlarda kadınla erkek her ne kadar arkadaş olsa da bilinçaltında karşı tarafı eş olarak da düşünmüştür. tabi bu benim görüşüm :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Haziran 09, 2010, 20:21:54 »
işte burda ayrılıyor olabilir miyiz? insan (kendimi düşünerek) "arkadaşım" dediği kişiyi öyle göremiyor düşünemiyor ki...

Bende düşünemeyenlerden biriyim. Ayrıca "neden olmasın" mantığı ile bakıldığı sürece sürekli bir olasılık vardır o zaman nasıl güvenebiliriz arkadaşlarımızın bize "arkadaşça" bakışlarına...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #129 : Haziran 10, 2010, 09:26:13 »
  Melek, umarım bu bilimsel, gerçek ve mantıksal bakış açısı daha da çok yayılır.
 Bence de düşüncelerimiz, olmasını istediğimiz ile gerçekler örtüşmeyebilir, bu birazda doğanın kanunu sanırım.
 Burada da yazmayı çok isteyen ancak kendilerinde bir sürü engel bulanları da tahmin edebiliyorum. :) Zaten genel sorun iletişim değilmi? Daha kendimizi yeterince tanımıyoruz, karşımızdaki, çevremizdeki insanların neler istediğini bilmiyoruz, ilgilenmiyoruz, önemsemiyoruz ve bazen belki doğru yola da iletme çabasında olmuyoruz.

Nagihan, açıkçası en başta da söylediğim gibi kişisel düşüncelerin tartışılacağı bir konu olmamalı bu, bu yüzden eleştirimi sadece hep beraber gerçeği, doğruyu bulup hepimiz için ideali sağlama konusunda bir adım atabilmek için ortaya koyacağım. Umarım anlayışla karşılarsın ve benzer yaklaşımı gösterirsin.
Bende düşünemeyenlerden biriyim. Ayrıca "neden olmasın" mantığı ile bakıldığı sürece sürekli bir olasılık vardır o zaman nasıl güvenebiliriz arkadaşlarımızın bize "arkadaşça" bakışlarına...
Peki neden arkadaşlarının genelde erkek olduğunu söylüyorsun, çünkü bence arkadaş arkadaştır, erkek ya da bayan değildir vurgusu. Ama erkek deyince bu zaten bir ayrım değilmidir? Yani erkeler ile daha iyi anlaşıyorsan zaten bu da birşeyin göstergesi değilmidir (kadınların da aralarında her zaman çok iyi anlaşamamasının bilinen bazı genel nedenleride vardır)? Oysa arkadaş deyince asıl vurgulanan onun Arkadaş olması değilmidir? Ama özellikle bir cinsiyet vurgulanıyorsa zaten bir tezat yokmudur?
 Bence arkadaş olsun, olmasın hislerin karşılıklı duygusal yakınlaşmaya dönüşmesi bir doğa kanunu, bunun olması içinde bazı değişkenlerin ortamı hazırlaması (işte kader burada devreye giriyor) kimseye bağlı değil. Yani kişilerin o anki psikolojik durumu, yaşadıkları, ortam ve hatta ayın durumu bile insanları bazı şeylere yöneltebiliyor.
 Kız ve erkek olarak iki arkadaş asla sevgili olamaz denebilir mi? Dünya üzerindeki tüm sağlıklı insanlar, genetik olarak belli şeylere programlanmıştır, irade bunun karşısında zaman zaman bir duvar olsa da bu program her zaman açık bir kapı arar.

Sadece birisini etkileyebiliyormuyum düşüncesi ile ve bu düşüncenin verdiği öz güveni hissetme arzusu ile bile ilişkiler yaşayanlar vardır. Yolda bir erkek yalnız yürüken belki ona hiç bir kız bakmaz ancak o erkeğin yanında bir kız varsa, o erkeği süzen diğer bayanların gözleri tamamen ortaya çıkar, haksızmıyım ve acaba neden?  ;)
 Erkekler, kadınların kendileri için kendilerine özen gösterdiklerini düşünürler, oysa bence kadınlar, diğer kadınlara güzel görünmek, rekabet duygusundan dolayı kendilerine özen gösterirler. Yanlışsam düzeltin.  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Haziran 10, 2010, 13:57:27 »
son tespit doğrudur...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
« Yanıtla #131 : Haziran 10, 2010, 15:09:39 »
erkeğin yanında kadın olunca daha çok bakılması da doğrudur. sanırım ilişki yaşayabilicek kısmen yontulmuş odun olarak görüyorlar :D bi de o yanında eşi olan bayan dönüp bi kerecik bile ona bakarsa "oleyyy ben onun yanındakinden daha iyiyim" şeklinde düşünüyorlar. bu bağlamda bende kadınları sevmiyorum. ama ona bakan erkekler olduğu düşünülünce de erkekleri sevmiyorum. bence bi kadın bi erkekle çok rahat yetinebilirken erkek her daim sağa sola bakma ihtiyacı duyuyor. bunu da yine doğayla açıklamaya çalışırsak, kadınların sadece ayda bir yumurta üretmesi ama erkeklerin hergün sperm üretmesiyle açıklanabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #132 : Haziran 10, 2010, 15:28:58 »
''yontulmuş odun''   >:(  mobilya deseydiniz daha kibar olurdu sanırım melek hanım  kardeşim   :lol:
türkay kardeşim geleceğini çoookkkkk merak ediyorum çoookkk  :o
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
« Yanıtla #133 : Haziran 10, 2010, 15:36:47 »
''yontulmuş odun''   >:(  mobilya deseydiniz daha kibar olurdu sanırım melek hanım  kardeşim   :lol:
türkay kardeşim geleceğini çoookkkkk merak ediyorum çoookkk  :o
yontulmuş odun derken kötü bi niyetim yoktu. şöyle ki bende türkayla birlikte olmadan önce yontulmamıştım. şu an karşı cinsin düşüncelerini bakış açılarını daha iyi anlayabiliyorum. erkekler de bu bakımdan bi ilişki içine girince onu sürdürmek adına bişeyler öğreniyorlar, bişeyler değiştiriyorlar. misal kadınların duymaktan hoşlandığı yalanları öğreniyorlar buna göre konuşuyorlar filan. yoksa hepimiz yontulmamış odunlardık, doğduğumuzdan beri ailemiz öğretmenlerimiz çevremiz hayatımızda olan insanlar hep bizi yonttu, törpüledi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Haziran 10, 2010, 15:38:01 »
valla hüseyin abi katılıyorum ben de söylediklerine..zaten onun söylediği şeyleri zamanında çok kullandım, "piyasa yapmaya" çıkarken yanımıza hep kız alırdık, diğer kızlar baksın diye..haklı valla
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Haziran 10, 2010, 16:03:55 »
herşeye rağmen yontulmamış ççççoooooookkkk  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #136 : Haziran 10, 2010, 16:14:43 »
az  yontulmak çok yontulmaktan iyimi ne  ;)
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Haziran 10, 2010, 16:18:23 »
az  yontulmak çok yontulmaktan iyimi ne  ;)
çok yontulmak kesinlikle daha iyi, çünkü daha fazla şey öğreniyoruz karşı cins hakkında..bu da bizim işimize yarıyor en çok..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #138 : Haziran 10, 2010, 18:28:12 »
erkekler icin bu degisik bir firsat olmus, bu yontulmayi degisik firsatlar icin degerlendirmek gibi, prof. Kazanovalar:-) kadin ve erkek arasindaki fizyolajik farklari, kiz ve erkek arkadaslarimla cok konusmusumdur, kesinlikle dogru bir tespit. Bence en basta kendini iyi tanimayan kadinlar daha cok mutsuz oluyor, toplumun genel yonunu, gelismisligini ve mutlulugunuda belirleyen kadinlarin durumudur. Diger yandan erkekler cevreleri konusunda, kadinlara gore daha az dikkatlidirler. Yani kadinlar dağa cok farkinda olan ve yonlendirendir. Benim onceki sayfalarda kendimizde dikkat ettigim bir husus, hep bir karsimizdakinden beklentiler, istekler vardi ama bizlerin ne verebilecegi yoktu.! Not: akil, mutlak ve bilinebilesi olan bilinmeyenleri arastirmak ve bilmek icin vardir, tabi neyin mutlak bilinmeyen oldugunuda bilemeyiz, bu yuzden akil icin imkansiz diye birsey yoktur. Bizlerde bu yolda cok buyuk adimkar atiyoruz bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #139 : Haziran 10, 2010, 18:56:22 »
Hakan, yazdıklarını 2 kere okudum hiç bir şey anlamadım, bide türkçe mealini atsan diyorum :olu: