Selamın Aleyküm.
Arkadaşlarım, ağabeylerim, ablalarım...
Sizlerin yardımına ihtiyacım var bir konuda,
Sizden başka paylaşacağım insan da yok etrafımda...
Bu hafta sonu nişanlım ailesiyle birlikte geliyor. Düğün günü falan kararlaştırıldı ama aramızda hiç evlilik teklifine dair bir protokol gerçekleşmedi.
Şimdi nişanlım benden güzel bir teklif bekliyor. Yüzük takı falan demeyin bonunda kolunda birsürü var..

Geçen yaz hep birlikte ailecek uludağa çıkmıştık piknik yapmaya. Ben kocaman kırmızı bir uçurtma yapmış, Tefide ( kalp ) Ümit yazmıştım. Çokta uğraşmıştınm hani..
Sonra biz nişanlımla biraz uzaklaştık tur attık uludağda, ağabeyimde uçurtmayı gökyüzüne saldı, sonra dikkatini o yöne çekerek görmesini sağlamıştım, çok mutlu olmuştu...
Anlayacağınız daha birsürü şeyler var böyle.. Romantik sayılırım yani kendi çapımda. Neyse sözün özü şimdi yine böyle şaşrıtıcı romantik-duygusal jenerikte bir teklif gerçekleştirmem gerekiyor.
Benim aklıma birşey geldi sizinlede paylaşayım,
Evin dış kapısına balonlarla süslenmiş bir kalp şekliyapayım.Şunun gibi

Sonra o kalbin ortasına bir mektup koyayım, mektupta şunlar yazsın:
SENİN OLMAK İSTİYORUM, BENİM OLUR MUSUN...?
Yerinde kölen, yerinde efendinKaynakwh:
oLmak istiyorum..
Hem efendim hem kölem olur musun?
Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedin
oLmak istiyorum..
Hem kedim hem kaplanım oLur musun?
Hüzünlüyken mahsun baban, heyecanlıyken atesli asıgın
oLmak istiyorum..
Hem asigim hem annem olur musun?
Kücücük ogLun, gencecik kardesinKaynakwh:
oLmak istiyorum..
Hem kardesim hem kızım oLur musun?
Üstünde gökyüzü, altında toprak
oLmak istiyorum..
Hem topragım hem gögüm oLur musun?
Gözünde nur, icinde huzur
oLmak istiyorum
İc huzurum göz nurum olur musun?
Sahibin, herseyin, KOCAN
oLmak istiyorum..
Sahibim, herseyim, KARIM oLur musun...?
Ailesi ile birlikte binanın merdivenlerini çıkıp tam kapıya geldiğklerinde bu şaşırtıcı süprizi görünler...

Aşkımdan mektubu alıp herkesin arasında okumasını istiyeyim yada herkesin içinde ben okuyayım
Nedersiniz? Nasıl olur? Daha farklı fikri olup bana yardımcı olacak kimsem varmı burada?