0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kesinlikle katılıyorum. Bayan dayanışması falan demeyin sakın yapı meselesi. Klişe mesajlar, kafiyeli şiirler falan da bana göre değil. Evlenme teklifinin iç yüzü de şu oluyor Hande ablacım(ki sen bunu gayet iyi biliyorsundur da içimden geldi hoşgör=)... Şimdi biriyle bir şekilde bir ilişkiye başlıyorsun. Sonra muhabbet bir yerden sonra "ayy çocuklar ne tatlı, senden çok iyi baba olur, keşke her dakikamızı birlikte geçirebilsek, ne kadar iyi anlaşıyoruz gibi devam eden söz öbekleri muhabbeti evliliğe yormaya başlıyor. Eee tabii evlilikten önce bitmesi gereken okullar, kazanılması gereken paralar derken bulunabilien en uygun anda çat yüzükler çat imzalar... Sonra "aşkıımmmm yaa sen bana evlilik teklifinde bulunmadınnn hıh" lafları cereyan ediyor. not: Sözüm meclisten dışarı tabii..
ya ümit her kadın beklemediği bi anda olmasını ister. bu konuda hemfikiriz. yani sen yemeğe çıkarıp şık giyin diince çakar hatun. ondan beklemediği bi anda yapmak lazım. şey yapabilirsin. çık arabayla gezin ikiniz, sahile parket, hayatım torpidodan gözlüğümü versene de. orda da kırmızı kutusunda yüzük olsun. etrafında çiçek böcek artık hatun ne seviosa
aynen bizim yaşadıklarımızı anlatmış... hanım hala hayıflanır, bi teklif bile almadım diye...her zaman savunduğum bişeyin haklılığı burada işte, karşı cinsten bi kankan muhakkak olacak kardeşim, hediye alacağın zaman teklif edeceğin zaman kesinlikle onların en seveceği, hoşlanacağı şeyi yine en iyi onlar bilir...
tamam güzel kardeşim, sen müstakbel enişteyi buraya getir, üye olsun buraya. burada herkesin içinde sanalda teklif eder, ha sanalda olmaz dersen senin için olaya şahitlik etmeye toplanırız istediğin yere...kendi adıma söyleyim, ben gelirim yani...
teklif bahane kardeşim, sen mutlu olacağına inanıyorsan gerisi teferruat. inşallah mutlu olursunuz...
Valla zor bu işler sizin yazdıklarınızı okuyunca bile tüylerim diken diken oldu valla
Tamam açıklıyorum o zaman beni ne mutlu eder fikrimi =)En sevdiğim insanları toplasın bir mekanda, bir yemek, ya da eğlence. Şahit olsun en sevdiklerim, en güzel anımlarımdan birine. Gayet yeterli bu kadarı. Ne taş ister gönül ne çiçek böcek, gönül gerçek aşkı ister sonsuza kadar sürecek...Euhueheu ben yazdım
o zaman şöyle diyelim. sevgiliniz bi çukuyla mutlu olan biriyse istediğiniz kadar saçmalayın o yine evlenme teklifinize hayran olucaktır. ama sevgiliniz lüks meraklısı, marka delisi biriyse. hemen gidin porshe fln kiralayın, torpidoya da taşı büyük bişey koyun
Melek ne kadar hoşlanır verdiği akıl paralelinde bir süprizle karşılaşınca, o da soru işareti yani
benimde inanasım gelmiyo valla ama ümit kardeşim o şiirdeki süt dökmüş kedi ve köle hep sen olacaksın bunu anlaman fazla vakit almaz