0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde yengen hanıma gitmiş ailesinin yanında kaplanım ol diyor.Evlen sonra görelim seni...Tigerim benim
Annen baban kayınbaban kaynanan ve diğer aile üyelerinin yanında bunu yaptıysan helal olsun diyeyim.Ben yapsam bizimkiler bana nekadar gülerledi Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedinoLmak istiyorum..Hem kedim hem kaplanım oLur musun? Vay be
Yürü be Ümit Ben bunu yapsam babam beni döver Kaldı ki ailemin önünde bunu yapmam hele ki annemin
Inanmayiz, video nerede?
ama ümit kardeşim o şiirdeki süt dökmüş kedi ve köle hep sen olacaksın bunu anlaman fazla vakit almaz
kaplanım ol diyor....Tigerim benim
ben de evlenme teklifini biraz geç yapmıştım ama buna cesaret edemem asla yeni nesil nasıl yetişiyo anlamadım. hep bu diziler yüzünden hep. kötü örnek oluyokaplan olacakmış
Yok abi yok, aynen dediğim gibi oluyor zaten. Bana kızdığında dövüyor bile beni:) Bende suçluysam eğer ses çıkarmıyorum. Ama varyaa, o suçlu olmasın....
ben çok rahatım valla nagi..zaten senin arıza bir tip olduğun belliydi ben de hiç çekemem bana öyle dedin böyle dedin diyenleri..böyle sonsuz rahat olmam lazım "sevgili" yanında..onun yanında rahat değilsem niye onun yanındayım ki??
ohooo hiç çekemem içimden ne geliyorsa o kendi içimizde beraber başbaşa kaldığımızda da eski türk filmi gibi saygı falan diye düşünceksem yaşayamam bile..ben normal hayatımda çok küfür eden biriyim zaten, birlikte olduğum insanın yanında kasamam, kasarsam ben olmam..