0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devir değişmiş bende gördüm mesut bey... düğün tarihi belirlendikten sonra evlenme teklif ediliyormuş artık.... vallahi bizim zamanımızda böyle değildi...
vallahi ben 20 yaşında da böyleydim.... bana hala senin durum biraz tuhaf geliyo kusura bakma....
Ortalığı bulandırma Ümit: ya bu saatten sonra evlilik teklif şeklini beğenmeyip "vazgeçtim" derse. Düğün gününü bile almışsınız, kaşınma
yok ben sana kızmıyorum konuşabilirsin... sebebini sorma...
Flaş Flaş.........TCt forumundan kaşınan mesuta hande abla savaş başlıklı uzun menzilli terlikleri ile saldırı düzenlediii....Nişan yapılmış evlilik günü belli herşey bitmiş zaten ümit..Nişan olmadan kızı ailesinden istemeden olması gerekiyordu diye düşünüyorumm..
Hande hanım inanınki benmde 26 haziranda düğünüm var ama bende evlenme teklifi etmedim
ya artık isteme olmuş söz kesilmiş neyin teklifini yapacaksınız anlamadım ki...he romantik bişeyler yapayım diyorsanız ben bilemem zira bana böyle romantik atraksiyonlar yapsa biri uyuz olurum....
de niye ben evlenme teklif ediyorum dimi?
Şimdi biriyle bir şekilde bir ilişkiye başlıyorsun. Sonra muhabbet bir yerden sonra "ayy çocuklar ne tatlı, senden çok iyi baba olur, keşke her dakikamızı birlikte geçirebilsek, ne kadar iyi anlaşıyoruz gibi devam eden söz öbekleri muhabbeti evliliğe yormaya başlıyor. Eee tabii evlilikten önce bitmesi gereken okullar, kazanılması gereken paralar derken bulunabilien en uygun anda çat yüzükler çat imzalar... Sonra "aşkıımmmm yaa sen bana evlilik teklifinde bulunmadınnn hıh" lafları cereyan ediyor. not: Sözüm meclisten dışarı tabii..
Anammm konuyu daha yeni görüyorum Ümitim kusura bakma Valla dostumm baksana kafayı yemişssin kendin söyleyip kendi makara modunsasın Şu yarını bi hayırlısıyla atlatta inşallah
ya bana da şu evlilik teklifi olayı çok klişe geliyor. sen zaten adamla anlaşmışsın gönüller bir olmuş. sanki hayır deme ihtimalin varmış gibi soruya ne gerek var ama illa yapılıcaksa saçma bi anda yapılması gerekir bence. böle karşınızdakini tam evlenilicek insan vallahi die gördüğünüz anda. mesela ben türkaya teklif etçek olsam mangal yaparken teklif ederdim d: aferin len aç komazsın sen beni, evlenelim bari die de niye ben evlenme teklif ediyorum dimi?
Erkek popülasyonunun %99,98 olduğu bir forumda bu soruna cevap olarak "niye etmeyesin" demezler mi?
Abi yüzük müzük karıştırma şimdi yaaa Eli kolu takı doldu zaten 3 senedir alıyorum Garsonu ayarlıyayım, dondurma getirsin. Dondurmanın üstünde çikulata sosuyla "BENİMLE EVLENİRMİSİN" yazsın Nasıl olur?Böö vazgeçtim