Gönderen Konu: Evlenme Teklifi  (Okunma sayısı 5431 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Evlenme Teklifi
« Yanıtla #20 : Haziran 03, 2010, 15:12:15 »
mesut bey sizde teklif etsenize... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 03, 2010, 15:12:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 03, 2010, 15:35:32 »
devir değişmiş bende gördüm mesut bey...

düğün tarihi belirlendikten sonra evlenme teklif ediliyormuş artık.... vallahi bizim zamanımızda böyle değildi... :D

+1000  :D   :D   :D
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 03, 2010, 15:41:56 »
vallahi ben 20 yaşında da böyleydim.... :) bana hala senin durum biraz tuhaf geliyo kusura bakma....
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 03, 2010, 16:32:17 »
devir değişmiş bende gördüm mesut bey...

düğün tarihi belirlendikten sonra evlenme teklif ediliyormuş artık.... vallahi bizim zamanımızda böyle değildi... :D

tanışalı 10, evleneli 4 yıl oldu. evlenme teklifi ettiğimi hatırlamıyorum.

Ortalığı bulandırma Ümit: ya bu saatten sonra evlilik teklif şeklini beğenmeyip "vazgeçtim" derse. Düğün gününü bile almışsınız, kaşınma :D
+1 hiç sesini çıkarma, olayları akışına bırak...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 04, 2010, 09:38:32 »
yok ben sana kızmıyorum konuşabilirsin... sebebini sorma... :)
  Sebebini sormak için çatlıyorum ama sormayacağım :)

Flaş Flaş.........TCt forumundan kaşınan mesuta hande abla savaş başlıklı uzun menzilli terlikleri ile saldırı düzenlediii....
Nişan yapılmış evlilik günü belli herşey bitmiş zaten ümit..Nişan olmadan kızı ailesinden istemeden olması gerekiyordu diye düşünüyorumm..
Abi öyle değil işte yaa, söz olacak dedim oldu, nişan olacak dedim oldu, 4 ay içinde evleniyoruz, yoksa karışmam dedim o da oldu... E şimdi kızcağızın bi gönlünü almak lazım. Bayanlar kendilerini bu şekilde rahat hissediyorlar işte. Hayatında bir kez de olsa o protokolü yaşamak istiyorlar....

Ortalığı bulandırma Ümit: ya bu saatten sonra evlilik teklif şeklini beğenmeyip "vazgeçtim" derse. Düğün gününü bile almışsınız, kaşınma :D

Abi yukarıda yaptığım yorum sanada geçerli :)

Hande hanım inanınki benmde 26 haziranda düğünüm var ama bende evlenme teklifi etmedim :)
Mesut abi, davetiye göndereceksin dimi? İki göbecik atarız beyaa :) Bu arada mesut abi sende orta yaşa gelmişsin be abi, evlenmek için biraz erken değilmi :P Şöyle hande apla gibi bi 50'lere merdiven dayasaydın :D zuhahah hmuahhaaa

***Eğer benim ettiğim evlenme teklifi ile eşim kendisini iyi hissedecekse, ricasını kırmadan yerine getirip mutlu olmasını sağlayabileceksem... İşte bu herşeye değer. Çünkü bizler erkek olarak eşlerimizi RAB'bimizden bir emanet olarak aldık. Rab'bimizin en güzel hediyesi ve lütfu olan eşlerimizi ne kadar çok seversek onlarda bizi o kadar sever... Ne kadar çok sevindirirsek, onlarda bizi o kadar çok sevindirir.. Şüphesiz RAB'bimizin en hoşuna giden davranışlardan birisi de budur.

Onun için, eşimi mutlu etmek benim ibadetimdir....
Onu sevindirmek, en asli görevimdir....
Ona huzur vermek, insanlığımın gereğidir...
Onun isteğini geri çevirmemek varya... İşte en yüce bilinçtir o. Hani mazlum bir yetimin başını okşarsınız ya... Hiç okşayan oldumu gerçekten? Ne kadar huzurlu birşey bilemezsiniz. O duyguyu tatmanız lazım... Hani o başını okşadığınız anda kainat sizi izler ya, Rahman'ın rahmetinin tecellisini siz yansıtırsınız o yetime çünkü...

İşte öyle birşey........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #25 : Haziran 04, 2010, 09:46:59 »
Ümit allah kolaylık versin sana.Ben bu zaman kadar bırak evlilik teklifi çıkma teklifi bile etmiş değilim :)))) zamanında ben çok teklif aldım ama :D :D En son kız arkadaşımla ne zaman sevgili olduk bilmiyorum.Hatta şu aralar sevgilimiyiz onuda bilmiyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 04, 2010, 22:37:57 »
Eyvallah taylanım, ya aslında zor birşşey olmayacak benim için, onun hoşuna gitmesi önemli. İleride arkadaşlarıa, çoluğuna çocuğuna anlatacak bir anısı olsun şöyle teklif almıştım falan diye..

Orjinal birşeyler bulmam lazım. Hemde en acilinden :(

Yarın geliyor milleet napayın ne edeyim şu garibana bi el atın yahuu

El atın derken? :D hahah
kendim söylüyorum kendim espri yapıyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 04, 2010, 22:43:11 »
Yüksek bir binaya çık türk filmlerindeki senaryoyu uygula..Atlarken de bak itfaiye orda olsun .... ;) ;) KEsin kabul eder
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 04, 2010, 22:45:47 »
:D hahah haha :D Abi benim yükseklik korkum var yaa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 04, 2010, 22:49:22 »
Ozamann allah hayırlısını eylesin..Çok ta sıkıntıya sokma kendini....
Ben şahsen öyle hayatta beceremem.Diz çöküp falan filan bozar abi bizi..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 04, 2010, 22:52:48 »
ya artık isteme olmuş söz kesilmiş neyin teklifini yapacaksınız anlamadım ki...

he romantik bişeyler yapayım diyorsanız ben bilemem zira bana böyle romantik atraksiyonlar yapsa biri uyuz olurum.... :)

Kesinlikle katılıyorum. Bayan dayanışması falan demeyin sakın yapı meselesi. Klişe mesajlar, kafiyeli şiirler falan da bana göre değil.

Evlenme teklifinin iç yüzü de şu oluyor Hande ablacım(ki sen bunu gayet iyi biliyorsundur da içimden geldi hoşgör=)... Şimdi biriyle bir şekilde bir ilişkiye başlıyorsun. Sonra muhabbet bir yerden sonra "ayy çocuklar ne tatlı, senden çok iyi baba olur, keşke her dakikamızı birlikte geçirebilsek, ne kadar iyi anlaşıyoruz gibi devam eden söz öbekleri muhabbeti evliliğe yormaya başlıyor. Eee tabii evlilikten önce bitmesi gereken okullar, kazanılması gereken paralar derken bulunabilien en uygun anda çat yüzükler çat imzalar... Sonra "aşkıımmmm yaa sen bana evlilik teklifinde bulunmadınnn hıh" lafları cereyan ediyor. :D

not: Sözüm meclisten dışarı tabii..
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 04, 2010, 22:54:42 »
Anammm konuyu daha yeni görüyorum  Ümitim kusura bakma :(  

Valla dostumm baksana kafayı yemişssin kendin söyleyip kendi makara modunsasın :D  Şu yarını bi hayırlısıyla atlatta inşallah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #32 : Haziran 04, 2010, 22:58:09 »
ya bana da şu evlilik teklifi olayı çok klişe geliyor. sen zaten adamla anlaşmışsın gönüller bir olmuş. sanki hayır deme ihtimalin varmış gibi soruya ne gerek var :D ama illa yapılıcaksa saçma bi anda yapılması gerekir bence. böle karşınızdakini tam evlenilicek insan vallahi die gördüğünüz anda. mesela ben türkaya teklif etçek olsam mangal yaparken teklif ederdim d: aferin len aç komazsın sen beni, evlenelim bari die :D de niye ben evlenme teklif ediyorum dimi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 04, 2010, 23:03:17 »
de niye ben evlenme teklif ediyorum dimi?

Erkek popülasyonunun %99,98 olduğu bir forumda bu soruna cevap olarak "niye etmeyesin" demezler mi? :D
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 04, 2010, 23:03:47 »
Şimdi biriyle bir şekilde bir ilişkiye başlıyorsun. Sonra muhabbet bir yerden sonra "ayy çocuklar ne tatlı, senden çok iyi baba olur, keşke her dakikamızı birlikte geçirebilsek, ne kadar iyi anlaşıyoruz gibi devam eden söz öbekleri muhabbeti evliliğe yormaya başlıyor. Eee tabii evlilikten önce bitmesi gereken okullar, kazanılması gereken paralar derken bulunabilien en uygun anda çat yüzükler çat imzalar... Sonra "aşkıımmmm yaa sen bana evlilik teklifinde bulunmadınnn hıh" lafları cereyan ediyor. :D

not: Sözüm meclisten dışarı tabii..

Senin benim hanım ile bi tanışıklığın falan var mı? Çünkü aynen dediğin gibi oluyor ablası aynen dediğin gibi... Nikah gününü almaya gittik, salonu falan tuttuk sonra bi baktım şişirdi kendini.

Aşkıımm noldu? -Yok bişey

Bitanem neyin var? -Hiiç

Ama bebğim yüzün neden asıldı? - hayır bitanem yaa asılmadı sana öyle gelmiştir... ( manalı manalı )

Ahirim, güzelim evleneceğimizden hiç mutlu değilmisin? Bak ben düşündükçe havalar uçuyorum..    Evet aşkım bende mutluyum :(

Ama bitanem neden hala yüzün asık?

AŞKIM, UTANMADAN SORUYOSUN BİDE YAA, BEN hiçbirşey anlamadım valla bu işten, bi baktım düğün günü almışız  >:(

Hııı şimdi anladım sen evlenme teklifimi bekliyosun bitanem benden?  :blink:

-E günaydın  -_-

Tamam bebeğim, istanbula geldiğinizde güzel bi süpriz hazırlarım sana, söz tammamı?  ::)

Hıı hı Tamam :) hı hıı  :-[

****Aynen durum böyle ceryan etti işte ablası...

Anammm konuyu daha yeni görüyorum  Ümitim kusura bakma :(  

Valla dostumm baksana kafayı yemişssin kendin söyleyip kendi makara modunsasın :D  Şu yarını bi hayırlısıyla atlatta inşallah :)
:D Aynen bro :) Yarını boş atlamam lazım ama yaa :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 04, 2010, 23:09:26 »
ya bana da şu evlilik teklifi olayı çok klişe geliyor. sen zaten adamla anlaşmışsın gönüller bir olmuş. sanki hayır deme ihtimalin varmış gibi soruya ne gerek var :D ama illa yapılıcaksa saçma bi anda yapılması gerekir bence. böle karşınızdakini tam evlenilicek insan vallahi die gördüğünüz anda. mesela ben türkaya teklif etçek olsam mangal yaparken teklif ederdim d: aferin len aç komazsın sen beni, evlenelim bari die :D de niye ben evlenme teklif ediyorum dimi?

Anaa, yenge :) Sağol geldin yorum yaptın eksik olma. Bayanlar işte anlaşılmıyorki, kimi klişe diyor kimi olmazsa olmaz. Amaan anlamadım gitti sizleri vallahi :D

Erkek popülasyonunun %99,98 olduğu bir forumda bu soruna cevap olarak "niye etmeyesin" demezler mi? :D

Ablası, zaten bugüne kadar "banane sen evlenme teklifi ediceksin" diye hiiiç oralı bile olmadım. Ama kadının fendi mi derler ne, erkeği yendi işte :) Yarına birşeyler ayarlamam lazım en acilinden..

Ha gayret, yokmu uçuk kaçık bi fikri olan? Orjinal biçimde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Haziran 04, 2010, 23:14:24 »
Bİr pastaneye gidin yaş pasta  ısmarla.İçine de yüzük koy fazla pahalı olmasın ama(Yüzüğe ne olacağı belli değil.)..PAstayı yerken yüzügü farkederse ne ala yok farketmezse  artık kemal sunalın filmine döner sende hiç çaktırma... :D :D :D
Bu nasıl |-\ |-\ |-\ |-\ |-\ |-\
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 04, 2010, 23:20:23 »
Abi yüzük müzük karıştırma şimdi yaaa :D Eli kolu takı doldu zaten 3 senedir alıyorum :)

Garsonu ayarlıyayım, dondurma getirsin. Dondurmanın üstünde çikulata sosuyla "BENİMLE EVLENİRMİSİN" yazsın Nasıl olur?

Böö vazgeçtim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Haziran 04, 2010, 23:24:22 »
Abi yüzük müzük karıştırma şimdi yaaa :D Eli kolu takı doldu zaten 3 senedir alıyorum :)

Garsonu ayarlıyayım, dondurma getirsin. Dondurmanın üstünde çikulata sosuyla "BENİMLE EVLENİRMİSİN" yazsın Nasıl olur?

Böö vazgeçtim :D
Vazgeçmen mantıklı olmuşşş.. :D :D :DCidden nagihanın dediği gibi herşey aniden oluyor evlenme teklifi yapan kişi sayısı yüzde kaçtır bilmem...Aklıma bişey gelirse esirgemem
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • türkayınki..
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '06
« Yanıtla #39 : Haziran 04, 2010, 23:25:29 »

yok benim burda ne işim var derim :D