0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçi Eskişehir piyasasının üstünde bi araba bir Eskişehirliye fazla öyle şeyler yol olmayan yerde....
Ben de kulağım neden çınladı diyordum
Nerde yol yokmuş eskişehir de söyle bakalım.
Oktay sende eskişehiri savunma hemen bak avatarının üstünde Gebze - İstanbul yazıyor
Erdem senin 17 ler 7.5 ofset. Mesela ben alıp takmam yani takamam.
Erdem, bu model şuan TR de yok, ve zor bulunuyor bu fiyat gayet normal, ayrıca Koseide hiçte fena bi marka değildir
Mesut Hocam,Araç gerçekten çok hoş olmuş, başarılarının devamını dilerim Kazasız, belasız, cezasız sürüşler dilerim.
Mesut abininkide 7,5 ofset sanırım.Hmm doğrudur abi , Benim jantlarında sıfırını sordum , 1.600 dedi ama biraz abarttı sanırım , Bu jantların fiyatıda 1000 liranın üzerinde olduğu için acaba bendeki jantlar dahamı fazla eder diye düşünmeye başladım. Sahibinden.comda her gün başka bir mesaj gönderiyorlar ama ciddi düşünen yok sanırım. 4*100 bijon olup 17'' olan jantların satışı zor belkide.
Mesut abim tüm sayfalara tek tek baktım Mesut abimin bir tek karesini kaçırırsam içim rahat etmez diye ve herşey mükemmel maşallah Allah nazardan kazadan beladan korusun abim...
ya pardon ben en son baktığımda bagalit boya moya logoydu fardı bu araba ne olmuş ya Mesut abi bizim ae101lerın adını sarsacan efsane ismini senin makineye verecekler :D benim 93 duymasın dizleri titrer bak :D maşallah abicim kazasız belasız bin tam benim zevkime göre sade ama göze hitap ediyor
sade ama göze hitap ediyor=MESUT AKIN zaten...
La kardeş ben hanımdan korkiyim....Kiziyi arabanın sağına soluna harcayinca... Ya adama ulaşamadım nosuna pasif ilan yapmış mesut.İstanbulda poliset yan marşpiyelleri 150 tl istiyor boya dahil ama nasıl marşpiyel yapıyolar şu ankaradakiler gibiyse değmez..Ön tamponu yeniden boyatasım var taş izi fallan çok rötüşde fazlasıyla var ancak velakin bir yandanda ailemiz büyüyor hb den sedana geçeyim diyorumm..2005-2007 arası son çıkandan önceki kasa Civic vtech ES sunroflu donanımla araç iyice aklımda.Benim aracın üstüne 4-5 bin liraya alınır gibi..Tek kuşkum arabam temiz masrafsız honda da ne olur dimyata pirinçe giderken bulgurdan olmayalım..
Tuncay abi yanlar sana uyarda arka tampon ekleri uymaz diye biliyorum.Makyajlı kasaları narka tampon daha köşeli diye biliyorum.
Mesut bende yakışmayacagından korkuyorum.Serviste orjinal aksesuara 600 lira istiyorlar boyasız.En az onuda 200 e boyarlar..Ben bir sport sahibini kafalamaya çalışayım arka tampon ekleride dahil olmak üzere.. Mesut senin arabada amrşpiyel olmasa daha sade durur farkındamısın...
Evet Mesut abi güzel oluyor şuan tek aklımdaki yere düşürmek tampon v.s ellemiyeceğim ya ön cam dahil ayna film yada 1 numara siyah cam filmi çekerim bide tamam aklımda motorla ilgili bir proje var Mesut abi herkes olmaz olmaz cart curt diyor bu konu hakkında ve canımı sıkıyor eğer olmasada deneyeceğim abi en azından
yuh amma sinirli olmuş araba yahu bu konuyu da yeni gördüm kusura bakma mesut abim eskiden de agresifti araba ama şu an çok çok tehditkar