0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yav arabayı gerçekte gördüm bişeye benzemiyo hadi bana eyvallah yoldayım
açık konuşayım olay çıkacak
araba hiçbişeye benzemedi
Arkadaş doğru söylemekte mi yasak be :Benzese daha mı iyi abim yaa sen tek olmak için uğraş dur (ki bu emeline ulaşalı çok oldu) benzemeyecek tabi teksin bu alemde tek
aha yakaladım seni Narka ne demek olum başka bir konuda Bagaş yazmışım bi ş harfi için dalga geçmişsin, kımıl zararlısı Narka tamponum, Narka tamponum Narka narka Narka yok canım sağol benim araba böyle daha güzel sen git servise 600 TL ver al
Tuncay abi yanlar sana uyarda arka tampon ekleri uymaz diye biliyorum.Makyajlı kasaları narka tampon daha köşeli diye biliyorum.
Kıvırma hemen amerikaya uçmadan önce bir mesut la görüş...
Ne kıvırcam beeaa A.C.D. yim ben Abi zaten dün akşam Mesut ve Oktay abiler Erme açık ve Nazım özkan ile izmit körfezdeydik
Vay insafsızlar. .Bak çok üzüldüm şimdi.Sizlere yakın oolmayı,kucaklamayı (Sarılmayı) çok isterdim..Böyle uzaktan sanaldanda güzel olmiyi...
26 sından sonra Mesut abiyi zor bulursunuz artık
Düzce ne ki ben çağırsam Beylikdüzü'ne gelir Ayla ablam hıh!
Sende haklısın beylikdüzü bulgaristadna sayılır : D
amerikaya giden uçuşlar beylikdüzü aktarmalı oluyomuş Ahmet
Nagihan bir desene ablana gelsin mesut da sıkıyosa gitmesinn....
birilerini gebzeye transfer edicez o yüzden çağırmaya gerek kalmaz
Bağa ne Mesut abiden yahu, kahve içip dedikodu yapacağız kız kıza ohh Aferm oğluma ne de güzel espriler yapıyor, okulda mı öğretiyorlar size bunları oğlum? Coğrafya'da sorunların var azıcık ama Allah mı söyletti noldu?! Had inş