0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ula sen niye hep tuncat yazıyon t ile y yan yana diyemi.. Ya ben bu adamdan yan marşpiyellerle ön tampon altını istemiştim.ön panjurda vardı ona yan sanayi dedi.Jantları momo dedi kardeş.ARkadaşta erzurum ikbal toyota plaza da yedek parçada çalışıyormuş valla bana öle dedi dostum ondan aklımda kaldı iyi biliyorum bu arabayı bayağı konusmustum.Arka da aurisin tampon altı ekiymiş onu uyarlamıslar..Farları satarmı bir daha arasam :
TuncaT yav bir harfin aramızda lafımı olur kardeşim ya sende amma ayıp ettinci şimdi TuncaT'ım ya (odanın lambası kapalı, klavye çok karanlık bakmadan yazıyorumda)
Nİye lamba kapalı tabi yaptın okadar masrafı şimdi ekonomi diye uğraş.....Ye mesut canım kardeşim 17 jant ne yay var ne lastik.Allahına rahat dur gaza getirme jant yay lastik mardinin yolları bozuk antepte devamlı ikamet etsem sorun yok yılda bir kaz kez gidiyoz..Ama senın jantta çok güzel.Sen bunu al bana kendininkini 2 el ver 500 e
bendekileri satmaya kalktığım zaman en az 850 derim Tuncay sana gitmez bu fiyata
Canın sağolsun kardeş.Lastikleride ver bari o üstünde Sen dur evlen sonra çoluk çocuga karış yaymış jantmış görürüm seni...
heriki jantta çok güzel... ancak jant büyütmemenizi tavsiye ediyorum... benim ağzım lastik yanak ısırmasından dolayı çok yandı... sıfır lastik otobanda patladı... amanha amann diyorum... dikkat
bak benim janttan hiç kaçırma bunu Tuncay markası Kosei ayrıca şuan TR de yok sadece bu adamda var oda sanırım 2 takım vardı elindehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-wp-869-17x7-5-4x100/detay?
Uff fiyata bak , ben 17'' leri baya uygun fiyata veriyorum sanırım. :S
mesut abi öğrenciyiz finaller minaller uğraşıorum arada da forma girebiliorum değişim var demiştin en son bu son hali ap ayrı birşey olmuş ellerine sağlık valla 1 hafta benım arabayı bırakayım sana abi onada biraz sevgi göstersene
Yaa Mesut abi yorum yapmıyacam dedim kendi,kendime Çünkü çok kıskandım yaa nazarım deyecek aracına çok ciddiyim canım sıkıldıkça bu bölme girip bakıyorum :)ama sana tavsiye'de bulunayım hakkım olmayarak, arka farlarıda karart abi bence daha güzel durur.Şu benim külkedisi'nin garantisi bitsin siz o zaman görün O zaman ben Mesut abiyi kıskandırcam
Eskişehir'de bir arkadaşımda da aynı renk aynı kasa corolla var.Ben onun aracına güzel diyordum ama sizin aracınızı gördükten sonra onun aracı pe..venk arabası gibi geldi . Cidden çok sade ama çok güzel durmuş...
Çok açık sözlü bir arkadaşmış .Sezarın hakkı sezara. Öbürününkide ona .