0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eskişehirde ki mi onun en yakın arkadaşında modlu Accent var, varın gerisini siz düşünün Birincisi o araba leylek leylek Ayrıca yav o bebenin spoileri yeter arabayı uzaktan gören sedan sanıyor
Mesut abi jant-lastik kaça satarsın seninkileri tabi lastikleride satmayı düşünüyorsan.
eskişehirdeki araba forumda bi arkadaş vardı daha önce onun arabasıdır. çünkü başka oolacağını sanmıyorum. onu yakından gördüm. uzaktan yakından alakası yok
Aynen o krom jantı olan abi Gerçi Eskişehir piyasasının üstünde bi araba bir Eskişehirliye fazla öyle şeyler yol olmayan yerde....
Satmam Özkan piyasada güzel jant yok sonra nerden jant bulucam kendime
Hataları en son anlatacağın adam benim abi Canlısnı gördüm ben bariz hissediliyor Krom jant evet japon ruhuna aykırı ama gerçekte çocuğun jantı daha şık duruyor yiğidi öldürdüm ama
Bu arada söylemeyi unutmuşum o plakalık yerinin tam arkasında koruma demiri var , ordaki o kalınlık zaten plakalık demirinin oraya girmesi için, acaba o koruma demiri yerindemi ? inşallah söktürmemiştir, yoksa Allah korusun bir kaza anında o araba kağıda döner.
Maşallah, çok güzel bir araç gerçekten. Özellikle ön tamponu çok beğendim. Mesut Akın arkadaşımızın aracını anımsatıyor.Bu arada Tanışma bölümü altında açacağınız ayrı bir başlıkta kendinizi biraz tanıtabilir misiniz?
yok ya ben konuyu okudum. ondan eğik yapmak zorunda kaldım yazmış.yüklenmeyin hemşehrime zaten artık takılmıyo
Hakkı abinin yorumunu gördünüz mü?Ben bunu mesut abiye yapılmış bir hakaret olarak algılıyorum...