0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birincisi oğlum kelimesi yüzünden ben Üniversiteden uzaklaştırma bile aldım bana kullanılmasın allerji varrr İkincisi istemessen bu konuda espri yapmam Nagi dostum
Valla benim suçum değil H A C I
Rica ederim Oktayım da seni bikaç defa aradım telinhep meşkuldü, nasıl istediğin gibi yaptılarmı diye sorucaktım
Bize hergün haftasonu abi ya gönüller bir Oktay abi e hadi artık ama sende
böyle kalmayacak ama yinede paylaşayım
Tüm mesajları okumadım arada atladığım birşey varsa kusura bakmayın. Fotoğraflardan gördüğüm kadar çok şık olmuş Mesut'cum Allah nazardan saklasın.
Allah belanı vermesin olm herşeyi eklemişsin zaten
Mesut kendine müslümansın oktayın farlarına niye mercek takmadın..Ama orta ızgara aracın rengi gibi duruyor.Şahjsen siyah olmasından yanayım..Mesut göstergenin etrafındaki çerçeveyide karbon kaplasana dostum....Gögüsü sökmüşken havalandırma ızgaraları yanlardaki ve teypin etrafıda olabilirdi diye aklıma yeni geldi ) okadar zaman geçti
Tam artiz bu çocuk iyiki bir mercek taktın.Birde kızıyor adama bak yaaa....Hem adamın karbonunu kullan malzemeden çal oktayın projelerini engelle birde kız.Şaka bir yana yan havalandırmalardan çerçeve dahil oralarda(anladınız siz onu) karbon olsa fena olmazdıMesut bak proje dersen tamponu söküp gönderirim sana proje çıkartırsın kendine ... Kardeş bu yan marşpiyel yaptırabilirmisin aracın boya kodu da 8p4 Zorla adanadan bir ön tte panjur buldum sıfırını almaya güç yetermi boyasızı 375 tl diyorlar..
aha yakaladım seni Narka ne demek olum başka bir konuda Bagaş yazmışım bi ş harfi için dalga geçmişsin, kımıl zararlısı Narka tamponum, Narka tamponum Narka narka Narka
Tuncay valla yan marşbiyelleri yapmaları için ellerinde kalıp olması lazım , ayrıca poylester olucağı için sağlıklı olmaz en ufak darbede kırılır kardeşim ya