0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sizin hoşgörünüze sığınarak takılıyorum mesut bey...
Seviliyorsun işte abi yha belli olmuyo mu
forumda doktorum hande balma ve forumun röntgencisi ben varım.X raylar bedava.
Abooooovv itirafa bak
Tuncay hocam sen röntgenci sıfatını daha fazla kullanma. X-Ray teknisyeni vs. gibi başka bir isim bulursan senin için daha hayırlı olur. ACD konun istediği kısmını cımbızladı, hele şu anda birde yönetici ki senin mesajı düzenleyip sadece seçerek aldığı kısmı bırakabilir. Aman dikkat; yoksa adın röntgenciye çıkar
Sıkıyosa çıkmışken alışverişe para harcama..MEsut allahına yenge hanıma tampon yaptırdım led taktırdıım merceklerde far daha duramadım gaz pedalına sensör falan vs yapdım para kalmadı desene ne olacak..Yenge hanımda sana biraz rötuş makyaj yapar sonrada mercek takar gibime geliyor..Son olarak cevabını hızlı bir şekilde bekliyor olup gözlerinden öperek mektubuma son veriyorum...
Alışveriş için yengeden gelince fermanMesut’un akınla gelir Abiye ile ErmanEriyen paracıklara düşünürken dermanTur atmak isteyene çıkarır bir abonmanDağıtır o IBAN’ı yaparız biz de virman
Tuncay abimmm sürç-ü lisan ettyisem affına sığınırım abi
Mesut abi senin arabaya rakip çıktı http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-sade-modifiyeli-sol-h-b/detay
Yav abi ben seni hep seviiiiiiimm Ama röntgenci olunca daha başka bi seviiiiiimmm Kendime yakın hissediyorum galiba
Özkan dostum gözünü seveyim o tamponla mı rakip olacak Mesut abiy yapma gözünü seveyim Mesut abimin emeklerine acı
bu arabada özel bişey yok. merceklerde iyi olmamış çünkü Mesut içini macunla doldurup şekil verdi. bu adam mercekleri koymuş bırakmış tampon zaten standart tte boynuzlarını takmış neyse kötülemeyelim emek var.
Mesut, cevap yazacak birazdan . Mesut bana da cevap yazda, sabah okurum . Tavan hakkında film çektirmek istiyorum. Çakma Cam tavan olsun .
e12 nin piyasadaki değerini artıran adam maşallah bursaya uğradıgında benım farlarada bi el atalım
Yenge tavır yaptı diye mesut abi satıyomuş farlarla tamponu kelepir fiyata bana Aslında ben bi yengeyi arasam