0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gebzeden karşıya kadar mı abooow
Mesutun arabası şahane de hakkı abide bu aralar dörtlüklerle cevap veriyor bakalım sonu ne olacak..
ahahaha geçmiş olsun
Yingem yingem bana bişi demez Hem hafta iine ne olmuş yarın arıcam seni abicim
Kıskançlıktan tampon çatlatmayın sakın. (kurabiye reklamındaki gibi)Ne demek geçmiş olsun.Yengemin canı sağolsun de. Olmadı benim arabamı bile alabilisiniz de.
... ve alışverişten nefret eden bir nesil türedi ...
26 Haziranda düğün var sıkıyorsa alışverişe çıkma
Sıkıyosa çıkmışken alışverişe para harcama..MEsut allahına yenge hanıma tampon yaptırdım led taktırdıım merceklerde far daha duramadım gaz pedalına sensör falan vs yapdım para kalmadı desene ne olacak..Yenge hanımda sana biraz rötuş makyaj yapar sonrada mercek takar gibime geliyor..Son olarak cevabını hızlı bir şekilde bekliyor olup gözlerinden öperek mektubuma son veriyorum...
şaka bi yana yengem çok hanım hanımcık biri. toplantıya katılan arkadaşlar bilir zaten.
zavallı kızcağız.... ah mesut bey ahh....
Harbiden yani... Kıymetini bil Ayla ablanın valla, istese o değişikliklerin hiçbirini de yaptırmazdı gayet elinde olan bir durum. Düğün arefesi "sıkıyorsa" hayır bildiğim okuyacağım de
forumun röntgencisi ben varım.
yerse şaka bi yana yengem çok hanım hanımcık biri. toplantıya katılan arkadaşlar bilir zaten.
Kim bilmiyorum ama biisi düpün altını yakmış bu konu da kaynamaya başladı.
melek gibi kzımış bu adama nasıl katlanıyor anlayamadım Mesut doğrayacak bizi..Ama sorun etmeyin bir yerlerimiz kırılsa bile forumda doktorum hande balma ve forumun röntgencisi ben varım.X raylar bedava.Ayrıca mesut sen bizi davamızdan vazgeçiremsin..Davamız ne y oktay mesut gelmeden agızbirliği yapalım
nagicim ben onun kıymetini çok iyi biliyorum toplantıda bunun farkına varmadınızmı
Takıleyrum Mesut abim yaa aşkolsun, Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın. O kadaan mutluyum ki sizin adınıza anlatamamm...
Hayatımda ilk defa böyle favori bir konu görüyorum ya yuh desem ayıp olurmu? Bir günde 7 sayfa.. Maşallah.... =)
Sevdiğinden sevdiğinde o
Alışveriş için yengeden gelince fermanMesut’un akınla gelir Abiye ile ErmanEriyen paracıklara düşünürken dermanTur atmak isteyene çıkarır bir abonmanDağıtır o IBAN’ı yaparız biz de virman
konuyu dün açtım ya 1 günde değil 2 günde bukadar oldu