0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhaha... kıskançlık diz boyu değil mi?
Daha Oktay'ın araba yolda o da gelince sataşırız ohh aman sabahlar olmasın
Vovvv Abi naptın sen ya, çok mükemmel olmuş. Hakketten zevklerin çok güzel Mesut abi Sana helalinden bir alkış Bu arada ön plaka bozmuş be, yeniden bastırsana Edit : 41 kere maşallah
Mesut verir turu yarımBuna şükür, bu da kârımHande der ben de varım Ben daha iyisini yaparım
Sende pusuya yat bekle nagi alıcağın olsun
Çeyrek tur olsun bana o da yeterReis bunu görse beni yere sererHande abla da rahat durmazsa eğerBu Naginin sonudur duyun ey gençler Hayatımın ilk dörtlüğü kanımca
Alıcağın olsun derken? Tam tur falan mı
Çok güzel olmuş maşallah bravo elinden her iş geliyor Mesut yakında araca tribün takıp havalandırırsın da açacağın konu başlığını şimdiden görür gibiyim (sonun da bunu da yaptım-uçan e12)
Bak bak akılda kalanlara cevap yazıyormuş arkadaş
süper olmuş mesut allah sorunsuz binmek nasip etsin, şimdi senin çocuğun gibidir o.sen ona güzel bir nazarlık as şimdiden allah nazardan korusun.
iyi fena değil olucak bu iş olur Nagi neden olmasında benim araba manuel öyle MMT falan değil kullanabilicekmisin bakim
3-5 stop 2-3 direk derken kavrarız Mesut abi aaa dert ettiğin şeye bak
Tetikte ol abi heran bi çıkarma yapabilirim Ama yardım amaçlı aman diyim saldırma
ben tetikteyim ama yengen ne der bilemiyorum cumartesi günü gebzeden çıkıcaz mağzaları dolaşarak karşıya geçicez aklında bulunsun
Allah iyiliğini versin emi nasıl dert etmiyim ben tetikteyim ama yengen ne der bilemiyorum cumartesi günü gebzeden çıkıcaz mağzaları dolaşarak karşıya geçicez aklında bulunsun
ahahaha geçmiş olsun