Gönderen Konu: İsrail'in Rezilliği-Lanetler İsrailin Üstüne Olsun  (Okunma sayısı 15037 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: İsrail'in Rezilliği-Lanetler İsrailin Üstüne Olsun
« Yanıtla #20 : Mayıs 31, 2010, 12:59:16 »
Böyle yapınca elimize ne geçecek Ümit... Ortadoğu'da veya İslam coğrafyasında bir savaş çıksın da krizden çıksak diye dua eden o kadar şer güç var ki, onların ekmeğine tereyağı mı süreceğiz. Bizim diplomatik savaş başlatmamız lazım...
Katılıyorum. Bunlar 10 yıl iran ve ırağı savaştırdılar sonrada ıraka girdiler.

Insani boyutta akla sigmayacak bir davranis.

Ama politik boyutta bakilirsa, gemideki insanlari Israil'i provoke etmek icin kullandilar. Israil'de bekleneni yapti.

Bundan sonra hükümetin ve hatta meclisin iyi düsünüp, gerekli tepkiyi koymalari lazim. Öyle aceleye gelecek is degil.

Türkiyenin, bu zamana kadar en zayıf olduğu nokta diplomasiydi bakalım durumu lehte kullanabilecekmiyiz.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 31, 2010, 12:59:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 31, 2010, 13:15:02 »
85 yıl savaşmadık ta ne geçti elimize? Ama vietnam'a saldıran, afganistan'a giren, filistine giren, komşumuz ırkak'a giren şer güçler her zaman haklı.. Ve her zaman onlar iyi onlar güzel, onlar güçlü... Yalnış anlaşılmasın sakın ama ben istanbulu yeniden feth edecek iradeyi görmek istiyorum. Çanakkale de destan yazan güzide liderleri... Kore savaşında TÜRK'ün adını dünyaya duyuran orduyu... Zulmü seyir etmeyen, zalime alkış tutmayan iradeyi istiyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #22 : Mayıs 31, 2010, 13:26:05 »
Yalnız benim merak ettiğim nokta, aynı şekilde israillilerin olduğu bi yardım gemisine bu şekilde bi müdahelede bulunsaytık ve ölenler olsaydı israil ne yapardı. Kınarmıydı sizce? (bi askeri kaçırıldı diye lübnana savaş açanlar) hiç sanmıyorum ve Hitleri şimdi daha iyi anlıyorum
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 31, 2010, 13:32:35 »
yazıklar olsun,bunlar insanlıktan nasibini almamış adi,şerefsiz herbiri asmalık mahluklar....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 31, 2010, 13:38:57 »
adolf hitler e küfür ediyorum şuan.
2010 toyota avensis 1.6 elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 31, 2010, 13:43:53 »
Arkadaşlar, Hitler'in ruhuna bir Fatiha okumadığınız kaldı, abartmayın lütfen...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Mayıs 31, 2010, 13:46:59 »
Evet. Zulme rıza gösteren zulmeden gibidir. Keserek biçerek olmuyor malesef. İdare edebilmek mesele. İyi veya kötü, Osmanlı gibi idare edebilmek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Mayıs 31, 2010, 13:47:05 »
Bu saldırıya karşı ne hükümetin ne de Cumhurbaşkanının gerekli tepkiyi verceğini hiç sanmam. Ancak siyasi gösteri yaparlar belki.
Ordudan bahsediyoruz ama ordumu bıraktılar da savaşsın. Ergenekondu, Balyozdu bitirmelerine az kaldı. Allah korusun bir savaş çıksa bu moralsiz orduyla mı savaşacağız.
Aşıksan vur saza, şoförsen bas gaza!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mayıs 31, 2010, 13:47:59 »
Ordunun morali bozuk değil. Orduyu kullananların morali bozuk. Oda ayrı bir mesele.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 31, 2010, 14:01:37 »
Bülent ARINÇ:

İsrail ile programımızda olan yakın tarihli 3 tatbikat iptal edilmiştir. Sanırım bu ilişkilerimizin ne boyutta kesildiğinin bir cevabıdır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mayıs 31, 2010, 14:07:28 »
Bülent ARINÇ:

İsrail ile programımızda olan yakın tarihli 3 tatbikat iptal edilmiştir. Sanırım bu ilişkilerimizin ne boyutta kesildiğinin bir cevabıdır..

Bu yetmez, şu anda tüm dünya İsrail'e tepkili. Bu tepkiyi organize edip İsrail'i tecrit etmemiz lazım. Bu arada İsrail, yaptığını meşru göstermek adına o gemilere silah koyabilir, uyanık olmamız lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #31 : Mayıs 31, 2010, 14:15:08 »
Mısır ( Mısır a da ne oluyorsa hem abargo uygula hem elçi çek) - Yunanistan - İsveç elçilerini geri çekmiş
KAYNAK:http://www.internethaber.com/buyukelcisini-geri-ceken-3-ulke--256761h.htm
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 31, 2010, 14:15:28 »
Türkiye büyükelçisini geri çekiyor
Türkiye, İsrail'deki Büyükelçisi Oğuz Çelikkol'u geri çekmeye karar verdi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İsrail askerlerinin uluslararası sularda yardım konvoyuna bu şekilde müdahale etmesinin korsanlık olduğunu söyledi.

Davutoğlu, ABD'ye giderken yakıt ikmali için bulunduğu adada TRT'ye yaptığı açıklamada, İsrail'in bu hareketinin uluslararası hukuka aykırı olduğunu ve her türlü temel insani ilkelere aykırı ve bu konuda İsrail'in hem Türk milletinden hem uluslararası toplumdan özür dilemek zorunda olduğunu belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye dönmekte olduğunu, kendisinin de New York'a hareket etmek üzere olduğunu söyleyen Davutoğlu, BM Güvenlik Konseyini acil toplantıya çağırdıklarını kaydetti. Ahmet Davutoğlu, BM Güvenlik Konseyinin bu toplantısına kendisinin de katılacağını söyleyerek, "Elçimizi de bugün itibarıyla geri çekiyoruz" dedi.
--------------------------------------------------------------------------

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsrail'in yardım gemilerine yönelik saldırısı ve İskenderun'daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gazze'ye insani yardım malzemesi taşıyan yardım konvoyuna güç kullanılmasıyla ilgili olarak, ''Gazze'ye insani yardım malzemesi taşıyan ve Türkiye dahil 32 ülkenin sivil toplum kuruluşları mensuplarından oluşan yardım konvoyuna İsrail askeri kuvvetleri tarafından güç kullanılmasını şiddetle kınıyorum'' dedi.

Gül'ün , Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamasında şunları kaydetti:

''Gazze'ye insani yardım malzemesi taşıyan ve Türkiye dahil 32 ülkenin sivil toplum kuruluşları mensuplarından oluşan yardım konvoyuna İsrail askeri kuvvetleri tarafından güç kullanılmasını şiddetle kınıyorum. Bu müessif olayda hayatını kaybedenlere Allah;tan rahmet, ailelerine başsağlığı, sabır ve metanet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

İsrail karasularından 69 deniz mili uzaklıkta uluslararası sularda vuku bulan, aralarında yaşlı, kadın, çocuk ve farklı dinlere mensup din adamlarının da bulunduğu sivilleri hedef alan ve uluslararası hukukun açık ihlalini teşkil eden bu saldırıya uluslararası camianın da bigane kalmaması icap etmektedir. İsrail, bu davranışıyla uluslararası kamu vicdanını derinden yaralamıştır.

Çektikleri ıstırap tüm dünyanın malumu olan Gazze halkına yardım ulaştırmaya çalışan savunmasız sivillerin hayatının İsrail'deki iç siyasi hesaplar neticesinde hiçe sayılması kabul edilemez bir durumdur. İsrail bu politikalarıyla halkını dünyadan tecrit etmekte ve kendi geleceğinin teminatı olan Barış Sürecini de zora sokmaktadır.

Samimi temennim, İsrail siyaseti ve Devletindeki sağduyu sahibi kesimlerin bu gidişata 'dur' demeleridir.

Esasen, Gazze ablukası, doğrudan Türkiye ile İsrail arasında bir mesele olmayıp, uluslararası büyük bir insani trajedidir. Bu insanlık dışı ablukanın derhal kaldırılmasını bekliyoruz.

Konvoyda bulunan Türk vatandaşlarının hak ve çıkarlarının korunması için gereken tüm girişimler yapılmaktadır. Türkiye, konu hakkında gerekli her türlü soruşturmanın süratle yapılmasını ve sorumluların cezalandırılmasını talep etmektedir.

Tüm vatandaşlarımızın sergileyebilecekleri en iyi dayanışma yöntemi itidal ve sağduyu içinde hareket etmektir.''

AA  

31.05.2010 12:52:11

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mayıs 31, 2010, 14:16:24 »
İsrail'den tuhaf gerekçe 

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sözcüsü Mark Regev, Gazze'ye yardım götüren gemilere düzenlenen saldırıyla ilgili olarak, "şiddeti yardım taşıyanların başlattığını" iddia etti.
Yazı Boyutu 10 12 14 16 

Sözcü Regev, yaptığı açıklamada "Şiddeti onlar başlattı" diyerek, "bu olayın olmaması için mümkün olan tüm çabayı harcadıklarını, askerlerin bunun bir polis operasyonu olduğunu söylediklerini ve azami dikkat gösterdiklerini" savundu.

Regev, "Maalesef, gemidekiler demir çubuklarla, bıçaklarla ve gerçek mermilerle aşırı bir güç ile saldırdılar" diye konuştu.

İsrail ordu sözcüsü General Avi Benayahu da, komandoların operasyonunun uluslararası sularda yapıldığını söyledi.

General Benayahu devlet radyosuna açıklamasında, "Komandolar, sabah 04.30 ve 05.00 (TSİ 04.30-05.00) arasında kıyılarımızdan 70-80 mil (130-150 kilometre) mesafede müdahale ettiler" dedi.

Bu arada, Özgür Gazze Hareketi'nin internet sitesinde yayımlanan açıklamada da, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısının "uluslararası sularda, İsrail kıyısına 75 mil uzaklıkta düzenlendiği ve bunun uluslararası hukukun ihlali olduğu" belirtildi.

Özgür Gazze Hareketi, Gazze'nin kuşatılmasına son verilmesine yönelik Avrupa kampanyası ECESG, İnsani Yardım Vakfı (İHH), Perdana Küresel Barış Örgütü, Gazze Kuşatılmasının Kaldırılmasına Yönelik Uluslararası Komite ile Gazze için Yunanistan ve İsveç yardım kuruluşlarından oluşan koalisyonunun ortak açıklamasında, Gazze'deki Filistinlilere acil yardım dağıtmayı hedefleyen sivillere yönelik saldırının durdurulması ve gemilere yollarına devam etme izni verilmesi istendi.

AA 

31.05.2010 12:24:32

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 31, 2010, 14:24:43 »
Bahçeli: Hükümet gerekeni yapmalı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yazılı açıklama yayınladı.

Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın Latin Amerika gezisinden hemen dönmesi gerektiğini savunurken, İsrail Büyükelçisinin geri çekilmesi gerektiğini ve İsrail'in gemileri iade ederek, özür dilemesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Bahçeli'nin yazılı açıklaması şöyle:

“Türkiye dün gece yarısından sonra yaşanan iki saldırıyla sarsılmıştır. Hatay'ın İskendurun ilçesinde Deniz Üs Komutanı'na bağlı ikmal birliğine yapılan hain terör saldırılarında 6 askerimiz şehit olmuş, 9 askerimiz de yaralanmıştır. Bunun yanı sıra Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren Türk bayraklı sivil gemilerimiz İsrail'in askeri saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlarımıza ilişkin bilgiler henüz netlik kazanmamıştır. Bu iki saldırıyı nefretle kınıyorum. Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaraları kardeşlerimize acil şifalar dileklerimi iletiyorum. Gazze'ye İsrail tarafından uygulanan insanlık dışı abluka altında yaşam savaşı veren Filistinliler'e insani yardım malzemesi götüren gemilere saldırıda bulunulması barbarlıktır. İsrail'in Türk bayraklı sivil yardım gemilerine uluslararası sularda askeri müdahalede bulunması uluslararası hukuka aykırı, ahlak ve insanlık dışı düşmanca bir saldırıdır. Bu saldırının anlaşılması, kabul edilmesi ve izahı hiçbir şart altında mümkün değildir. İsrail'in Türk gemilerine düşmanca saldırısı karşılıksız bırakılmamalıdır. Türk hükümetinin, Türkiye'ye açıkça düşmanlık ilanı olan bu saldırıya tepkisi geçici ve göstermelik olmamalı, kağıt üzerinde ve sözde kalmamalıdır. Başbakan Erdoğan'ı Latin Amerika gezisini keserek derhal Türkiye'ye dönmeye ve bu saldırıya karşı etkili, sonuç alıcı ve bu hasmane hareketle orantılı somut tepki göstermeye davet ediyorum.

Bu çerçevede AKP hükümeti;

- İsrail'deki Büyükelçimizi derhal ve süresiz olarak geri çekmeli,

- İsrail'le askeri alandaki ilişkileri ve savunma sanayi işbirliğini kesmeli,

- Uluslararası hukuka ve Birleşmiş Milletler Yasası'na açıkça aykırı olan bu saldırıyı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne götürerek İsrail'in en ağır şekilde kınanması için gerekli girişimlerde bulunmal,

- İsrail'in zorla elinde tuttuğu gemilerimizin süratle iadesi sağlanmal,

- Bu düşmanca saldırı nedeniyle tazminat dışında İsrail'in Türkiye'den açıkça özür dilemesi için gereken yapılmalıdır."

DHA 

31.05.2010 13:34:59

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 31, 2010, 14:28:19 »
İsrail'de bulunan ve hem bugün hem de 2 Haziran'da İsrail Genç Milli Takımı ile iki özel müsabaka oynayacak olan U18 Milli Takımımız, İsrail Ordusu'nun Gazze'ye binlerce ton insani yardım taşıyan gemi konvoyuna yaptığı saldırı nedeniyle geri çağrıldı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın saldırı ile yaptığı açıklamada U-18 milli futbol takımımız hakkında söyledikleri şöyle oldu:

"Bugün İsrail'de U-18 futbol genç milli takımımz bulunuyordu ve 2 maç yapmak üzere İsrail'e gitmişlerdi. Genç Milli Futbol Takımımızın maçları iptal edilmiştir ve Türkiye'ye dönmek üzeredirler"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mayıs 31, 2010, 15:03:07 »
Bu yetmez, şu anda tüm dünya İsrail'e tepkili. Bu tepkiyi organize edip İsrail'i tecrit etmemiz lazım. Bu arada İsrail, yaptığını meşru göstermek adına o gemilere silah koyabilir, uyanık olmamız lazım.

+1

Bunun disinda Hitler'e atfedip, o adamin yaptigini da mesru göstermeye calismanizdan ben rahatsiz oldum.
Bir seyleri düzeltmek, herseyi yakip yikmaktan gecmiyor, gecmemeli.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #37 : Mayıs 31, 2010, 15:34:51 »
bişey dikkatimi çekti helikopterden inen askerlere sopayla saldırıldığından neden bahsedilmemiş??az önce haberle ilgili izlediğim videyolardan birinde gördüm türk kamereman çekiyordu....ne kadar israilin öle bi hakkı olmasada sen askere saldırırsan oda vurur zaten adamlar öldürmek için yer arıyor neden saldırırsın ki?benim ilgim yoktur politika siyaset vs.ile ama olayların içlerinde çok başka vurumlar var sanki her taraf kendi işine gelen yerleri gösterip onun üzerine konuşuyor....

ölene allah rahmet eylesin gemidekilerinde yardımıcısı olsun......
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Mayıs 31, 2010, 15:43:16 »
Arkadaşlar, 14.03.2007 tarihli aşağıdaki yazıyı okuyun, gelişmeleri ona göre değerlendirelim:

Gizli tarih: İsrail-Kürt ilişkileri

İsrail İran ilişkileri her zaman şimdi olduğu gibi kötü değildi. Tersine, İran 1948'de İsrail'i ilk tanıyan ülkelerden biri oldu. 1958'de iki ülke savunma ve istihbarat konularında işbirliği anlaşması imzaladılar.
Aynı yıl, Şah'ın oluruyla İsrail ajanları, İran'daki üsleri kullanarak Kuzey Irak'taki Kürtleri silahlandırmaya ve eğitmeye başladı. Amaç, her ülkenin de ortak düşmanı olan Irak'ta istikrarı bozmaktı.
İsrail-Kürt işbirliği o kadar gelişti ki İsrail 1967'de Mısır, Ürdün ve Suriye'ye saldırdığında peşmergeler de Irak'ı meşgul etmek için bölgelerindeki Irak askerlerine saldırdılar. Benzer bir eşzamanlı operasyon 1973'te yapıldı.
Kürt lider Molla Mustafa Barzani 1967 ve 1973'te İsrail'i ziyaret edip Kürt-İsrail dostluğunu pekiştirdi.

İsrail Kürtleri
1973'ten sonra Amerikan Merkezi Haber Alma Örgütü CIA da bu işbirliğine katıldı. CIA ajanları, Kuzey Irak'ta, İran üzerinden peşmergelere gelen askeri malzemenin akışını koordine etmeye başladılar.
İran, 1975'te Irak ile barış anlaşması imzalayınca, Kürtlere yardımı kesti, bu da Irak'taki Kürt ayaklanmasının sonunu getirdi.
İsrail ise Kürtlerle yakın ilişkisini kesintisiz sürdürdü. 1991 Birinci Körfez Savaşı'nın ardından Kuzey Irak'ta varlığını pekiştirdi. İran ve Irak'taki Kürtleri kullanarak her iki ülkede de istihbarat toplamaya başladı.
İsrail'de yaşayan 50.000 civarında Irak doğumlu Kürt var. İsrail bunlar arasından seçtiği ajanlar aracılığıyla her iki ülkede, özellikle kitle imha silahları konusunda, istihbarat toplamaya başladı.
Bu arada Türkiye'de olanca hızıyla devam eden PKK terörü İsrail için işleri karıştıran bir etken oldu.

Öcalan, İsrail'in hediyesiydi
İsrail'in Türkiye ile 1958'de imzalanan işbirliği anlaşmasına kadar geri giden yakın ilişkileri var. İstihbarat paylaşımı bu anlaşmanın önemli parçalarından biridir. Örneğin İsrail Azerbaycan'daki istihbarat ağını Türkiye'nin yardımıyla kurdu.
İsrail Kürtler yüzünden Türkiye ile işbirliğini bozmak istemediği için Ankara ile bir uzlaşmaya varıldı. Türkiye, İsrail'in Kuzey Irak ve İran'da Kürtlere dayalı istihbarat faaliyetlerini görmezden gelecek, İsrail Türkiye'ye PKK ile ilgili istihbarat verecekti. Abdullah Öcalan Şubat 1999'da İsrail istihbaratının yardımıyla yakalandı.*
Sene 2007. İsrail'in İran'la ilişkileri mollaların iktidara gelmesiyle bozuldu. Ama hem Irak hem de İran Kürtleriyle ilişkisi eski sıcaklığında devam ediyor.
Soru şu: Kürtler er veya geç Kuzey Irak'ta bağımsızlık ilan ettiklerinde İsrail (ve her zaman onun önünde veya ardında duran Washington) Türkiye'nin mi Kürtlerin yanında mı olacak? Şu anda kimin yanında?
* Bu bilgilerin ve bu yazıdaki diğer bilgilerin tamamı Scot Ritter'in Target Iran (Hedef İran) adlı kitabındandır.

kaynak: http://www.milliyet.com.tr/2007/03/14/yazar/munir.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 31, 2010, 15:44:57 »
Bir kaç kese altın karşılığında 1.Dünya Savaşı'nda bizi sırtımızdan vuranlar, şimdi "el aman" diyor...

Tabii ki Filistinlilere yardım edilmeli, din kardeşliğinden geçtim insanlık bunu emreder...

Ama ben Arapları da affedemiyorum... Az bir menfaat karşılığı İsrail'i Ortadoğu'ya yerleştirdiler... Başımıza bela ettiler... Ne diyeyim ki...

İsrail, dünyaya musallat olan bir kene gibi... Sonsuza dek kanımızı emecek değil ya... Elbet bir gün bunların da hesabı sorulur...

Ama öyle "one minute" demekle, büyükelçi çekmekle, tatbikat iptal etmekle olmaz... İlk olarak İsrail ile imzalanan milyar dolarlık antlaşmalar iptal edilmeli... Hodri meydan...
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI