0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bişey dikkatimi çekti helikopterden inen askerlere sopayla saldırıldığından neden bahsedilmemiş??az önce haberle ilgili izlediğim videyolardan birinde gördüm türk kamereman çekiyordu....ne kadar israilin öle bi hakkı olmasada sen askere saldırırsan oda vurur zaten adamlar öldürmek için yer arıyor neden saldırırsın ki?benim ilgim yoktur politika siyaset vs.ile ama olayların içlerinde çok başka vurumlar var sanki her taraf kendi işine gelen yerleri gösterip onun üzerine konuşuyor....ölene allah rahmet eylesin gemidekilerinde yardımıcısı olsun......
Yorum yapmıstım ama silinmiş bir daha ne yorum yaparım ne de bu konuya girerim. Yaptıgınız çok ayıp!..
İsrail haddini aştı. Uluslarararası sularda Türk gemisi, Türk toprağı sayılır. BM güvenlik konseyi üyesiyiz, gereken cevabı vermemiz lazım. Olmazsa NATO'yla , o da olmazsa donanmamız gereken missillemeyi yapsın...
Baştan Başbakan Başlattı Bu olayıOne minütes ve Dahada gelmem Davosa resti , israillileri kızdırmış olmalıki böyle davrandılarTV de bir israilli "neden teröristlere destek yolluyorsunuz" deiinsani yardım yollayacaksanız BM kanalıla falan yollayın dediÖnemli olan şimdi ne yapacağımız, şehitlerimizi sineyemi çekeceğiz, yoksa hakettikleri misillemeyi bir an önce yapacakmıyız, ufaktan bi savaş çıksa arada karabmole getirip pkk yi de hallediversek, ne güzel olurdu