Gönderen Konu: İsrail'in Rezilliği-Lanetler İsrailin Üstüne Olsun  (Okunma sayısı 14777 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi

08:00 - İSRAİL TELEVİZYONU: Operasyonda en az 10 kişi hayatını kaybetti...

-06:15 - Gelen bilgilere göre yardım gemilerinden sadece Türk gemisi Mavi Marmara'ya saldırı düzenlendi.Yunan yardım gemileri yoluna devam ediyor..

-06:00 - Daha önce insani yardım filosundaki gemilerden sadece ''Mavi Marmara'' gemisiyle bağlantı kurulabilirken, saat 06:00 itibari ile bu gemi ile de bir bağlantı kurulamıyor.

-05:30 - -Sadece Mavi Marmara gemisinin durumu hakkında bilgi alınabilirken diğer gemilerin durumu hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmamakta.

-05:05 - Anadolu ajansı'nın geçtiği ilk habere göre İsrail askerleri tarafından 2 kişi şehit edildi 30 kişi yaralandı.

-05:00 - ''Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım'' kampanyası kapsamında Kıbrıs'ın güneyinden Gazze'ye doğru seyreden gemilere operasyon düzenledi...

-Gemi içerisinde, sakin olalım dua edelim yönünde sürekli anaonslar yapılıyor...

İHH'YE GÖRE YARALI SAYISI 50'DEN FAZLA

İHH İnsani Yardım Vakfı müdahale sonrası yaptığı açıklamada, İsaril donanmasının sivillere karşı gerçekleştirdiği bu operasyonda 2 kişinin çok ağır şekilde, toplam 50’den fazla yaralı olduğunu açıkladı..

İHH AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Gazze’ye yardım götüren ve 50’den fazla ülkeden sivil aktivistlerin içinde bulunduğu gemi filosuna İsrail donanması operasyon düzenledi. Saat 04.30 sıralarında canlı yayın bağlantısı kesildi. Uzun bir süre gemiden haber alınamadı. Gemilerden haber alınamayan bu süre içerisinde İsrail askerlerinin gemiye operasyon düzenledi. Helikopterler ve hücum botlarla gemilere çıkan İsrail askerleri silahsız sivillerin üzerine gerçek mermilerle ateş açtılar. Mavi Marmara gemisinde çıkan çatışmalarda 2’si çok ağır şekilde olmak üzere toplam 50’den fazla kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Helikopterlerden Mavi Marmara gemisine inen İsrail’li askerler arasında çatışma çıktı. Gemilerde bir anda can pazarı yaşanmaya başladı. Askerler gemilere gerçek mermilerle ateş açmaya başladılar. Çıkan çatışmada yaralananlara ilk müdaheleyi gemilerde bulunan doktorlar yaptı"

İZİN VERMEYİZ
İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, önceki gün yaptığı aöıklamada Gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmek üzere yola çıkan filonun eylemini "İsrail'in egemenliğine karşı bir şiddet propagandası teşebbüsü" olarak değerlendirmişti.

İsrail radyosunun haberine göre Lieberman, "yardım konvoyu İsrail'e karşı bir şiddet propagandası ve İsrail topraklarında, hava veya deniz sahasında egemenliğinin herhangi bir şekilde tehdit edilmesine izin vermeyecek" demişti..

samanyoluhaber.com 

31.05.2010 05:06:55

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: İsrail'in Rezilliği-Lanetler İsrailin Üstüne Olsun
« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2010, 08:40:27 »
İsrail konsolosluğu abluka altında
FİLİSTİN'e insani yardım götüren gemilere İsrail askerlerinin operasyon düzenlediği, iki kişinin hayatını kaybettiği ve 30 kişinin de yaralandığı haberi, İsrail İstanbul Konsolosluğu önündeki gerginliği arttırdı.

Protestocu gruptan yaklaşık 300 kişi, saat 05.00 sıralarında konsolosluğa girmek istedi. Polisin izin vermemesi üzerine, göstericiler ile polis arasında arbede yaşandı. Polis barikatları protestocu grup tarafından dağıtıldı. Polis vatandaşlara tazyikli su ve biber gazı sıkarak müdahale etti. Eylemciler polise, “Siz de müslümansınız. Biz de müslümanız. Müslüman müslümana bunu yapar mı“ diye tepki gösterdi. Protestocular oturma eylemi başlattı. Gerginlik devam ediyor.

KONSOLOSLUĞA TAŞ ATTILAR
İsrail askerlerinin, yardım gemilerine silahlı müdahalesinin duyulması üzerine öfkelenen protestocu vatandaşlardan bazıları, konsolosluk binasına taş fırlattı. Taşlardan bazıları da çevik kuvvet polislerinin zırhlarına geldi. Bazı vatandaşlar grubu sakinleştirmeye çalışıyor. Bekleyiş devam ediyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2010, 08:41:32 »
Başbakanlık'ta ACİL toplantı Başbakan Vekili Bülent Arınç'ın başkanlığında, İskenderun'daki askeri birliğe saldırı ve İsrail'in yardım gemilerine müdahalesinin değerlendirildiği bir toplantı yapılıyor.

Alınan bilgiye göre, Başbakanlık Merkez Bina'da saat 07.20'de başlayan toplantıya, Başbakan Vekili Bülent Arınç ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, Genelkurmay Harekat Başkanı Korgeneral Mehmet Eröz ve Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Nusret Güner ile ilgili bürokratlar katıldı. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2010, 08:44:11 »
Dışişleri Bakanlığı'ndan protesto
Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in yardım gemilerine saldırısını en ağır şekilde protesto etti.

Türk Dışişleri Bakanlığı Gazze'ye İnsani Yardım Filosuna İsrail'in müdahalesine karşı ilk açıklamasını yaptı.

Gazze'ye İnsani Yardım Filosuna İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından güç kullanılması Hk.

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak arzusunu taşıyan ve aralarında yaşlı, kadın ve çocukların da bulunduğu çok sayıda ülkeden sivillere karşı İsrail Savunma Kuvvetleri tarafından güç kullanılması sonucunda, elde edilen ilk bilgilere göre en az iki kişinin hayatını kaybetmiş ve 30’dan fazla kişinin yaralanmış olmasını en ağır şekilde protesto ediyoruz.

İsrail masum sivilleri hedef alarak, insan hayatını ve barışçı girişimleri hiçe saydığını açık bir biçimde bir kez daha göstermiştir. İsrail’in bu insanlık dışı uygulamalarını şiddetle kınıyoruz. Açık denizlerde gerçekleşmiş, uluslararası hukukun ağır bir ihlalini teşkil eden bu müessif olay ilişkilerimizde telafisi mümkün olmayan sonuçlar doğurabilecektir.

Tel Aviv Büyükelçiliğimiz tarafından sürdürülen girişimlerin yanısıra Bakanlığımıza davet edilen İsrail’in Ankara Büyükelçisi nezdinde bu kabul edilemez olay kuvvetle kınanmakta ve kendisinden acilen izahat talep edilmektedir.

Gerekçe ne olursa olsun, yalnızca barışçı faaliyetlerde bulunan sivillere karşı bu tür hareketlerin kabulü mümkün değildir. İsrail’in uluslararası hukukun ihlalini teşkil eden bu davranışının sonuçlarına katlanması gerekecektir.

Hayatını kaybedenlere Tanrıdan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyor, yaralananlara acil şifa dileklerimizi iletiyoruz.

31.05.2010 08:32:11

Kaynak: Samanyoluhaber

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2010, 08:46:16 »
İsrail televizyonları: En az 16 kişi öldü

İsrail askerleri yardım konvoyuna düzenlediği operasyondan farklı kaynaklardan değişik haberler geliyor .  

İsrail donanmasının dün gece Gazze'ye yardım götüren başta Mavi Marmara olmak üzere 6 gemilik filoya yaptığı operasyonun ardından, İsrail'de bir televizyon kanalı 16 kişinin öldüğünü bildirdi.

İsrail televizyon ve radyo yayınlarında ölü ve yaralı sayısına ilişkin, İsrail kaynaklarına dayalı bir bilgi verilmezken, hep yabancı kaynaklara atıfta bulunulması dikkati çekti, ayrıca gemiye İsrail helikopterlerinden komandoların indiğine ilişkin, Türk televizyonlarından aktarılan görüntüler ekranlara getirildi.

İsrail televizyon kanalları, yaralananların Aşkelon'daki hastaneye sevkedildiklerini belirtirken, operasyonda yaralı askerler de bulunduğunu, bunlardan ağır yaralı birinin de Hayfa'ya nakledildiğini bildirdiler.

Bu arada Kanal 10 televizyonu, gözaltına alınanların bir kısmının cezaevlerine konulması için hazırlıklar yapıldığını duyurdu.

Televizyon ayrıca, Gazze Şeridi'nden botların denize açılmasını önlemek için, Gazze kıyılarının da tümüyle abluka altına alındığını kaydetti.

Kanal 2 televizyonu, gemidekilerin daha önce söyledikleri gibi pasif bir direniş içinde olmadıklarını, askerlere bıçak ve çubuklarla saldırdıklarını da ifade etti.

İsrail televizyonları ve radyoları, Ankara ve İstanbul'da protesto için toplanan kalabalıkları ve Ankara'daki İsrail büyükelçisinin Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldığını da haberlerinde duyurdular.

Bu arada, İsrail'den şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadığı dikkati çekti.

Görüşlerine başvurulan bir askeri kaynak, şu aşamada herhangi bir açıklama yapılmasının söz konusu olmadığını belirtirken, gemilere rotalarını geri çevirmeleri veya Aşdod'a yönlendirmeleri konusunda uyarı yapıldığını hatırlatmakla yetindi.

AA 

31.05.2010 07:55:27

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 31, 2010, 08:47:34 »
İsrail'den haberlere büyük sansür 

İsrail radyosu, askeri sansürün, İsrail'deki hastanelere nakledilen ölü ve yaralılarla ilgili her türlü bilginin yayınına yasak koyduğunu bildirdi.

Radyo, en az bir İsrail hastanesine yaralıların nakledildiğine ilişkin bilgi edindiklerini belirtti ve başka bilgi vermedi.

Yetkililerin, birçok hastaneye yaralı kabulüne hazırlanmaları talimatı verdiği kaydedildi. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Mayıs 31, 2010, 08:55:53 »
lanetliyorum .....başka söyleyecek sözüm yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 31, 2010, 09:02:09 »
İsrail Büyükelçisi, Dışişleri'ne çağrıldı Gazze'ye yardım için yola çıkan gemilere yapılan operasyonun hemen ardından,

Türk Dışişleri harekete geçti....

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere müdahale etmesi üzerine, Dışişleri Bakanlığının, İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gaby Levi'yi Bakanlığa çağıracağı bildirildi.
AA muhabirinin Dışişleri Bakanlığından edindiği bilgiye göre, Brezilya'dan ABD'ye geçmekte olan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, konuyu yakından takip ederek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü bilgilendirdi.

Yardım gemilerinden doğrudan bilgi akışının devam ettiği, gelişmeler hakkında arama kurtarma merkezinden kriz masasına ulaşan bilgilerin değerlendirildiği kaydedildi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 31, 2010, 09:04:45 »
BM kararlarınca, uluslararası sularda gemilere yapılan müdehaleler, "HAYDUTLUK" olarak nitelendirilmiştir.

Belâlarını arıyorlar. Dertleri terör olsa insani yardımlara izin verirlerdi. Amaç, sivil öldürmek. Katil İsrail.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 31, 2010, 09:23:01 »
İsrail askerleri denizden ve havadan yardım gemilerini abluka altına alarak operasyon düzenledi.

<iframe width="450" height="355" hspace="0" vspace="0" scrolling="no" frameborder="0" src="http://videogaleri.samanyoluhaber.com/Video.aspx?VideoId=12709"></iframe>

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 31, 2010, 09:36:35 »
Tarih Adolf Hitleri haklı mı çıkaracak acaba?
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 31, 2010, 09:45:34 »
Tarihi bilmem ama Zihnimin beni yanıltmasından ALLAH'a sığınırım, kur'an-ı kerimde bir ayet dizisi mealen şöyle söylüyordu, israiloğulları ALLAH'ın onlara vad ettiği topraklar'a ( dicle ve fırat nehirlerinin başladığı ve bittiği yer ) "mezapatomya" yerleşeceklerdir..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 31, 2010, 10:43:44 »
O gemiden çığlıklar yükseliyor

İsrail askerleri, Gazze'ye insani yardım malzemesi taşıyan gemilere girerek yardım gönüllülerine ateş açtı. İşte o gemiden yükselen yardım feryatları...

<iframe width="450" height="355" hspace="0" vspace="0" scrolling="no" frameborder="0" src="http://videogaleri.samanyoluhaber.com/Video.aspx?VideoId=12717"></iframe>

İsrail Büyükelçisi, Dışişleri'nde İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere müdahale etmesi üzerine Dışişleri Bakanlığına çağrılan İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gaby Levi, Bakanlığa geldi.

Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ünal Çeviköz ile bir araya gelecek olan Levi'ye Türkiye'nin tepkisi iletilecek.

Bakanlık gelişme üzerine yaptığı açıklamada, İsrail'in sivillere karşı güç kullanımını en ağır şekilde protesto ederek, uluslararası hukukun ihlali sayılan bu olayın iki ülke ilişkilerinde "telafisi olmayan sonuçlar doğurabileceğini" bildirmişti.

Bu arada yardım konvoyundaki gemilerde bulunanların yakınları Dışişleri Bakanlığına gelmeye başladı.

İki kadın, yakınlarından haber alamadıkları için Dışişleri Bakanlığına geldiklerini söyleyerek, içeri girdi.

AA 

31.05.2010 10:27:50

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 31, 2010, 10:46:03 »
Başbuğ ziyaretini yarıda kesti
Bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mısır'da bulunan Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un, İsrail saldırısı üzerine ziyaretini yarıda keserek Türkiye'ye döneceği bildirildi.

Dünya basını yorumsuz verdi
Dünyanın önde gelen medya kuruluşları, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırmasını yorumsuz verdi.

Uluslararası basın, Gazze'ye giden yardım gemilerine İsrail'in saldırmasını son dakika olarak duyururken, olaylarla ilgili yorum yapılmadı. ABD'nin ABC News televizyonu, İsrail televizyonuna dayandırdığı haberinde, olaylarda 16 kişinin öldüğünü duyurdu. Fox News televizyonu ise Dışişleri Bakanlığının açıklamasına yer vererek, olaylarda 30 kişinin yaralandığını aktardı.

Hindistan Times gazetesi ise konvoya öncülük eden Türk gemisine İsrail donanmasında ateş açıldığını ve geminin ele geçirildiğini bildirdi. Gazete, aynı gemideki uydu yayınının da İsrail dilinde, 'Herkes sesini kesin!' bağırışı ile sona erdiğini belirtti.

Uluslararası ajanslardan Associated Press ise Türkiye Dışişleri Bakanlığının, İsrail'den acil açıklama beklediği bilgisini verdi. CİHAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2010, 11:35:24 »
allah belalarını versin. bir de bize barbar Türk diyorlar. osmanlı zamanında yalnış yapmış, aldığı yerdeki insanları kılıçtan geçirseydi de öyle söyleselerdi bize barbar diye. bunlarınki insanlık değil hayvanlık hiç değil. hayvanlar bile yapmaz bunu.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 31, 2010, 12:21:27 »
insanlıktan nasibini almamış kansız şerefsizler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 31, 2010, 12:24:58 »
Alıntı
Olayın iki boyutu bulunmaktadır.

bunlardan birincisi;
organizasyonu planlayan dernek gemiler daha limandan kalkmadan konunun hukuki boyutunu araştırmak için bir avukatlık bürosundan yardım istemiştir. avukatlık bürosu konunun uzmanları ile (üniversite görevlileri vs.) bir değerlendirme yapmış ve organizasyonun uluslar arası deniz ticaretine göre sakıncalı olduğuna, israil’ in -diğer konularda ne kadar haksız olursa olsun- gemilere her türlü yaptırımda bulunabileceğini içeren bir görüş bildirmiştir.
zaten akpli dış ilişkiler komisyon başkanı milletvekili de gerek olaydan önce vermiş olduğu demeçlerde gerekse olay sonrası demeçlerinde israil’in bu gemileri hiçbir şekilde gazze’ye ulaştırmayacağını bildiklerini/tahmin ettiklerini söylemektedir. bu noktadan bakıldığında, organizasyonun temel amacının mağduriyet yaratmak olduğu, türkiye’nin ise buna resmi olarak ses çıkartmayıp, el altından destekleyerek bir nevi üç maymunu oynadığı söylenebilir.

konunun ikinci boyutu ise herkesin israil’ in bu gemilere müdahale edeceğini bilmesine karşın, müdahalenin uluslararası karasularda olmuş olmasıdır. zaten işin koptuğu noktada burasıdır. israil eğer gemilere kendi karasularında müdahale etmiş olsa bu herkesin beklediği bir operasyon olacakken, (benim görüşüm) israil bilinçli bir şekilde olaya uluslar arası karasularında müdahale ederek pimi çekilmiş bombayı türkiye’ nin eline vermiştir. bu saatten sonra olay artık filistin den, insani yardımdan, hamastan çıkmış bulunmaktadır. israil neyine güvendiğini tam olarak bilmediğim bir şekilde açıkça ve bilinçli bir şekilde türkiye’ye hodri meydan demiştir. senin bayrağını taşıyan gemiye uluslar arası karasularda askeri müdahale de bulunurum, gerekirse senin vatandaşını gözümü kırpmadan öldürürüm diyerek, türkiye’ yi yaşanan savaşın içine çekmiştir.

bu saatten sonra bu iş “kınıyoruz”, “insanlık ayıbı”, “siz öldürmesini çok iyi bilirsiniz” gibi laf salatası ile geçiştirilemez,
bu saatten sonra bu iş, büyükelçi çekmek (ki ... bir tasarı nedeni ile abd den bile elçi çekiyoruz artık) ile veya büyükelçiyi istenmeyen adam ilan etmek ile de geçiştirilemez.
bu saatten sonra bu iş, israil’ e nota ( ne notası? müzik notası mı?) vererek de geçiştirilemez.

tahminimce çok kritik bir noktaya gelmiş bulunaktayız, şunu çok net bilmemiz gerekir ki bu kritik noktaya gelmemiz, israil’ in bilinçli tercihleri sonucunda olmuştur. yani karşınızdaki devlet (!) bu operasyonu rasgele, acelece, beceriksizliğinden değil, her türlü durumu düşünerek, planlayarak, olasılıkları hesaplayarak ve en önemlisi “türkiye’ nin bir tepki vermesini isteyerek” yapmaktadır. bu işin sonu nereye varacak herkes gibi bende merak ediyorum.
İnternetten alıntıdır...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 31, 2010, 12:42:51 »
Olayın üstünden tam sekiz saat geçti. Açıklama gelmeyen, serbest bırakılmayan her saat için akdenize bir türk filo'su ( hemde en baba filolardan ) salınsaydı, salınsaydı da dünyada bir anda ne olup bittiğini şaşırsaydı... İsrail şöyle sağlam bi irkilseydi.... TÜRK ORDUSU GELİYOR denilseydi... İnsanlık için, barış için, kardeşlik için, YETER ARTIK HADDİNİ BİL demek için....
   Ama nerede o irade?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 31, 2010, 12:48:11 »
Olayın üstünden tam sekiz saat geçti. Açıklama gelmeyen, serbest bırakılmayan her saat için akdenize bir türk filo'su ( hemde en baba filolardan ) salınsaydı, salınsaydı da dünyada bir anda ne olup bittiğini şaşırsaydı... İsrail şöyle sağlam bi irkilseydi.... TÜRK ORDUSU GELİYOR denilseydi... İnsanlık için, barış için, kardeşlik için, YETER ARTIK HADDİNİ BİL demek için....
   Ama nerede o irade?

Böyle yapınca elimize ne geçecek Ümit... Ortadoğu'da veya İslam coğrafyasında bir savaş çıksın da krizden çıksak diye dua eden o kadar şer güç var ki, onların ekmeğine tereyağı mı süreceğiz. Bizim diplomatik savaş başlatmamız lazım...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 31, 2010, 12:50:28 »
Insani boyutta akla sigmayacak bir davranis.

Ama politik boyutta bakilirsa, gemideki insanlari Israil'i provoke etmek icin kullandilar. Israil'de bekleneni yapti.

Bundan sonra hükümetin ve hatta meclisin iyi düsünüp, gerekli tepkiyi koymalari lazim. Öyle aceleye gelecek is degil.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante