Gönderen Konu: İsrail'in Rezilliği-Lanetler İsrailin Üstüne Olsun  (Okunma sayısı 14776 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: İsrail'in Rezilliği-Lanetler İsrailin Üstüne Olsun
« Yanıtla #60 : Haziran 01, 2010, 02:08:19 »
internette geyikler çoğaldı, bi tanesi çok hoşuma gitti
Hitler ile stalin bi kafede oturmuş konuşuyorlarmış, bir vatandaş ne konuştuklarını sormuş
Hitler "3. dünya savaşını planlıyoruz, 14 milyon yahudi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der
Adam şaşkınlıkla "bisiklet tamircisinimi...? "     Hitler staline döner
Bak gördünmü stalin yoldaş , söylemiştim sana, 14 milyon yahudinin öldürülmesini kimse iplemiyor... :P

Birde Hitlerin şu özdeyişi çok ilginç adam demişki
"ileride bir gün, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz"        şimdi düşününce ,  adam haklı gibi yav, zamanında tamamını yakabilseymiş, bu gün bu tür bi sorun olmayacakmış :nija:

israilin yaptıkları hoş görülemez ama keşke hiç karışmasak bu işlere, Amerika kurtarsaya filistinlileri, ayrıca giden insani yardım gemileri kendi başlarına karar alıp uyguluyorlarmış, devletin bir ilgisi yokmuş

Zaten devletin bir şey yapabileceğide yok, kalkıpta israile savaş açacak hali yok ya
RTE ancak kükrer, iş başa geldimi kılını bile kıprdatamaz, helede arkasında amerika olan bu belaya karşı
anca ortak tatbikatları keseriz, spor karşılaşmalarını iptal edip sporcularımızı geri çağırırız, birde elçimizi çektikmi...israilde bu yaptırımlardan sonra yok olur , sürünür, perişan olur

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 01, 2010, 02:08:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 01, 2010, 07:20:17 »
Ben yorum yapmayacağım. Tek yazacağım şey beklemenin çok uzun olanı da çok kısa olanı da sabır değildir.

Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e nasihatinden bir parça; bu zaten benim duygularıma tercüman oluyor

Oğul!

Güçlü, kuvvetli, akıllı ve kelamlısın. Ama bunları nerede ve nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarlarında savrulur gidersin.. Öfken ve nefsin bir olup aklını mağlup eder. Bunun için daima sabırlı, sebatkar ve iradene sahip olasın!.. Sabır çok önemlidir. Bir bey sabretmesini bilmelidir. Vaktinden önce çiçek açmaz. Ham armut yenmez; yense bile bağrında kalır. Bilgisiz kılıç da tıpkı ham armut gibidir. Milletin, kendi irfanın içinde yaşasın. Ona sırt çevirme. Her zaman duy varlığını. Toplumu yöneten de, diri tutan da bu irfandır.
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 01, 2010, 08:31:45 »
Ben yorum yapmayacağım. Tek yazacağım şey beklemenin çok uzun olanı da çok kısa olanı da sabır değildir.

Şeyh Edebali'nin Osman Bey'e nasihatinden bir parça; bu zaten benim duygularıma tercüman oluyor

Oğul!

Güçlü, kuvvetli, akıllı ve kelamlısın. Ama bunları nerede ve nasıl kullanacağını bilmezsen sabah rüzgarlarında savrulur gidersin.. Öfken ve nefsin bir olup aklını mağlup eder. Bunun için daima sabırlı, sebatkar ve iradene sahip olasın!.. Sabır çok önemlidir. Bir bey sabretmesini bilmelidir. Vaktinden önce çiçek açmaz. Ham armut yenmez; yense bile bağrında kalır. Bilgisiz kılıç da tıpkı ham armut gibidir. Milletin, kendi irfanın içinde yaşasın. Ona sırt çevirme. Her zaman duy varlığını. Toplumu yöneten de, diri tutan da bu irfandır.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • daihatsu yrv turbo 1.3 lt 140 hp
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Haziran 01, 2010, 08:37:25 »
ya devlet başa, ya kuzgun leşe.........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Haziran 01, 2010, 08:49:09 »
Siyasi slogan içeren mesajlar yazmayınız lütfen....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Haziran 01, 2010, 08:58:40 »
İsrail'de 480 yolcu gözaltında
İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısının ardından, gemideki yolculardan 480'inin gözaltında bulunduğu belirtildi.
İsrail devlet radyosundaki haberde, 48 kişinin ise sınır dışı edilmek üzere olduğu ifade edildi.

-----------------------------

İsrail Radyosu: 45 yolcu tedavi görüyor
İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısının ardından, çoğu Türk 45 yolcunun çeşitli hastanelerde tedavi altında olduğu bildirildi.
İsrail devlet radyosundaki haberde, olay sırasında 6 İsrail askerinin yaralandığı belirtilirken 480 yolcunun Aşdod'da bir cezaevinde toplandığı, 48 kişinin de ülkelerine sınır dışı edilmek üzere Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'na götürüldüğü kaydedildi.

Haberde, Aşdod'da tutulan kişilerin gün içinde sorgulanacağı, İsrailli yetkililerin bu kişilerin serbest bırakılıp bırakılmayacaklarına ya da soruşturma açılıp açılmamasına karar vereceği de ifade edildi.

Bu arada, İsrailli Arapların İsrail'i protesto etmek için bugün geçerli olacak bir genel grev çağrısında bulunduğu, polisin de olası düzensizliklere karşı alarma geçirildiği belirtildi. 

-----------------------

ACİZLİĞİN BUKADARI...

İsrail mağdurları alacak uçağı engelliyor
Türk Hava Yolları (THY)'nin Gazze Yardım filosunda saldırıya uğrayanları getirmek için hazırladığı 3 uçak, İsrail makamları engellediği için henüz bölgeye gidemedi

THY, gece 00.00 sıralarında Tel Aviv'e göndermek üzere 3 uçak hazırlamıştı. Planlamaya göre Airbus 320 ve 340 tipi geniş gövdeli uçaklar, gemilerdeki mağdur insanları saat 03.20'de alıp sabah 05.30 sıralarında İstanbul'a getireceklerdi.

Ancak İsrail'in engellemeleri yüzünden uçakların hala Atatürk Havalimanı'nda beklediği öğrenildi.

01.06.2010 08:05:03

------------------------------------

'Kimse savaş ilan etmemizi beklemesin'
Başbakan Vekili Bülent Arınç, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısına ilişkin, ''Hükümet olarak bütün güçlerimizi imkanlarımızı kullanıyoruz'' dedi.
Yazı Boyutu 10 12 14 16 

TRT'de ana haber bülteninde soruları yanıtlayan Arınç, Gazze'ye yardım götüren gemilerin tamamen insani amaçlı sivil bir girişim olduğunu vurguladı. Gemilerin yardım götürmesinin ''bir hükümet projesi olmadığını'' ifade eden Arınç, insani amaçla ilaç ve gıda taşıyan bu gemilerin Gazze'ye ulaşmasından daha tabii birşey olamayacağını kaydetti.

Türkiye'nin girişimlerine ilişkin bilgi veren Arınç, ''Hükümet olarak bütün güçlerimizi imkanlarımızı kullanıyoruz. İsrail'in bu hareketine karşı yapabileceğimiz konuları bugün açıkladık, diğerleri konusunda da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz'' diye konuştu.

Arınç, İskenderun Deniz İkmal Komutanlığına düzenlenen terör saldırısı ile İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısının zamanlamasının tesadüf olup olmadığına ilişkin soruya, ''Aynı anda meydana gelmesi kitleleri tahrik edici boyutlara ulaşması, Türkiye'de büyük bir üzüntüye yol açması, öbür tarafta da insani yardım taşıyan, hepsi gönüllü insanlardan oluşan bir silahsız gemiye karşı bu tür bir operasyon yapılması elbette dikkat çekici, elbette manidar bulunabilir. Ama doğrusu ben komplo teorileri üretebilecek noktada değilim'' yanıtını verdi.

-GEMİLERDEKİ YOLCU SAYILARI-

Gazze'ye yardım götüren gemilerde bulunan yolcu sayılarına ilişkin de bilgi veren Arınç, ana gemi olan yolcu gemisi ''Mavi Marmara''da 29'u personel, 560'ı yolcu 589 kişi, ''Defne'' yük gemisinde 13'ü personel, 7'si yolcu 20 kişi, yük gemisi ''Gazze''de ise 13'ü Türk personel, 5'i yolcu olmak üzere 18 kişi bulunduğunu bildirdi.

Arınç'ın verdiği bilgiye göre, gemilerde Türk yolcuların ve personelin dışında, Almanya'dan 7, ABD'den 3, Avusturalya'dan 3, Bahreyn'den 4, Belçika'dan 5, Bosna-Hersek'ten 1, Cezayir'den 32, Endonezya'dan 12, Fas'tan 5, Filistin'den 2, Fransa'dan 1, Hollanda'dan 1, Güney Afrika'dan 1, İngiltere'den 28, İrlanda ve İspanya'dan 3'er, İsrail ve İsveç'ten 5'er kişi, Kanada vatandaşı 2, Kosova vatandaşı 1, Kuveyt vatandaşı 16, Lübnan vatandaşı 3 kişi bulunuyor. Ayrıca gemilerde, Makedonya'dan 3, Malezya'dan 11, Mısır ve Pakistan'dan 3'er, Moritanya'dan 2, Suriye'den 4, Umman'dan 1, Ürdün'den 31, Yemen'den 4, Yeni Zelanda ve Yunanistan'dan da birer kişi yer alıyor.

HİÇ KİMSE BİZDEN BU OLAY SEBEBİYLE İSRAİL'E SAVAŞ İLAN ETMEMİZİ BEKLEMESİN

Başbakan Vekili Bülent Arınç, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısıyla ilgili olarak tüm çareyi hukuk ve diplomasi içinde arayacaklarını belirterek, ''Hiç kimse bu olay sebebiyle İsrail'e savaş ilan etmemizi beklemesin. Böyle birşey olmaz. Mümkün de değil, doğru da değil'' dedi.

TRT'de ana haber bülteninde soruları yanıtlayan Arınç, İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırısına ilişkin olarak, ''Biz bir devletiz. Herkesin aklına estiğini yapacağı bir yerde değiliz. İsrail'i yaptığı bu eyleminden dolayı ne kadar kınıyorsak, bunun ne kadar yanlış olduğunu söylüyorsak, buna karşılık tüm çareyi hukuk ve diplomasi içerisinde bulacağız. Hiç kimse bizden bu olay sebebiyle İsrail'e savaş ilan etmemizi beklemesin. Böyle birşey olmaz. Mümkün de değil, doğru da değil'' dedi.

---------------------------

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Haziran 01, 2010, 10:18:29 »
bana göre siyasi içerik taşımıyordu. milli bilinç namına söyledim. böyle giderse 3-5 yıl sonra ''ya istiklal ya ölüm'' deriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 01, 2010, 10:22:07 »
Allah göstermesinde, biz kendi yağımızda kavrulurken, zulüm gören insanlarda acı içinde kavruluyor. Zulme rıza gösteren, zulmeden gibidir. Artık akıllı bir şekilde dur demenin zamanı geldi.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Haziran 01, 2010, 10:53:52 »
tabiki allah göstermesin kimse istemez savaşı ama artık ülkemiz üzerine oynanan oyunlara dur demek lazım. güçlü bir duruşumuz, güçlü bir dış siyaset politikamızın olması gerekir. yetkililer baştan savma cevap, demeçlerle geçiştirmemeli böyle bir olayı. bu olay abd'nin, ingiltere'nin veya fransa'nın başına gelebilirmi? gelse allah bilir ne yaparlar? ya da Türkiye böyle bir olayın altına imza atsa nato, bm ve diğer ülkeler anında notalarla, ambargolarla ülkemizi tehdit ederler. zamanında abd askerleri Türk askerlerine çuval geçirip gözaltına aldı. kimsenin sesi çıkmadı, abd'nin yaptığı yanına kaldı. birşeyler yapıp sonra ona kılıf arıyorlar. şimdi de israil... senin karasuların değil. gelen savaş gemisi değil.. hangi akla hizmet gidip insanları öldürüyorsun, bu hakkı kimden alıyorsun.. düşünsenize aynı durumun bireysel olarak sizin başınıza geldiğini.. trafik polisi duruduruyor, sizin başınıza çuval geçirip gözaltına alıyor. ya o polis değil kim veya ne olursa olsun buna izin verirmisiniz???? madem  herkes vatan evladı, her asker bizim mehmedimiz, bunu kendi oğlumuza layık görebilirmiyiz. tabi ki hayır!....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Haziran 01, 2010, 14:29:25 »
Alıntı
trafik polisi duruduruyor, sizin başınıza çuval geçirip gözaltına alıyor. ya o polis değil kim veya ne olursa olsun buna izin verirmisiniz? madem  herkes vatan evladı, her asker bizim mehmedimiz, bunu kendi oğlumuza layık görebilirmiyiz. tabi ki hayır!....

Anlaşılan sen daha hiç polisin eline düşmemişsin (Allah düşürmesin) ama bi düşersen , o çuvalı mumla ararsın mumla
kaldıki izin veremeyeceksin ha... :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Haziran 01, 2010, 14:31:33 »
Siyasi slogan içeren mesajlar yazmayınız lütfen....

Böyle bi konuda ne içeren mesaj yazılabilir o zaman :zombi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Haziran 01, 2010, 14:35:28 »
o zaman bende durmak yok yola devam diye slogan atayım mı?

Fikirler paylaşılabilir burası özgürlük platformu tamam ama slogan atma yeri değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #72 : Haziran 01, 2010, 15:00:55 »
vururda plast'k merm' 'le vurur
atakan yapma bunu hangi asker plastik mermi kullanır paintball mı oyunuyorlar yapma gözünü seveyim :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Haziran 01, 2010, 15:28:21 »
niye kullanmasın abi askeri şehir içi yapılan protestolarda yasak gösterilerde yani silahsız sivil harekete karşı plastik mermi kullanmak zorunda.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Haziran 01, 2010, 15:34:07 »
şimdi biliyorum bana kızanlar oalcak yaşın küçük diyenler olacak ama gerçekleri görmemiz laızm.israil kuvvetleri daha önce bunu içinde tük milletvekillerinin olduğu konvoyada yaptı...arkadaşlar israil arkasında amerika elinde nükleerler cebide satın alınmış ülke başkanları olduğu sürece bu topraklarda istediği gibi at koşturur kimsede sen ne yapıyorsun diyemez.........biz ancak kınarız boş boş tehtid ederiz iranın gazına geliriz.crıklıların gazıylada şişeriz şişeriz amerika bizim havamızı söndürüp vısssssss edip yerimize otururuz..........................
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
« Yanıtla #75 : Haziran 01, 2010, 16:59:14 »
atakan orası ne şehir içi nede gösterici onlar....israilin yaptığı yanlış bence gemiye girmek orası uluslararası sular ise....
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Haziran 01, 2010, 18:04:31 »
Başbakan, grup toplantısında duygusal bir konuşma yaptı ama içini doldurması lazım. Somut adımlar atılmaz ve sonuçlar alınmazsa, eşyanın tabiatı gereği bir süre sonra kamuoyundaki öfke yatışacak ve bu olay sorgulanmaya başlanacaktır. Bu organizasyon, hükümetin bu organizasyondaki rolü ve insanların ve o geminin İsrail gibi dengesiz bir ülkeye askeri eskort olmadan gönderilmesi ve bu olayın yaşanmaması için gerekli tedbirlerin gerçekten alınıp alınmadığı gibi hususlar mutlaka kamuoyunun gündemine gelecektir. Yoksa yarın muhalefet başbakanın konuşmasını şu şekle döndürebilir:

"İsrail, siz öldürmeyi iyi bilirsiniz, bir zahmet bizim helikopterlere de bir el atsanız? Yani o helikopterlerin modernizasyonu için 2 milyar dolar verelim ama Türkiye'nin düşmanlığı çok fenadır. Düşmanımız diyorum da tankların radar sistemlerine de bir el atarsanız hoş olur 1 milyar dolar da ordan çıkarırız.''

Sanırım bu akşam askerlerle yapılacak toplantıda bu hususlar konuşulacaktır.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Haziran 01, 2010, 19:21:37 »
Güzel konusmus.
Ama arkasindan büyük bir tepki cikacagini sanmiyorum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Haziran 01, 2010, 20:00:55 »
http://www.ntvmsnbc.com/id/25101839/ Onur Oymen de gemilere koruma/eskort verilmesi gerektigini soylemis.
Savas gemileri eslik etseydi Israil kuzu kuzu seyrederdi.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Haziran 01, 2010, 20:02:17 »
Verilseydi ve israil seyretmeseydi, şuan savaşta olabilirdik.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.