0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pardon ama soru çok alakasız değil mi ?ikisnin arası 70km falan. işiniz hangisine yakınsa onu tercih edin.ben pendik de doyup buyudugum icin pendigi tercih ederim. ama merkezini sahilde vs.
Beylikduzu'nu bilmiyorum, ama Pendik bir Anadolu kenti havasinda.Ogrenciyken bir sure kaldim Pendik'te.Ben begenmistim ortami, carsi-pazar fiyatlarini vs.Ama kiralari bilmiyorum. Insallah en hayirlisi hangisiyse onu tercih edersiniz.
Pendik varoş
Zühtü bey, tam olarak beklentinizi yazarsanız zannedersem size daha iyi yardımcı olabiliriz. Şahsen ben yazları zaman zaman Beylikdüzünde kalıyorum yerine göre de gezmeye Pendiğe gidiyorum, her iki tarafı da kendi çapımda yorum yazabilecek kadar biliyorum
Kesinlikle BEYLİKDÜZÜ her yönden daha gelişmiş ve düzenli bir blok şehir yaşamı.Fazla mahalle arası ortamı yok geneli site ve blok daireler büyük AVM ler her yöne ulaşım ve şehir merkezlerini aratmayacak belediyelerin yapmış olduğu sosyal tesisler parklar sahil tesisleri vs.Bence kendi gözünüzle görmeniz daha iyi olacaktır Pendik yolüstü kasabası gibi başı sonu belli olmayan bir yer gibi B.Düzünde bakıldığında da siteleri çok olduğu yüksek binalarda yaşayan maalesef komşunu bile tanımadığın asansörde karşılaştığın ortak sosyal yaşam noktaları AVM olan insanların olduğu bir yer.Kararı siz verin.
beylikdüzü bana daha mantıklı geliyor. Ancak Pendikte yaşayan bir kaç arkadaşım var. Onlar da Pendik hakkında pek olumsuz birşey söylemediler.
ikisinede gidin görün mutlaka karar sizin
abi bu site beni sıkmaya başladı diğer sitelerde araç sorun ıkartır her kez onu konuşur.Toyota sorun çıkarmıyor bide emlak'a kadar geldik allah sonumuzu hayır etsin bence beylikdüzü gelişmekte olan bir yer....