0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En güzeli irdelememek...Sahibinden ev bulma konusunda ise, belikdüzünde pek sahibinden görmedim ben. Ev sahipleri bu civarda oturmuyor genelde ve emlakçıya veriyorlar. Gerçi bu benim dediğim satılık konusunda, bizde bir ara bayağı detaylı bakmıştık. Sahibinden kiralık bulunabilir sanırım. Yine de çok seçenek olacağını sanmıyorum.
haklısın nagihan. ben baktım sahibinden pek yok. genelde emlakçılar. onlar da 1 kira bedeli kösüyolar insanı. neyse eğer olursa sahibinden ararım. bulamazsak napalım mecburen öpüleceğiz emlakçılara.
Emlakçılar yalnızca bir kira bedeli alırlarsa istanbul ölçülerinde bu onların insaflı olup indirim yaptığını gösterir. Bir yıllık kiranın %12'sini alıyorlar, bu da bir yıl 12 ay bu da %12 diye bir kira bedeli gibi algılanıyor ama aslında bir kira bedelinden yüksek bir miktar. Ama o çevrede bol miktarda boş kiralık ev varken mecburen indirim yapıyorlar. Beşiktaş, Fatih vb. gibi merkezi ve kalabalık semtlerde emlakçıların hiç insafı yok.
ikisi de aynı ikiside istanbulun bir ucu (nagihan sen alınma) birde pendik varoş falan denmiş. ben o çevrede (pendik) çalıştım bi süre tanıdığım pek çok fabrika müdürü, mühendis falan o bölgede oturuyordu.kurtköyde 1+1 65-70 m2 500-600TL kiralı ve aidatı aylık 400TL olan dairelerde var yani öyle herkes oturamaz
400 aidat da azmış biraz sanki =)Alınmama gerek yok, gerçekler acıdır bu arada =) Yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz da işim gücüm burada olsun isterdim yani. Yoruyor İstanbul beni, daralıyorum.
Doğruya doğru ben siteme gelince nefes aldığımı hissediyorum. Site girişinden geçtiğim anda eve gelene kadar camları sonuna kadar açmanın zevki bir başka. Hem yarim rahatlıyor hem ben
"Hem yari(s)im rahatlıyor hem ben" şeklinde yaz daha güzel olur. Ya sizin siteye de bakmak lazım kiralık için. Havası bile değişik galiba.
Öyle yazmamın ne mahsuru var onu anlamadım yalnız?
yok mahsuru olduğu için demedim. S harfi ekleyerek iki kelimeyi birden ifade etmiş olurdunuz. o anlamda güzel olurdu dedim.
iki ilçe arası tam 72 km. ama enteresan olanı pendik mecidiyeköy e beylikdüzü nden 1 km daha yakın.