0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eğer işe Mecidiyeköy'e gidecekseniz Pendik tam bir işkence olur. Her gün köprü trafiği çekilmez.Beylikdüzü'ne taşının, orada bir Toyotacılar ekibi kuralım.
iki ilçe arası tam 72 km. ama enteresan olanı pendik mecidiyeköy e beylikdüzü nden 1 km daha yakın.
Abi istanbulda yaşamışsın bilmen lazım burada en önemli şey evinin işine yakın olması. ben daha önce küçükyalıdaydım dilovasında çalışıyorum bi süre direndim ama fazla dayanamadım gebze ye taşındım. hemde hiç sevmeme rağmen! (neyseki forumdaki arkadaşlarla tanıştım )yoksa artık her tarafta güvenlikli bilmem ne li siteler var. ben anadolu yakasında bi yerde yada avrupa yakasında yakınlarda bi yerde olsam ataşehiri tercih ederim.
teşekkür ederim önerin için. Bunu da değerlendireceğim. Ataşehir bana da güzel geliyor. Gelip geçerken görüyorum oraları. Belkide kısmet orası olur. Ancak daha çok pendik yada beylikdüzü odaklıyım.
Borusan diyordunuz?
Benim için bir önemli şey de denize yakın olması. evden çıkıp 10 dakika sonra sahilde rahat rahat gezinebilmeliyim, bir süre deniz görmeden kafayı yerim. Bir de yelkeni olan küçük bir kayık alıp denize açılabilsem süper olur. Aslında Pendik de bu anlamda iyi bir yer, hatta marinası var, ikinci el araba fiyatına yelkenli tekne de alıp marinaya koyup hafta sonlarını denizde geçirme keyfi var ama anadolu yakası nedense bana ters geliyor.