Gönderen Konu: Burak Tolga Erdoğan Arkadaşımızı Kaybettik :(  (Okunma sayısı 40833 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Burak Tolga Erdoğan Arkadaşımızı Kaybettik :(
« Yanıtla #260 : Haziran 02, 2010, 23:44:15 »
oğuz bey, Allah size sabır versin, acınız gerçekten büyük, burada yazarken ellerim titriyor, gözlerim doluyor, sizi aramaya inanın cesaretim yok.

şu saatten sonra ne kadar önemli bilemiyorum ama ben orada okunan hıza ve kardeşimizin suçlu olduğuna kesinlikle inanmıyorum.

Allah(cc) mekanını cennet eylesin. Sizlere sabır versin...

arkadaşlar ben Aydın fotoğrafları yüklediği günden beridir şu 150 Km/h hızı düşünüyorum. o hızlara çıkılacak bir yol değil orası, bir de kim hatırlamıyorum ama birisi kazanın oluşunu anlatırken fren yaptığını ve arabanın kaydığından bahsetmiş. kayacak şekilde fren yapan bir araba duramaz ama anında yavaşlar. 150 ile gidiyorsa bile en azından 100 e düşer. bence Burak orada o hızlarla gitmiyordu kesinlikle. (zaten tanıyanların yorumu da hızı sevmediği yönünde.) arabanın tekerleri yerden kesildikten sonra hangi viteste olursa olsun(3-4-5) sürücü refleksle gaza bastıysa, boşta olan teker 150 Km/h hıza ulaşır bir anda.

bunları niye mi yazdım? o kazada hayatını kaybeden kardeşimize aşırı hız yapıyordu diye haksızlık edilmesine gönlüm razı olmadı diyelim.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #260 : Haziran 02, 2010, 23:44:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #261 : Haziran 03, 2010, 17:03:54 »
oğuz bey sizin acınız bizimde acımız burak kardeşime Allahtan rahmet size , tüm ailenize ve sevenlerine  sabırlar dilerim.
Şeb-i hicran yanar canım, döker kan çeşmi giryanım
uyararır halkı efkanım,kara bahtım uyanmazmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Bir gün mutlaka
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #262 : Haziran 03, 2010, 17:09:20 »
değerli dostlarım dün kumlucadaydım.evimize gittim oğlumun eşyalarına sarıldım.Sonra kemer savcısıyla görüştük diğer aile babalarıyla.Savcı beyin anlatımına göre;Teknik olarak yokuş aşağı olan yolda süratlerinin en fazla 100-110 olabileceği,hafif yağışın daha alt hızlarda bile yol kaplamasının kusurlu olması nedeniyle aracın kaymasına sebep olma olasılığının çok yüksek olduğu ve aracın kenar taşlarına çarpmasının devrilmesine neden olduğu yönünde rapor hazırlanmış.Şu anda karayolları kaza yerinde hummalı bir çalışma içinde.Görseniz levhalar ışıklar.ama çok geç tabiki.Bunları niye yazdım=Aracı kim kullanıyorsa kullansın üçüde benim evladım dı.Belki hızları savcının dediği gibi 100-110 vardı.hataları bu olabilir.Ama Allah aşkına o yolun halini bi görseniz.tabi yağışta tuz biber olunca....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '02
« Yanıtla #263 : Haziran 03, 2010, 17:46:16 »
Bunları niye yazdım=Aracı kim kullanıyorsa kullansın üçüde benim evladım dı.
İşte baba yüreği :(
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #264 : Haziran 03, 2010, 19:01:41 »
neden böyle bu ülke? birşeyin doğru düzgün yapılması mümkün değil mi? muhakkak birilerinin acı mı çekmesi gerekiyor?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #265 : Haziran 03, 2010, 19:10:18 »
yolun o kısmını görmedik ama Aydın sayesinde görmüş kadar olduk, gerçekten çok kötü ve uyarıcı hiçbirşey yok, acınızı çok iyi anlıyorum. metanetli olun, sabredin. Allah daha kötüsünden saklasın...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Bir gün mutlaka
« Yanıtla #266 : Haziran 03, 2010, 22:55:50 »
sağolun.bir bütün olarak bu karayollarımızın rezaletinede eğilirsek ne çok insanın hayatı kurtulur değilmi.Tabi bunun devamı olarak trafik bilgisi ve eğitimide çok önemli.tct olarak basın bildirisi , ilan vs.gibi yapılacak etkinliklerde en 1.destekçiniz ben olurum inanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #267 : Haziran 04, 2010, 01:21:28 »
değerli dostlarım dün kumlucadaydım.evimize gittim oğlumun eşyalarına sarıldım.Sonra kemer savcısıyla görüştük diğer aile babalarıyla.Savcı beyin anlatımına göre;Teknik olarak yokuş aşağı olan yolda süratlerinin en fazla 100-110 olabileceği,hafif yağışın daha alt hızlarda bile yol kaplamasının kusurlu olması nedeniyle aracın kaymasına sebep olma olasılığının çok yüksek olduğu ve aracın kenar taşlarına çarpmasının devrilmesine neden olduğu yönünde rapor hazırlanmış.Şu anda karayolları kaza yerinde hummalı bir çalışma içinde.Görseniz levhalar ışıklar.ama çok geç tabiki.Bunları niye yazdım=Aracı kim kullanıyorsa kullansın üçüde benim evladım dı.Belki hızları savcının dediği gibi 100-110 vardı.hataları bu olabilir.Ama Allah aşkına o yolun halini bi görseniz.tabi yağışta tuz biber olunca....
Hocam ben o yolu görünce ilk aklıma gelen şey di bu bozuk yolda ani fren aracın dengesini bozar zıplatır demiştim.
 arkadaşlar ada yukarıdan fotoğrafını çelip eklemiştim ne kavşağa benzer bir hali var nede bir levha

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #268 : Haziran 04, 2010, 02:07:20 »
allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #269 : Haziran 07, 2010, 13:38:23 »
Allah mekanını cennet etsin..Tekrar görünce üzüldüm..Allah ailesine sabır versin.Arkadaşlar merhumun kabrini ziyarete gittiginizda gönlüm sizlerle yerimede fatiha okuyun...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #270 : Haziran 07, 2010, 14:18:46 »
allah hepinize sabır versin oğuz abi allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah bizlere başka acı yaşatmasın....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #271 : Haziran 08, 2010, 00:14:36 »
   Konuyu yeni gördüm. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Araçta ölen diğer kişilerinde aileleri dahil olmak üzere geride kalanlara Allah sabır ihsan eylesin. Özellikle anne babalara. Evlat acısı hiç bir şeye benzemez. 1.5 yıl oldu kardeşim vefat edeli. Anam hala ağlıyor. Ailelerin durumunu düşünemiyorum. Çok acı bi durum. Araç felaket.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Carina
« Yanıtla #272 : Haziran 08, 2010, 00:37:59 »
merhuma allah.c.c. den rahmet dileyelim.

Not: Edit.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #273 : Haziran 08, 2010, 00:55:56 »
ALLAH rahmet eylesin .genç yaşta ölüm daha acı oluyor  :(
araç bakım ürünleri hakkında her şey ....

http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php?board=12.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #274 : Haziran 08, 2010, 23:50:24 »
   Konuyu yeni gördüm. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Araçta ölen diğer kişilerinde aileleri dahil olmak üzere geride kalanlara Allah sabır ihsan eylesin. Özellikle anne babalara. Evlat acısı hiç bir şeye benzemez. 1.5 yıl oldu kardeşim vefat edeli. Anam hala ağlıyor. Ailelerin durumunu düşünemiyorum. Çok acı bi durum. Araç felaket.
benim kardeşim vefat edeli 7 sene oldu 19 yaşındaydı oda beyin tümöründen vefat etti,ailemiz hala acı içinde,zaman en güzel çare derler ama ateş düştüğü yeri yakıyor...
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #275 : Haziran 09, 2010, 00:04:43 »
çok üzücü bir tablo  :(
araç bakım ürünleri hakkında her şey ....

http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php?board=12.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #276 : Haziran 09, 2010, 00:10:37 »
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..Allah sabrını vermese insan bedeni bunu kaldıramaz.Bu konularda diyecek hiçbirşey yok.Sadece  kavuşacağınıza inandığınız için o biraz acınızı  hafifletiyor.Ömür bitene kadar  acı ne utulur nede biter...... :( :( :(
2011 d4d Corolla

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #277 : Haziran 09, 2010, 23:21:01 »
kardeşim burakla neredeyse 6 seneden beri arkadaştık ilk tanışmamız cafede undergraund2 oynarken olmuştu beni hep geçerdi zaten trde sayılı kişilerdendi kendisi....son zamanlarda pro street'e takılmaya başlamıştık bi onda geçemezdi beni sırf bnm yüzümden oyunu bıraktı canımın içi azmı toyota-reno kavgasi ederdik sonrada hemen barışırdık....onunla ne günlerimiz geçti neler yaşadık neler neredeyse her günümüz beraberdi...hafta sonları mangal yapmaya giderken gene anlaşamazdık sürekli ucuz sucuk aldırırdı olum zehirlencez derdim gülerdi...bizim evde beraber kaldığımız akşamlar flim izlediğimiz günler off off...benimde kardeşim yok ama kardeş hasreti çekmiyordum onun sayesinde...daha neler neler anlatamam biricik kardeşim benim... ayın 21 inde cuma günü sözleşmiştik akşam beraber olacaktık aradan 2 saat geçti aradım nerdesin diye kardeşim yemek yiyorum 10 dk çıkacağım dedi 10 dk geçti aradım çıkmadın mı daha diye ya kardeşim kusurabakma evin altına arkadaş geldi şimdi satamam onu dedi...hayatında ilk defa beni dinlemedi ilk defa...yalvardım yakardım binme o arabaya diye...ya kardeşim yarın takılırız dedi ve bu onunla son telefon görüşmemdi....mekanın cennet olsun canım kardeşim....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #278 : Haziran 10, 2010, 00:44:43 »
ben bu arkadası tanıma fırsatı bulamadım allah rahmet eylesin hepimizin bası saolsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #279 : Haziran 10, 2010, 09:43:29 »
kardeşim burakla neredeyse 6 seneden beri arkadaştık ilk tanışmamız cafede undergraund2 oynarken olmuştu beni hep geçerdi zaten trde sayılı kişilerdendi kendisi....son zamanlarda pro street'e takılmaya başlamıştık bi onda geçemezdi beni sırf bnm yüzümden oyunu bıraktı canımın içi azmı toyota-reno kavgasi ederdik sonrada hemen barışırdık....onunla ne günlerimiz geçti neler yaşadık neler neredeyse her günümüz beraberdi...hafta sonları mangal yapmaya giderken gene anlaşamazdık sürekli ucuz sucuk aldırırdı olum zehirlencez derdim gülerdi...bizim evde beraber kaldığımız akşamlar flim izlediğimiz günler off off...benimde kardeşim yok ama kardeş hasreti çekmiyordum onun sayesinde...daha neler neler anlatamam biricik kardeşim benim... ayın 21 inde cuma günü sözleşmiştik akşam beraber olacaktık aradan 2 saat geçti aradım nerdesin diye kardeşim yemek yiyorum 10 dk çıkacağım dedi 10 dk geçti aradım çıkmadın mı daha diye ya kardeşim kusurabakma evin altına arkadaş geldi şimdi satamam onu dedi...hayatında ilk defa beni dinlemedi ilk defa...yalvardım yakardım binme o arabaya diye...ya kardeşim yarın takılırız dedi ve bu onunla son telefon görüşmemdi....mekanın cennet olsun canım kardeşim....

Allah sabır versin Alper Bey. Dualarınızı eksik etmeyin.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.