0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben Aydın fotoğrafları yüklediği günden beridir şu 150 Km/h hızı düşünüyorum. o hızlara çıkılacak bir yol değil orası, bir de kim hatırlamıyorum ama birisi kazanın oluşunu anlatırken fren yaptığını ve arabanın kaydığından bahsetmiş. kayacak şekilde fren yapan bir araba duramaz ama anında yavaşlar. 150 ile gidiyorsa bile en azından 100 e düşer. bence Burak orada o hızlarla gitmiyordu kesinlikle. (zaten tanıyanların yorumu da hızı sevmediği yönünde.) arabanın tekerleri yerden kesildikten sonra hangi viteste olursa olsun(3-4-5) sürücü refleksle gaza bastıysa, boşta olan teker 150 Km/h hıza ulaşır bir anda.bunları niye mi yazdım? o kazada hayatını kaybeden kardeşimize aşırı hız yapıyordu diye haksızlık edilmesine gönlüm razı olmadı diyelim.
Bunları niye yazdım=Aracı kim kullanıyorsa kullansın üçüde benim evladım dı.
değerli dostlarım dün kumlucadaydım.evimize gittim oğlumun eşyalarına sarıldım.Sonra kemer savcısıyla görüştük diğer aile babalarıyla.Savcı beyin anlatımına göre;Teknik olarak yokuş aşağı olan yolda süratlerinin en fazla 100-110 olabileceği,hafif yağışın daha alt hızlarda bile yol kaplamasının kusurlu olması nedeniyle aracın kaymasına sebep olma olasılığının çok yüksek olduğu ve aracın kenar taşlarına çarpmasının devrilmesine neden olduğu yönünde rapor hazırlanmış.Şu anda karayolları kaza yerinde hummalı bir çalışma içinde.Görseniz levhalar ışıklar.ama çok geç tabiki.Bunları niye yazdım=Aracı kim kullanıyorsa kullansın üçüde benim evladım dı.Belki hızları savcının dediği gibi 100-110 vardı.hataları bu olabilir.Ama Allah aşkına o yolun halini bi görseniz.tabi yağışta tuz biber olunca....
Konuyu yeni gördüm. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Araçta ölen diğer kişilerinde aileleri dahil olmak üzere geride kalanlara Allah sabır ihsan eylesin. Özellikle anne babalara. Evlat acısı hiç bir şeye benzemez. 1.5 yıl oldu kardeşim vefat edeli. Anam hala ağlıyor. Ailelerin durumunu düşünemiyorum. Çok acı bi durum. Araç felaket.
kardeşim burakla neredeyse 6 seneden beri arkadaştık ilk tanışmamız cafede undergraund2 oynarken olmuştu beni hep geçerdi zaten trde sayılı kişilerdendi kendisi....son zamanlarda pro street'e takılmaya başlamıştık bi onda geçemezdi beni sırf bnm yüzümden oyunu bıraktı canımın içi azmı toyota-reno kavgasi ederdik sonrada hemen barışırdık....onunla ne günlerimiz geçti neler yaşadık neler neredeyse her günümüz beraberdi...hafta sonları mangal yapmaya giderken gene anlaşamazdık sürekli ucuz sucuk aldırırdı olum zehirlencez derdim gülerdi...bizim evde beraber kaldığımız akşamlar flim izlediğimiz günler off off...benimde kardeşim yok ama kardeş hasreti çekmiyordum onun sayesinde...daha neler neler anlatamam biricik kardeşim benim... ayın 21 inde cuma günü sözleşmiştik akşam beraber olacaktık aradan 2 saat geçti aradım nerdesin diye kardeşim yemek yiyorum 10 dk çıkacağım dedi 10 dk geçti aradım çıkmadın mı daha diye ya kardeşim kusurabakma evin altına arkadaş geldi şimdi satamam onu dedi...hayatında ilk defa beni dinlemedi ilk defa...yalvardım yakardım binme o arabaya diye...ya kardeşim yarın takılırız dedi ve bu onunla son telefon görüşmemdi....mekanın cennet olsun canım kardeşim....