0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kıymetli dostlarım.canım oğlum burak tolga'mızı kaybedişimizin 40.günü münasebetiyle antalya-kumlucadaki evimizde 30 haziran çarşamba günü saat 11.00' da mevlüt akabinde adet olduğu üzere yemek verilecektir.değerli doslarımdan hali vakti olanların katılmalarını içtenlikle rica ederiz.bu arada zaman nasılda acımasızca geçiyor.ne zaman 36 gün geçti???aman dostlarım araçlarımızı yavaş sürelim,kemerimizi mutlaka takalım ve çok dikkatli olalım.geriye dönüş yok çünkü..
açık adres alabilir miyim? şu anda side'deyim, vaktim müsaid olursa gelmek istiyorum.
İnşallah bende bir gün o taraflara gelirsem bir kaç dakikalığınada olsa sizleri görmek isterim. Bizlere karşı olan duyarlılığınız içinde çok teşekkür ederim.
kıymetli dostlarım.canım oğlum burak tolga'mızı kaybedişimizin 40.günü münasebetiyle antalya-kumlucadaki evimizde 30 haziran çarşamba günü saat 11.00' da mevlüt akabinde adet olduğu üzere yemek verilecektir.değerli doslarımızın katılmalarını içtenlikle rica ederiz.bu arada zaman nasılda acımasızca geçiyor.ne zaman 36 gün geçti???aman dostlarım araçlarımızı yavaş sürelim,kemerimizi mutlaka takalım ve çok dikkatli olalım.geriye dönüş yok çünkü..
keşke oğuz beyle tanışma vesilemiz böyle olmasaydı...
çok müthiş bir aile,birebir tanışamadığımız burak arkadaşımız,keşke daha farklı zaman ve farklı sebeplerle tanışabilseydik,bunun üzüntüsünü en fazla mevlit akşamı yaşadım.konuşacak söz bulamadım doğru dürüst,yazmak istediğim çok şey var burda ama ne elim gidiyor,ne içim el veriyor...tabela ve yol işaretleri koymuşlar,illaki bi bişey olacak,birilerinin canı yanacak ki önlem alınsın,ne zaman düzelecek bizdeki bu düzen(sizlik).
bütün sayfaları baştan aşşağı okudum kendisine ALLAH tan rahmet diliyorum.Forumdaki arkadaşlarıma sabırlar diliyorum ...