0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şuan ruh yapın çok hassas olabilir ancak insanlara sataşarak hiçbiryere varamazsın, laf atarak ne rahatlarsın nede birşey kazanırsın, çocukluk yapmayı bırakmalısın.
ALLAH seninde yardımcın olsun ey vefakar dost...
Oğuz amca allah sabır versin biliyorum acınız çok büyük evlat acısını allah kimseye göstermesin inan burdaki herkes çok üzüldü çoğu insan kendine gelemediğine inanıyorum bende aynen öyle olduğum için,Burak kardeşim gerçekten çok efendi yardımsever bi insandı ben okadar forumda girişken biri olmama rağmen biçok konuda yardımcı olmaya çalıştı mesajlarıma anında cevap verdi nemutlu sizeki öyle bir evlat yetiştirmişsiniz allah mekanını cennet etsin halen daha inanamıyorum kusura bakmayın sizi aramayı çok isterdim ama dayanamam bende hiçbişey konuşamam:((((Arkadaşlar merhaba, Ben Burak'ın teyzesiyim. Facebook ta arkadaşının açmış olduğu sayfaya üye olabilirsiniz. 32 FT 430 Burağım hep kalbimizdesin seni hiç unutmayacağız
ben canım Burağımın babasıyım.daha öcede kaytlıydım ama şifreyi unuttum stresten.Tekrar üye olum.Herkese çok teşekkürlerAllah hepinizden razı olsunOğlumu çekmköyyeni mezarlığa defnettik.Aşağıdki tlelefondan bana ulaşabilirsiniz.Hayır dualarınızı oğlumdan eksik etmeyin,sağolun.533-2367592 oğuz erdoğan
beyefendi biz bile bu kadar büyük acı yaşadığımıza göre sizin acınızı hayal etmek mümkün değil... yaşanabilecek en büyük acıyı yaşadınız bunun üzerine ne söylenebilir ben bilemiyorum.... Allah daha kötüsünü yaşatmasın desem yetersiz kalacak biliyorum Allah tüm ailenize başka acı yaşatmasın ve sizlere tahammül gücü versin demekten başka birşey gelmiyor elimden...dün hakan beyle görüştük sevgili burak için TCT ailesi olarak birşeyler yapmak istiyoruz ama bir yandan da elbette sizin izninizi bekliyoruz... biraz zaman geçsin daha sonra görüşmeler yapılır inşallah... ve işin gerçeği sizin zahmet edip buraya yazmanız bile bizi çok duygulandırdı...
hande hanım,aydın bey,serkan bey,tuncay bey...kusura bakmayın o kadar çoksunuz ve duyarlısınız ki hanginize tek tek teşekkür edeceğimi bilemiyorum.Alllah hepinizden razı olsun.hiç birinizin burnu kanamasın.iyiki canım oğlum beni sitenize üye yapmış.değerli dostlarım oldunuz.biraz olsun sizin yazılarınızla avunuyoruz sağolun.yazacak birşey aklıma gelmiyor.Allah'ım hiç birinize evlat acısı yaşatmasın