0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araba bizim sanayide şuan,çıkmacının önünde duruyor,emniyet kemerine baktım yoktu yerinde,resimdekilerden daha fenaydı araba,çok fenaydı,tavanı dahi yırtıktı,ama yaşam alanı azda olsa vardı.takdiri ilahi işte,iyiler erken gider derler,allahım bizden çok istemiş onu yanında,mekanın cennet kardeşim çok iyi biliyorum...
Bence daha profesyonel bir çalışma yapmamız gerekiyor, yani sorumluluk almamız şart. Bunun için ayrı bir başlık altında daha detaylı bir paylaşım ve fikir alışverişinde bulunabiliriz hep birlikte. Desteğiniz ise bence çok çok önemli ve herkese örnek olmalı.
Hakan Abi bir başlık açacak ama şimdiden bir katkımız olsun. Her kim karayolunda(şehiriçi yollar hariç) bozuk bir kesim veya işaretleme yapılmamış bir kavşak yada işaretleme yapılmamış bir şerit değişikliği görürse "159" Karayollarını arayıp şikayet etsin. Bizim, legal tepkimizi vermek gibi bir sorumluluğumuz var. "159" o bölgenin karayolları bölge müdürlüğüne veya en yakın şubesine bağlanır. Kontrol mühendisi işini ihmal etmişse, dürtebiliriz.Bu şikayetler %90 kulak ardı edilmez. Sonuçta mahkeme kararı ile karayollarının suçlu çıkma ihtimali var. Babam 1.Bölge Karayollarında memur. Yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.
bundan bahsediyorum işte vedat, bişeyler yapmalı, öyle saf saf yolda gitmekle olmaz. mesela yolda kurallara uymayan herkesi şikayet ederim ben, plakaları not aldırırım araçtakilere, sonra 155 i arar hepsini sayarım memurlara. bugüne kadar herhangi bir kural tanımaza bişey oldu mu derseniz, hayır olmadı ama ben görevimi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.159 uda kaydederim ben telefonuma, gördüğüm her aksaklığı bildiririm bundan sonra, kulak ardı ederlerse bu onların ayıbı olur benim değil...