Gönderen Konu: Burak Tolga Erdoğan Arkadaşımızı Kaybettik :(  (Okunma sayısı 40835 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
Ynt: Burak Tolga Erdoğan Arkadaşımızı Kaybettik :(
« Yanıtla #280 : Haziran 10, 2010, 09:59:15 »
allah rahmet elyesin yakınlarına sabır versin :(
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #280 : Haziran 10, 2010, 09:59:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #281 : Haziran 12, 2010, 16:13:34 »
araba bizim sanayide şuan,çıkmacının önünde duruyor,emniyet kemerine baktım yoktu yerinde,resimdekilerden daha fenaydı araba,çok fenaydı,tavanı dahi yırtıktı,ama yaşam alanı azda olsa vardı.takdiri ilahi işte,iyiler erken gider derler,allahım bizden çok istemiş onu yanında,mekanın cennet kardeşim çok iyi biliyorum...
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #282 : Haziran 12, 2010, 17:28:29 »
  Tekrar bu kadar geç yazmamın sebebini herhalde çoğu arkadaşımız biliyordur, herkesin gergin olması çok doğal, kolay değil hepimiz artık bir eksiklik hissedeceğiz.
 Oğuz bey, acınızı hissedemesemde çok iyi anlıyorum ama bilin ki burada bir sürü oğlunuz ve kızınız var, Burak'ın yerini kesinlikle tutamasakda.

Trafik konusundaki hassasiyetimizi zaten üyelerimiz de biliyor ama emin olun bu yeterli değil, dediğiniz gibi daha elle tutulur şeyler yapmamız şart, anlamsız, eksik düşünceler ile büyük değerler yitirmek gerçekten çok acı, olayın en kahredici tarafıda bence bu. Hep beraber bu konuya çok daha büyük bir ciddiyetle eğilip çok daha somut şeyler yapmalıyız.

Allah Rahmet Eylesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Bir gün mutlaka
« Yanıtla #283 : Haziran 12, 2010, 22:42:49 »
araba bizim sanayide şuan,çıkmacının önünde duruyor,emniyet kemerine baktım yoktu yerinde,resimdekilerden daha fenaydı araba,çok fenaydı,tavanı dahi yırtıktı,ama yaşam alanı azda olsa vardı.takdiri ilahi işte,iyiler erken gider derler,allahım bizden çok istemiş onu yanında,mekanın cennet kardeşim çok iyi biliyorum...

Arabada gözlük ya da cep telefonu parçası var mıydı? Burak'ın gözlük ve telefonunu bulamadık. Bizim için manevi değeri büyük bu eşyaların...Hurdacıya sorabilir misiniz rica etsem? İlginize teşekkür ederim. Kazasız belasız uzun ömürler dileriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #284 : Haziran 12, 2010, 23:08:05 »
Allah Rahmet eylesin..Başımız sağolsun arkadaslar....
SUBARU FORESTER 2.0X OTOMATİK-Milano sıralı sistem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #285 : Haziran 13, 2010, 13:06:46 »
hakan bey bu konuda telefonda sizinle konuşmuştuk biraz zaman geçsin demiştik.... sizin değerli fikirlerinizi ve girişimlerinizi bekliyoruz ve tabi oğuz beyin de..... basın bildirisi vs. ne yapılabilir nasıl yapılır?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #286 : Haziran 13, 2010, 13:40:10 »
Allah rahmet eylesin
yakınlarına sabır versin :(
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • dokuz eylül ün.- endüstri müh.
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #287 : Haziran 13, 2010, 15:32:15 »
 Allah rahmet eylesin  :(
Bir kere toyota, hep toyota..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #288 : Haziran 13, 2010, 16:25:18 »
  Yanlış anlaşılmasın Hande hanım, kesinlikle size katılıyorum ve söylediğiniz şekilde olması daha mantıklı, benim yukarıda kastettiğim genel trafik düzenlemeleri ile ilgili çalışmalar yapabilmek üzerine. Hem otomobil firmaları, hem trafiği denetlemekle görevli kolluk kuvvetleri, hem trafiği düzenlemekle yetkili organlar, hemde karayolları ve çevresini düzenlemekle sorumlu organların bir araya gelip, bizlerinde burada bir Sivil Toplum Kuruluşu görevi üstlenip daha düzenli bir yapı sergilenmesini sağlamak yolunda çalışmalar. Bunların arasında bir iletişim problemi olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #289 : Haziran 13, 2010, 20:26:25 »
yanlış anlaşılma yok hakan bey.... bir metin hazırlayıp gazeteye mi vermek gerekiyor? ben bilemiyorum o yüzden size bıraktım... her ne yapılırsa yapılsın altına imzamı atarım...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #290 : Haziran 13, 2010, 21:36:30 »
  Bence daha profesyonel bir çalışma yapmamız gerekiyor, yani sorumluluk almamız şart. Bunun için ayrı bir başlık altında daha detaylı bir paylaşım ve fikir alışverişinde bulunabiliriz hep birlikte. Desteğiniz ise bence çok çok önemli ve herkese örnek olmalı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 500
  • Model Yılı: '19
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #291 : Haziran 13, 2010, 22:48:19 »
Kardeşimizin mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #292 : Haziran 13, 2010, 23:51:36 »
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #293 : Haziran 14, 2010, 14:37:33 »
  Bence daha profesyonel bir çalışma yapmamız gerekiyor, yani sorumluluk almamız şart. Bunun için ayrı bir başlık altında daha detaylı bir paylaşım ve fikir alışverişinde bulunabiliriz hep birlikte. Desteğiniz ise bence çok çok önemli ve herkese örnek olmalı.
ne gerekiyorsa yapalım Hakan başkan, yeterki kimsenin canı yanmasın, başlık nerede, kim açacak, bence bu konuda beklememek lazım...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #294 : Haziran 14, 2010, 19:36:09 »
Hakan Abi bir başlık açacak ama şimdiden bir katkımız olsun. Her kim karayolunda(şehiriçi yollar hariç) bozuk bir kesim veya işaretleme yapılmamış bir kavşak yada işaretleme yapılmamış bir şerit değişikliği görürse "159" Karayollarını arayıp şikayet etsin. Bizim, legal tepkimizi vermek gibi bir sorumluluğumuz var. "159" o bölgenin karayolları bölge müdürlüğüne veya en yakın şubesine bağlanır. Kontrol mühendisi işini ihmal etmişse, dürtebiliriz.

Bu şikayetler %90 kulak ardı edilmez. Sonuçta mahkeme kararı ile karayollarının suçlu çıkma ihtimali var. Babam 1.Bölge Karayollarında memur. Yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #295 : Haziran 14, 2010, 19:52:52 »
Hakan Abi bir başlık açacak ama şimdiden bir katkımız olsun. Her kim karayolunda(şehiriçi yollar hariç) bozuk bir kesim veya işaretleme yapılmamış bir kavşak yada işaretleme yapılmamış bir şerit değişikliği görürse "159" Karayollarını arayıp şikayet etsin. Bizim, legal tepkimizi vermek gibi bir sorumluluğumuz var. "159" o bölgenin karayolları bölge müdürlüğüne veya en yakın şubesine bağlanır. Kontrol mühendisi işini ihmal etmişse, dürtebiliriz.

Bu şikayetler %90 kulak ardı edilmez. Sonuçta mahkeme kararı ile karayollarının suçlu çıkma ihtimali var. Babam 1.Bölge Karayollarında memur. Yardımcı olmak için elimden geleni yaparım.
bundan bahsediyorum işte vedat, bişeyler yapmalı, öyle saf saf yolda gitmekle olmaz. mesela yolda kurallara uymayan herkesi şikayet ederim ben, plakaları not aldırırım araçtakilere, sonra 155 i arar hepsini sayarım memurlara. bugüne kadar herhangi bir kural tanımaza bişey oldu mu derseniz, hayır olmadı ama ben görevimi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.

159 uda kaydederim ben telefonuma, gördüğüm her aksaklığı bildiririm bundan sonra, kulak ardı ederlerse bu onların ayıbı olur benim değil...
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #296 : Haziran 14, 2010, 20:02:40 »
bundan bahsediyorum işte vedat, bişeyler yapmalı, öyle saf saf yolda gitmekle olmaz. mesela yolda kurallara uymayan herkesi şikayet ederim ben, plakaları not aldırırım araçtakilere, sonra 155 i arar hepsini sayarım memurlara. bugüne kadar herhangi bir kural tanımaza bişey oldu mu derseniz, hayır olmadı ama ben görevimi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.

159 uda kaydederim ben telefonuma, gördüğüm her aksaklığı bildiririm bundan sonra, kulak ardı ederlerse bu onların ayıbı olur benim değil...
Evet haklısın Murat Abi. Sahil yolunda makas atan bir treyleri anında arayarak ihbar ettim. Sahil yolundan çıkışta durdurdular sanırım. Makas atıyor ama otomobil değil, kamyonet değil, kamyın değil, treyler ya!

"Ben söylesemde dinlemezler" demek, sorumluluktan kaçmaktır. Herkes vazifesini yapacak. Bir fabrika küçük çarklardan oluşur. Küçük bir çark işini yapmazsa, "sistem işlemiyor" diye yakınmaya hakkı olmaz.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #297 : Haziran 14, 2010, 22:17:38 »
  İşte bu, başlangıç gerçekten umut verici.  :kanka:

Konu da açılmıştır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #298 : Haziran 14, 2010, 22:38:14 »
konu nerede başkan, bi adres versen...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina