0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul çekmeköy 2.kez tekrarlayışım ..
İstanbul çekmeköy 2.kez tekrarlayıım ..
3 kere ya da 5 kere tekrarlasan ne olacak?İnsanların gözünden kaçmış olabilir.Arkadaşlar Burak için bir şey yapmaya çalışıyorlar...
buse hnm yanlış anladın sanırım özcan beyin söylediklerini,ki herkez şok ve üzüntü içinde.bişeyler yapmaya çalışıyor herkez elinden geldiği kadar,herşey istanbulda olacaksa istanbul ekibi görevini yapacaktır,antalyada olacaksa bizler burdayız kardeşimiz için
burak şuanda çekmeköyde burda toplanılır veya bi takım etkinlik yapılır ama sürekli bu konuyu konuşmak ne kadar doğru ..aldığım bilgiyi zaten aktarmaktayım takip ediliyosa bu konu mantık yürütülerek olay yansıtılır...
İnsanların birbirine birşeyler yazması için illaki tanışmış olmalarımı gerekiyor.Yapılcak hiç bir şey Burak kardeşimizi geri getirmeyecektir.Manende olsa insanlar bir şeyler yapmanın derdindeler.Doğru ya da yanlış.Burada öneriler ve görüşler doğrultusunda ortak bir noktada karar kılıp ailesi veya mezarı ziyaret edilmek isteniyor.52'sinde verilecek olan mevlüt'üne katılmak istiyorlar.Bu agresiflik bu sertlik nedir anlamış değilim.İlk mesajlarınızdan buyana böyle bir tutum sergiliyorsunuz.Burak'ın ölümüne bir sen üzülüyorsun bizler keyif içerindeyiz.Tövbe tövbe gece gece..... Mehmet bey açıklama yapmak için kendinizi yormayınız lütfen. konuyu tam anlamıyla takip edebilen var edemeyen var.Bu forumda insanlar çeşitli şehirlerden katılıyorlar.Aynı anda konferans görüşme yapılamayacağına göre o halde buradan herkes bir görüş birliğine varırlar.Ama bunun içinde bir yerde yazmak,görüş bildirmek gerekecek.Şu an için en uygun ortam bu forum ortamıdır.Kendini ve insanları bu kadar germesen iyi olur sevgili kardeşim.Olayları akşına bırak istersen.
buse hnm,rahmetlinin nesi oluyorsunz,yakınımısınz,ailesi ile ilgili bilgileri sizdenmi alacağız forumda
açıklama yaparak kendilerini yormadılar rasyonel düşünmenizi rica ediyorum..zaten tepki ortamını yaratan sizsiniz .. herneyse size iyi akşamlar diliyorum çünkü burda ben sizinle tartışmak için yorum atmıyorum bende kardeşime ulaşın diye bişekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.. saygılar..
şuan ruh yapın çok hassas olabilir ancak insanlara sataşarak hiçbiryere varamazsın, laf atarak ne rahatlarsın nede birşey kazanırsın, çocukluk yapmayı bırakmalısın.