Gönderen Konu: Burak Tolga Erdoğan Arkadaşımızı Kaybettik :(  (Okunma sayısı 40832 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Burak Tolga Erdoğan Arkadaşımızı Kaybettik :(
« Yanıtla #220 : Mayıs 27, 2010, 00:35:37 »
İstanbul çekmeköy 2.kez tekrarlayışım ..
   3 kere ya da 5 kere tekrarlasan ne olacak?İnsanların gözünden kaçmış olabilir.Arkadaşlar Burak için bir şey yapmaya çalışıyorlar...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Mayıs 27, 2010, 00:35:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #221 : Mayıs 27, 2010, 00:36:39 »
İstanbul çekmeköy 2.kez tekrarlayıım ..
52 si nerede olacak acaba,
elimizden geleni yaparız zaten ant.grubu olarak...
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #222 : Mayıs 27, 2010, 00:38:52 »
  3 kere ya da 5 kere tekrarlasan ne olacak?İnsanların gözünden kaçmış olabilir.Arkadaşlar Burak için bir şey yapmaya çalışıyorlar...

tanışıyo olduğumuzu hatırlamıyorum arkadaşlar bişeyler yapıyolar da yanlış şeyler konuşuyolar bizde bi yere kadar sabredebiliyoruz.. mezar taşından başladı olay kemerden gitti.. kardeşimi gerimi getiricek bunlar..!!
farkındaysanız bizde diyoruz istanbulda yaşayan üyeler ziyaret etsin diye.. bende kardeşim için bişeyler yapmaya çalışmasam burda gelip bi takım bişeyleri anlatmam !!
'' Otomobiller iki'ye Ayrılır;Toyota ve Diğerleri..! ''
21.05.2010 ..
bırakmak yoktu .. söz verdik ölüm ayırır dedik .. oda ayıramaz özlüyorum kardeşim çok özlüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #223 : Mayıs 27, 2010, 00:44:09 »
buse hnm yanlış anladın sanırım özcan beyin söylediklerini,ki herkez şok ve üzüntü içinde.bişeyler yapmaya çalışıyor herkez elinden geldiği kadar,herşey istanbulda olacaksa istanbul ekibi görevini yapacaktır,antalyada olacaksa bizler burdayız kardeşimiz için
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #224 : Mayıs 27, 2010, 00:51:08 »
buse hnm yanlış anladın sanırım özcan beyin söylediklerini,ki herkez şok ve üzüntü içinde.bişeyler yapmaya çalışıyor herkez elinden geldiği kadar,herşey istanbulda olacaksa istanbul ekibi görevini yapacaktır,antalyada olacaksa bizler burdayız kardeşimiz için

haksız olduğumu düşünmüyorum kemer olayında kim dedi bilmiyorum ama kesinlikle tepkim kendi kişiliklerine değil şikayet dendi ne kadar doğru bu.. geri getiricekse burağı herşeyi yapalım.. kabullenmek çok kolay değil zaten kimse etkisinden çıkamadı .. geceden dolayı sayarsak ilk hafta geçti artık rica ediyorum .. burak şuanda çekmeköyde burda toplanılır veya bi takım etkinlik yapılır ama sürekli bu konuyu konuşmak ne kadar doğru ..aldığım bilgiyi zaten aktarmaktayım takip ediliyosa bu konu mantık yürütülerek olay yansıtılır..
21.05.2010 ..
bırakmak yoktu .. söz verdik ölüm ayırır dedik .. oda ayıramaz özlüyorum kardeşim çok özlüyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #225 : Mayıs 27, 2010, 00:56:48 »
   İnsanların birbirine birşeyler yazması için illaki tanışmış olmalarımı gerekiyor.Yapılcak hiç bir şey Burak kardeşimizi geri getirmeyecektir.Manende olsa insanlar bir şeyler yapmanın derdindeler.Doğru ya da yanlış.Burada öneriler ve görüşler doğrultusunda ortak bir noktada karar kılıp ailesi veya mezarı ziyaret edilmek isteniyor.52'sinde verilecek olan mevlüt'üne katılmak istiyorlar.Bu agresiflik bu sertlik nedir anlamış değilim.İlk mesajlarınızdan buyana böyle bir tutum sergiliyorsunuz.Burak'ın ölümüne bir sen üzülüyorsun bizler keyif içerindeyiz.Tövbe tövbe gece gece.....
  Mehmet bey açıklama yapmak için kendinizi yormayınız lütfen.
burak şuanda çekmeköyde burda toplanılır veya bi takım etkinlik yapılır ama sürekli bu konuyu konuşmak ne kadar doğru ..aldığım bilgiyi zaten aktarmaktayım takip ediliyosa bu konu mantık yürütülerek olay yansıtılır...
   konuyu tam anlamıyla takip edebilen var edemeyen var.Bu forumda insanlar çeşitli şehirlerden katılıyorlar.Aynı anda konferans görüşme yapılamayacağına göre o halde buradan herkes bir görüş birliğine varırlar.Ama bunun içinde bir yerde yazmak,görüş bildirmek gerekecek.Şu an için en uygun ortam bu forum ortamıdır.Kendini ve insanları bu kadar germesen iyi olur sevgili kardeşim.Olayları akşına bırak istersen.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #226 : Mayıs 27, 2010, 01:05:10 »
   İnsanların birbirine birşeyler yazması için illaki tanışmış olmalarımı gerekiyor.Yapılcak hiç bir şey Burak kardeşimizi geri getirmeyecektir.Manende olsa insanlar bir şeyler yapmanın derdindeler.Doğru ya da yanlış.Burada öneriler ve görüşler doğrultusunda ortak bir noktada karar kılıp ailesi veya mezarı ziyaret edilmek isteniyor.52'sinde verilecek olan mevlüt'üne katılmak istiyorlar.Bu agresiflik bu sertlik nedir anlamış değilim.İlk mesajlarınızdan buyana böyle bir tutum sergiliyorsunuz.Burak'ın ölümüne bir sen üzülüyorsun bizler keyif içerindeyiz.Tövbe tövbe gece gece.....   Mehmet bey açıklama yapmak için kendinizi yormayınız lütfen.   konuyu tam anlamıyla takip edebilen var edemeyen var.Bu forumda insanlar çeşitli şehirlerden katılıyorlar.Aynı anda konferans görüşme yapılamayacağına göre o halde buradan herkes bir görüş birliğine varırlar.Ama bunun içinde bir yerde yazmak,görüş bildirmek gerekecek.Şu an için en uygun ortam bu forum ortamıdır.Kendini ve insanları bu kadar germesen iyi olur sevgili kardeşim.Olayları akşına bırak istersen.

açıklama yaparak kendilerini yormadılar rasyonel düşünmenizi rica ediyorum..
zaten tepki ortamını yaratan sizsiniz .. herneyse size iyi akşamlar diliyorum çünkü burda ben sizinle tartışmak için yorum atmıyorum bende kardeşime ulaşın diye bişekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.. saygılar..
21.05.2010 ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #227 : Mayıs 27, 2010, 01:11:59 »
buse hnm,rahmetlinin nesi oluyorsunz,yakınımısınz,ailesi ile ilgili bilgileri sizdenmi alacağız forumda
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #228 : Mayıs 27, 2010, 02:52:07 »
2 elim kanda'da olsa bende geliyorum istanbula 52 sine :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #229 : Mayıs 27, 2010, 08:35:29 »
   İnsanların birbirine birşeyler yazması için illaki tanışmış olmalarımı gerekiyor.Yapılcak hiç bir şey Burak kardeşimizi geri getirmeyecektir.Manende olsa insanlar bir şeyler yapmanın derdindeler.Doğru ya da yanlış.Burada öneriler ve görüşler doğrultusunda ortak bir noktada karar kılıp ailesi veya mezarı ziyaret edilmek isteniyor.52'sinde verilecek olan mevlüt'üne katılmak istiyorlar.Bu agresiflik bu sertlik nedir anlamış değilim.İlk mesajlarınızdan buyana böyle bir tutum sergiliyorsunuz.Burak'ın ölümüne bir sen üzülüyorsun bizler keyif içerindeyiz.Tövbe tövbe gece gece.....   Mehmet bey açıklama yapmak için kendinizi yormayınız lütfen.   konuyu tam anlamıyla takip edebilen var edemeyen var.Bu forumda insanlar çeşitli şehirlerden katılıyorlar.Aynı anda konferans görüşme yapılamayacağına göre o halde buradan herkes bir görüş birliğine varırlar.Ama bunun içinde bir yerde yazmak,görüş bildirmek gerekecek.Şu an için en uygun ortam bu forum ortamıdır.Kendini ve insanları bu kadar germesen iyi olur sevgili kardeşim.Olayları akşına bırak istersen.

+1

buse hnm,rahmetlinin nesi oluyorsunz,yakınımısınz,ailesi ile ilgili bilgileri sizdenmi alacağız forumda

? 1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #230 : Mayıs 27, 2010, 09:34:20 »
yanlış anlaşıldım sanırım,rahmetlinin ailesi ile buse hanımmı aracı olacak bize,
96 GLİ a/c

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Mayıs 27, 2010, 09:37:46 »
Evet Mehmet abi, yalnış değil doğrusunu anladım. Ben senin yazına destek vererek aynı soruyu sordum buse hanım'a.

Rahat ol abi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • SEVMEK SEVİLMEK YÜCELİKTİR, ya SEVMEMEK NİCELİKTİR
    • HOCAOĞLU ANAHTAR İMMOBİLİZER-KUMANDA
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #232 : Mayıs 27, 2010, 09:49:19 »
Kardeşimize Allah rahmet eylesin.Günahlarını allah affetsin,makmını cennet eylesin inşallah.
( İNNA LİLLAHİ,VE İNNA İLEYHİ RACİUN.) Allah (cc) böyle buyuruyor kuranı kerimde.(Herkes ondan geldi bir gün ona geri dönecektir.
Kederli ailesine sabırlar ve sevenlerine metanetler diliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #233 : Mayıs 27, 2010, 10:08:50 »
açıklama yaparak kendilerini yormadılar rasyonel düşünmenizi rica ediyorum..
zaten tepki ortamını yaratan sizsiniz .. herneyse size iyi akşamlar diliyorum çünkü burda ben sizinle tartışmak için yorum atmıyorum bende kardeşime ulaşın diye bişekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.. saygılar..

şuan ruh yapın çok hassas olabilir ancak insanlara sataşarak hiçbiryere varamazsın, laf atarak ne rahatlarsın nede birşey kazanırsın, çocukluk yapmayı bırakmalısın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #234 : Mayıs 27, 2010, 10:28:50 »
şuan ruh yapın çok hassas olabilir ancak insanlara sataşarak hiçbiryere varamazsın, laf atarak ne rahatlarsın nede birşey kazanırsın, çocukluk yapmayı bırakmalısın.
+1
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #235 : Mayıs 27, 2010, 11:06:52 »
allah ailesine savır versin mekanı cennet olsun
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #236 : Mayıs 27, 2010, 19:50:10 »
ewin tadilatından dolayı  siteye giermiyorum bayadır daha yeni gördüm
arkadaşımıza Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #237 : Mayıs 27, 2010, 22:42:53 »
Allah Rahmet  Eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum... :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #238 : Mayıs 28, 2010, 17:36:02 »
Allahü teala rahmet eylesin

Malum olmuşa,ölmüşe çare yok ama,ders alalım,daha sakin kullanalım

Ortada bir sürat olduğu muhakkak,kemerin kopması,kadranın 150'de takılması hep bunları gösteriyor,bunu suçlama anlamında söylemiyorum,ders alalım diyorum,sürat olduktan sonra araba bir hiç oluyor,geçtiğimiz günlerde bolu tüneli çıkışında bir Mercedes kazası vardı,arabada 3 kişi vefat etti,araba berbat bir haldeydi,bunu neden söylüyorum;

Bazı arkadaşlar arabalarına güvenip nasıl olsa sağlam diye basabiliyorlar,böyle bir şansınız yok,

Şu anda buradakilerin yapabileceği en iyi iş hiç olmazsa bir fatiha okumaktır,sonuçta şu anda ona en çok yardımcı olacak şey bir dua,kusura bakmayın ama yok toyota fanatiğiymiş bilmem neymiş corolla mezar taşı yaptıralım geçin bunları,ortada verilmiş bir CAN var,ikinci olarak yapabileceğimiz de bundan sonuç çıkarıp daha dikkatli ve sakin araç kullanmak

Tekrardan Allahü teala rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • /][
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 162000
  • Model Yılı: '97
  • 6 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #239 : Mayıs 28, 2010, 22:21:56 »
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah.Çok üzücü.
97 xei stw atiker sıralı lpg