0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben kemer olayına takıldım benim arkadaşım cok ciddi ciddi söylüyor emniyet kemerinle araç çektik diye nasıl kopar o kemer yaa :s
Ne kadar masum yüzü var farkındamısınız?
Kemer koptuysa arkadasimizin ailesi ileride araci ureten sirket aleyhine tazminat davasi acabilir.Emniyet kemeri en buyuk guvenlik unsurlarindan biri, hatali uretim olabilir... Gideni getirmez tabii...
Ahmet abi araç Corolla muhtemelen Ae101 kasa aracın yaşıda malum. Bu konuda dava açılsa bile birşey olmaz. Ne yapılırsa yapılsın senin de dediğin gibi gideni geri getirmeyecek....
arkadaşlar,rahmetlinin 52 sine gitsek hep beraber,kimler gelebilir
ben alırım seni kardeşim ya ne demek
ben çok çok istiyorum ama çok uzak antalya temmuz ortası ya da başları gibi olacak sanırım, ben antalyaya otobüs ya da uçakla gelsem biri beni alabilir mi ?
Türkay cenazesi istanbula defnedilmemişmiyidi ? bence burda toplanıp mezarını ziyaret etsek, hep beraber duğalarımızı etsek daha güzel olmazmı ?
kalabalık olsak keşke ahmet ya,ki aydında kesin gelir bence,bu arada söz verdim kendime ilk fırsatta corolla ile gitcem istanbula,52 si yaklaştığında ailesinden mevlütün nerede olduğunu öğrenip orda toplanılsa daha iyi olur sanırım...