0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/boyle-mezar-tasi-gormediniz-/Mesut abi, istersen durumu biraz abartıp corolla mermer yaptıralım ha ne dersin? Ama bunun için cevaz almam gerekecek. En kötü bi corolla amblemi koyar, dualarımızı eder, kur'an-ı kerimimizi okur gideriz abi. Fakat gerçekten toplanıp ziyaret etmek deyimi yerindeyse şart değil farzdır bize...
Tamam toyotayı seviyoruz kullanıyoruz da o kadarda değil be abi.. Fazla abartmamak lazım bence.. Altı üstü araba markası yani..
arkadaşlar ben Aydın fotoğrafları yüklediği günden beridir şu 150 Km/h hızı düşünüyorum. o hızlara çıkılacak bir yol değil orası, bir de kim hatırlamıyorum ama birisi kazanın oluşunu anlatırken fren yaptığını ve arabanın kaydığından bahsetmiş. kayacak şekilde fren yapan bir araba duramaz ama anında yavaşlar. 150 ile gidiyorsa bile en azından 100 e düşer. bence Burak orada o hızlarla gitmiyordu kesinlikle. (zaten tanıyanların yorumu da hızı sevmediği yönünde.) arabanın tekerleri yerden kesildikten sonra hangi viteste olursa olsun(3-4-5) sürücü refleksle gaza bastıysa, boşta olan teker 150 Km/h hıza ulaşır bir anda.bunları niye mi yazdım? o kazada hayatını kaybeden kardeşimize aşırı hız yapıyordu diye haksızlık edilmesine gönlüm razı olmadı diyelim.