0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seen bilin benden demesi bende burdan sana kaçak çay ve bilimüm kaçak ne varsa gönderirim
yokta suriyede bayağı ucuza herşeyi yaptırabiliyomuşun
hadi len sende sen kendi arabana bak japon arabasında çin yazıları var
abi şahane olmuş maşallah çok kaliteli bir işcilik var ama tek merakım ayar yapılabiliyor mu Ha bu arada bende de HELLA marka tertemiz 2 tane mercek vardı abi deseydin
güzel
Yok ya kardeşim yanlara bir marşpiyel yaptıracam diyom ne zamandır onları bile vururum kırarım diye korkuyorum.Dostum maşallah güzel olmuş biraz rahat dursan gayrı... )))
Onlar japon alfabesinden bikerem.. Samuray yapacam ben onu yetiştiriyorum bu aralar.. Ya bu farlar nedir öyle yaaa arabayı kesin boğar bunlar.. Hadi kardeşim çabuk tut elini bitir artık..
Xenonda daha güzel olur herhalde yaa çok temiz olmuş valla,emeğine sağlık Mesut abi,herkez bu kadar uğraşmaz arabasıyla valla hakkını veriyosun
Az kaldı Muhammet abi Oktayın ve benim az biraz işlerimiz kaldı onlarıda bu hafta içi halledersek hafta sonuna fotoları yetiştirmeye çalışırız ben bugün yarın tampona son kat sulu zımpara yapıcam sonra boyaya geçicez.
valla 6 gözle bekliyoruz mesut
öffffffffffff. bitsin artık yahu. ucundan acık ucundan acık olmuo bööle yahu. bizimde canımız var, bizde meraklanıyoruz .
valla gündüz işyerinde akşamda sanayide acayip yorucu oluyor bende biran önce bitsin istiyorum ama olmuyor yıllık iznimide bunlar için harcamak istemiyorum , mecburen ağır ilerliyor.
Vedat vallahi uykusuzluktan gözlerim acıyor 1 haftadır, ayaklarımda hep ağırıyor hem işyerinde koşturmaca, hemde akşam sanayide ayakta durmaktan ayak tabanlarım helak oldu
Odeğilde bundan sonrası beni düşündürüyor . Abi bizede abi