0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla benim farları da kurcaladık ama mercek olayına giremedim ben. çok uğraştırıcı bi olay. sadece yükseklik alçaklık olayını ayarlamak bile bi sürü zaman alıyor.
Özkan arabada zaten xenon var ben evde sadece fotoğraf çekmek için evdeki sarı ampulle denedim okadar
zaten ilgimi çeken o oldu. Merceği bi şekilde monte edersin, sabitledinmi tamam ama far ayarlı olması için sadece mercek değil, ordaki mekanizmayı dakullanıp uydurmak lazım. Ben bilmem mesut bilir .
Bende onu kastettim Mesut abicim,arabada daha güzel durur manasında
eminim Xenonla daha güzel durucaktır Özkan artık polislerde neden xenon var diye karışmazlar heralde
Valla Vedat merceği monte etmeside bi dert, arkasını ayarlamak ampulun değişiceği yuvayı eski yerine denk getirmek bi dert, yükseklik ayarı yapan mekanizma aman kurtarsın merceğin arkası hiçbiryere değmesin diye uğraşmak bi dert , zımpara yaparken aman kırılmasın diye uğraşmak bi dert eminim Xenonla daha güzel durucaktır Özkan artık polislerde neden xenon var diye karışmazlar heralde
İnşallah öyle olur abi yaa senin sis farlarında xenon yokmu,avatarda öyle gözüküyor ?
Mesut, şuna kanaat getirdim; Dert konusunda Ferdi Tayfur 1, sen 2 .
Dertler derya olmuş , sende bir sandal mesut abi
Dertler derya olmuş mesutta sandal
Abi bir sen var sende senden öte senden ziyade
bu banamıydı . Bana ise teşekkürler .
Aynen size Rica ederiz efendim ne demek
şşş bize bişi yokmu
şaka bir yana hayırlısı ile git gelde bi kuzu çevirme yapalım Düzcede
ee aradım şimdi ne oldu tutturdun Amerikaya gidicem diye git nereye gidiceksen bizi satanları aramızda istemiyoruz şaka bir yana hayırlısı ile git gelde bi kuzu çevirme yapalım Düzcede
Daha duruyonmu ahmet sen ahmet amerikada bazı aylarda bir kaç festival oluyomuş onlara git resaim ekle bize.ne festivalı diye sorarsa oraya gidince görürsün.Kardeş allah yolunu açık etsin.Mesuta fazla takılma yoldan çıkarsın bol enerji lazım bu adamla aynı ayarda gidebilmek için.Ne yiyon sen mesut desene 2 nizide artılara boğacam ben durun az kaldı
iyide tek kuzu kesermi sizi... iyi düşün