0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cam filmi düşünüyomusun Mesut abi? Gümüş renklere yakıştırıyorum siyah cam filmini ben.
Film yok herhalde.
Özkan sis farlarında xenon olmaz, yapanlarda çok büyük cahillik ediyor, sis beyaz bir duman tabakası olduğu için sis lambasındaki beyaz renkli xenonlar yandığında önündeki sis bulutu dahada çok ortaya çıkari sis bulutunu yarabilen tek ışık rengi sarıdır, hatta sisin çok youn olduğu bölgelerde veya ülkelerde sis farları tamamen sarı camlı olarak üretilirler
cam filmi var aracın eski fotolarına bakıyorsunuz hep bu konuya bakın arkadaşlar : http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/corollamin-evrim-gecirme-asamalari-%29/
cam filmi var aracın eski fotolarına bakıyorsunuz hep
abi çok gzl olmuş.sen kaputu yap polis niye kızsın
bu arada yeni hali nasil olacak bilemiyorum ama ondeki logonun kirmizi olmasi ve t sport amblemi bence cok yakisiyor.moralini bozmak istemiyorum ama insaallah pisman olmazsin...
Bizde bir görsek beğenip beğenmediğimizi diyeceğizde ah bir görebilsek
Görmeyeli araç baya değişmiş Mesut abi Siyah tabanlı mercekli ön farlar çok güzel olmuş ,Ön logo iptalide Kaput siyah folyo ile yada carbon folyo ile kaplanırsa ön farlarla uyum içerisinde olur tahminimce ama seninde dedigin gibi polisler kızabilir Son olarakta...
vallahi abi modifiye yarışmasına katılsan kesin birincilikle ayrılırsın benden sölemesi olmaz böle bişi yaaaaa!!!
1 - Öncelikle aracıınızı kaplatıyorsunuz ya da boyuyorsunuz , bu işlemi yaptıdıgınız yerden fatura alıyorsunuz ( 34 xx 1234 plakalı aracın kaplanması , boyanması diye açıklama yazılırsa iyi olur )2 - Sonra herhangi bir muameleciden Ek-1 formu doldurtyorsunuz ve aracınıza uyguladıgınız rengi/renkleri oraya yazdırıyorsunuz3 - Muayene istasyonuna gidiyorsunuz renk tespiti yaptırıyorsunuz onaylıyorlar ve evraklarınızla bağlı olduğunuz trafik şubesine gidip evrakları teslim ediyorsunuz ve ruhsat ücreti veriyorsunuz. Ertesi gün gidip yeni ruhsatınızı alıyorsunuz ve muayeneye gidiyorsunuz.Ek-1 formu doldurtmak : 10 TLRuhsat Ücreti : 63 TLMuayene Ücreti : 120 TLBir de aldığınız faturanın KDV sini veriyorsunuz işlem yaptırdıgınız yere.( Fatura miktarı ne kadar düşük olursa o kadar az ödersiniz)
Aracın %30 undan fazlasında renk değişimi söz konusuysa ruhsata çift renk olarak işletilmesi gerekir ek-1 belgesi ile muayene istasyonuna giderek renk tespiti yaptırıp emniyete giderek tek yaprak ruhsat değişimi yapmanız gerekir. Ek-1 belgesi 10tl ,Muayene 125 tl ,tek yaprak ruhsat değişimide 60 tl şeklinde size yaklaşık 200 lira gibi bir maliyet çıkar