0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya mesut abi bende bu hafta angel ve karartma yaptıracak bir firma buldum..şimdi senin kini gördüm durdurdum açıkcası...ya niye böyle işkenceler yapıyosun..tabi satın aldın mercekleri valeo marka.. yerleştirdin ..mikemmel olmuş ellerine sağlık.. şimdi ben kararsız kaldım... yaaaaaaaaaaa ...offf... bu şekil mi angel şekilli mi?
güzel olmuş abi eline sağlık
mesut abi maliyeti ne kada oldu ayrıca tekrardan hayırlı ünlerde kullanman dileğiyle:)
Mesut, açık adres alabilirmiyim. Civarda kiralık daire varsa tutayım . Huyundan suyundan bişiler kaparız belki
bizim farlarda angel hiç hoş durmuyor açıkçası Murat, bak bi fotoğraf ekliyim adam arabayı mahvetmiş resmen.bi onun ön farlara bak birde benim yaptıklarıma bak
Kamu davası açılmayacağını bilsem, bir organizasyonla alıkoyacam mesutu . MİİPlatformu başkanı olarak. (Mesutun İşçiliğinden İstifade Platformu ) .
abi iyimiş okadar ena değil bence
tamponu kartonpiyerciye yaptırmış kesin yooo yooo o kadar kolay değil biz varız burada
oktay bu resmi biliyorum evet iyi durmuyormuş şimdi bakıncada iğrendim.. kararımı verdim.. mesut abinin çalışması on numara bir kez daha tebrik eidyorum..aynısından isterim bi ara tolanalım çay börek açma poğaca mesut abiye çaya gidelim..bizimkilerede yapalım yawwww...olmaz mı?
yok yok...ya yapın binin gezin tadını çıkarın..yada paylaşmayın yaptıklarınızı abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Açık adres Gebze Vedat büyür gel herzaman beklerim Nazım ve Ünal eğer kafanızda böyle birşey varsa yol gösteririm
biz varız derken ne demek istiyorsun ben bindim sırtına falanmı
kanka kalbimi kırıyosun
Len kalbini yirim senin olm saçmalama ağzını burnunu kırarım senin bak similey eklemişiz orda kocaman ikitane sırıtan espiri yaptık diye, daha ne yapayım illa bunumu koyalım mesajın sonuna iğrenirsen karışmam ama