0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben onu bunu bilmemde fotodaki adama ulaştım cepten akşama davet ettim beraber bi çay içersiniz artık
oooooh kebap. Adamla karşılıklı bir de yemek yediizmi tastamam .
gelsinde mercekleri nereye taktırmış öğreneyim
Hop hop durun daha Sedan Sport yapacaaaz.
Hasan abi tamponda değişiklik var ufakta olsa, farlardaki merceklere gelince ben daha yabancı forumlarda sadece 1 kişide mercekli E12 farı gördüm ama o da yükseklik alçaklık ayarı iptal olmuş, benim sistemde yükseklik alçaklık ayarı çalışıyor, far arkasındaki kapakta kapanıyor, hatta ampul değiştirmekte aynı , hiç bir sıkıntısı yok çok şükür, ama 1 haftamı aldı bunları ayarlamam yapmam etmem, öyle basit birşey değil , inanki dün gece 23:00 a kadar okatyın evde zımapara boya vs ile uğraştık ikimizdede hal kalmadı, sarhoş gibi dolanıyorduk dün gece, ama çok güzel bişi çıkıcak ortaya inşallah
Mesutum o zaman senin mercekler kısa herhalde. Merceklerin bir modeli kodu modu bişisi var mı? Yapacağımızdan değilde olurda düşerse öyle bir mercek
Abi kısa falan değil oldukça uzundu ama onları yerleştirirken hesap kitap yapmak şart mercekler Megane 2 nin merçekleri
Arabanın çaponlugu bozuldu artık.Ben buna binmem.
Neyyyyyyyyyyyyyyyy meganın o demir yığınının merceklerim nasıl yaparsın bunu mesut
İnanmıyorummm , abi gerçekten sen insan üstü birşeysin , çok temiz olmuş yhaa :O
O evin hali ney öle kaplan ,deseni nerde valla kardeş elinize emeginize sağlık bunca emeğe bol alkış benden güzel olmuş bana görede şöyel pedal seti falan bulsanız güzel bişey : ))))
Dostum buralarda pek yok mardinde bu serviste ki orjinaline yakın güzel bişey olsun diyorum ayak dayaması falanda olsun diyorum ama bulamıyorum kardeş bak ön gögüsü toplamadan ızgaranın resmini çekmeyi unutma telefonlada olsa unutma.Valla ddostum elin yatkın bu işlerede düğüne kadar devam et bakalım ozaman gelsin ertesi sabahı farkedersin hayatında ki yeni değişiklikleri...