0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eger ekonomi amaclı bır lastık dusunuyorsanız mıchelın energy serısı derım.. ama bu lastık o kadar yumusak kı kalıtelı olmasına ragmen yol tutusu zayıf..
lastikleriniz hayırlı olsun en kısa fren mesafeleri dileklerimle zam konusunda haklı olabilirsiniz. erkenden almakta fayda var
bir konuda kararsız kaldım...netten lastik alsam taktırtmak için lastikçiye ne kadar ücret öderim...netten almanın belli avantajları var; yüz tl hediye çeki, 12 ay taksit imkanı ve 2 ay erteleme ve 75 tl de kart bonusu....lastikçiden alsam taktırtma ve balans ayarı ücretsiz olur herhalde...bunlara ekstradan ücret verdiğim de siteden alacağım hediye çekinin pek bir avantajı olmayacak...sizce ne yapmak gerek...istanbul içi netten lastik alınınca belli bayilerde ücretsiz takılıyor ama izmir için geçerli değil...
Teşekkür ederim Bizim bulunduğumuz yerde sök tak + balans 30 TL ye yapıyorlar. Sizin için geçerli değil belki ama ben şimdi bayiden lastik alsam zaten taktıramam çünkü kışlıkları çıkarmak için henüz erken. Kışlıkları çıkartacağım zamanda muhtemelen yazlık lastiklere zam gelmiş olacak. Hesabınızı yapıp ona göre sipariş verin. Belki bulunduğunuz ilde daha uyguna bulabilirsiniz bu lastikleri.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Şubat 25, 2013, 23:49:13[quoteeğer 30 tl ise birşey değilmiş...bugün michelinin bayisini aradım aynı lastik için 204 tl dediler kartada hepsiburada kadar taksit imkanı yoktu...her halde netten alacağım ve izmir de havalar marttan itibaren ısınır zaten bugün 20 derece idi.....
[quoteeğer 30 tl ise birşey değilmiş...bugün michelinin bayisini aradım aynı lastik için 204 tl dediler kartada hepsiburada kadar taksit imkanı yoktu...her halde netten alacağım ve izmir de havalar marttan itibaren ısınır zaten bugün 20 derece idi.....
yol tutuşu ve fren mesafesi konusunda adamların testleri var en iyisiyiz diye...siz nerden vardınız bu sonuca...
ben de bugün michelin primacy 3 sparişi verdim...hepsiburadadan...
Simdiden hayırlı olsun o zaman siz izmirde olduğunuz için benden önce taktirirsiniz yorumlarınızı bekliyoruz
Yaza dördünü de değişmeyi düşünüyorum. Şimdiden hepsiburada dan alsam mı acaba. Sizce avantajı varmı fiyat açısından şu an almamın ?
Osman bey World kartınız varsa gayet avantajlı. 75 TL world puan veriyor. Ayrıca 50 TL + 50 TL hepsiburada hediye çeki veriyorlar. Çek kampanyasının bugün son günü. Eğer alacaksanız acele etmenizi öneririm. Kampanya şartlarını aşağıdan öğrenebilirsiniz,Çek kampanyası: http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3809&m=1World puan kampanyası: http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3782&m=1
World Kartım da var. O zaman ben bir inceleyeyim. O sırada bu sayfadan lastik önerilerine de bakayım. Şu an Michelin kullanıyorum. Ola ki farklı tavsiyelere rastlarım. Siz Michelin aldınız sanırım ?
Evet ben Michelin aldım ama henüz taktırmadım. Muhtemelen gelecek ay bu zamanlar taktırırım. Ben daha önceden dunlop kullanıyordum lastikten genel olarak memnun sayılırım ama konfor ve yol sesini çok fazla alıyordu. Japon araçları zaten yalıtımda sıkıntılı birde sert lastik olunca tamamen sıkıntı çıkarıyor.
Lastiklerimin ömrü bir hayli azalmış durumda. Şu an kullandıklarımın verdiği ses çok fazla değil. Benim için de sesi az hissettirmesi önemli. İncelemeye değer. Olmadı sipariş vereyim bugün. Yaza da biz takarız.+ olarak Alman malı olduğu bilgisi nerede yazıyor acaba. Sitede rastlayamadım. Ben mi göremedim acaba.
Lastikleri almadan önce hepsiburadaya mail atmıştım bana cevap olarak italyan malı demişlerdi. Ama Alman malı gönderdiler.
Valla büyük şans aslında Alman malı olması.
Evet ama bu fiyata İtalyanada razıydım ben. Şansımıza iyisi geldi