0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bölge farkı (nakliye) bu ufak farka sebep olmuş olabilir. Lastikler yumşak ve sessiz mi önemli olan o ?
Dün hepsiburada dan 205 55 16 Michelin Primacy 3 lastik aldım. Lastikler bugün geldi. 2012/42. hafta ve Alman üretimi. Fiyat ve ödememle ilgili bilgiler aşağıda. Fikir vermesi açısından tüm detayları ile paylaşıyorum. Hepsiburada 500 TL üzeri alışverişe 75 TL world puan ve 100 TL hediye çeki veriyor.Sitede lastiğin tanesi, 203 TL 4 tane aldım. 203 * 4 = 812 TL 249 TL lik world puanım vardı, aslında world puanlar * 3 olarak uçak biletinde kullanılabiliyordu fakat önümüzdeki günlerde çocuğumuz olacak inşallah yani en az 1.5 yıl uçak seyahati yapamayacaktık. Bende onu hediye çekine çevirdim. 812 - 249 = 563 TL bu karttan çekilecek tutar. 500 TL ve üzeri alışverişle 100 TL hediye çeki ve 75 TL world puana hak kazandım. 563 - 75 TL world puan = 488 TL 488 - 100 TL hediye çeki = 388 TL 388 TL - 12 lira avantajix = 376 TL 4 lastik 376 TL ye geldi
Kankam hayırlı olsun hayrını gör inşallah kazasız belasız sürüşler.Bedavadan biraz pahalı Çok avantajlıymış hakkaten yakışır kankama. Özellikle Alman üretimi olması çok iyi oldu.
Abi hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle .Biraz daha zorlansa üstüne para bile alabilirdınız gibime geliyor .
Saoalsın kankam sen alacağın zaman sana da bir kampanya patlatırız artık
Hediye Çekinizi ve verilen 75 TL'lik bu alışverişte kullanabildinizmi , yoksa sonraki alışverişlerde mi geçerli olacak anlayamadım?
Kobay olarak hep beni kullanıyosun zaten. Yanlız yorumları heyecanla bekliyorum kanka bende geçiş yapacağım ama Nokian mı Michelin mi diye düşünüyorum.
Şimdiden sağlıklı bir doğum dilerim allah analı babalı büyütsün. Lastiklerinizde hayırlı olsun.
4 lastik 376 TL ye geldi
arkadaşlar merhaba, bu lastik olayını biraz kulak ardı etmişim ben anlaşılan...bugün aracın lastiklerinin üzerindeki tarihlere baktım biri 28 diğeri 42 2007 tarihliymiş...diş derinlikleri kötü değil ama üzerinde kılcal çatlakları mevcut...aracı 4 yıla yakındır kullanıyorum bu lastikler var halen...bana da lastikçi yolu görünüyor galiba. şuan ev-iş arası kullanıyorum ama havalar ısınınca sağa sola gidişler artacak....mischlen revaçta galiba...yorbirde hepsiburada da hediye çekinden bahsediyor ama world puan ile ilgili açıklama görmedim...
Hayirli olsun. Kazasiz belasiz eskitirsin insallah. Cocuk bereketiyle gelirmis. Allah anali babali buyutsun. Vatana millete hayirli evlat olur insallah.
Lastikleriniz hayırlı olsun. Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin .bende aynı lastiklerin tanesini 195 tlye aldım michelin bayisinden sökme takma, balans, nitrojen basımı ve 1 sene yol yardımı hepsi içinde fiyatıdır. Allah anali babali buyutsun. Vatana millete hayirli evlat olur insallah.
Teşekkür ederim abi. Sizin lastiklerinizde hayırlı olsun. Yaza girerken bu lastiklere zam gelecek gibi hissediyorum. Bakalım ne olacak.