0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Michelin Primacy 3
V tipi lastikten ziyade H tipi lastik denemek istiyorum. Daha sessiz ve yumşak olması için H tipi düşünüyorum. H tipi lastik 200-210 km/h sürate kadar dayanıklı deniyor.Bilgi verebilecek arkadaşlardan yardımlarını rica ederim.
Primacy 3 mü kullanıyorsunuz?
Geçen ay aldım. 1200 km yaptım.205-55-R16
bakın bunda haklısınız. h tipi lastik daha düşük süratle seyredenler için tercih edilebilir. ben bir seferinde h tipi michelin lastik almıştım çok da memnun olarak kullandım. v tipi lastiklerinin bildiğim kadarı ile yüksek süratte ısınma olacağından daha sert kauçuktan üretiyorlar. arada zaten sizde yazmışsınız 30 km lik fark var. ben sadece fabrika çıkışında v grubu çıkınca değiştirmemek lazım diye düşünüyorum. tasarımın buna göre yapıldığı muhakkak.saygılarımla
Demekki mantıklı bir tez yürütmüşüm. Ama bugün forumlarada bakınca genelde Primacy 3'ün çok meth edildiğini gördüm ve aklım karıştı. Primacy 3 205/55/16için fiyat aldım 8taksit (world kart) , nitrojen, balans ve sibop için verilen fiyat 215 TL. (Alman üretimi )Başka yerden de 195tl fiyat geldi (ispanyol üretimi)Fiyatlar nasıl?
Lastikler H sınıfı mı V sınıfı mı? Birde ne kadara almıştınız?