0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
205 55 16 Goodyear Ultragrip 8 lastiği tanesi 165 liraya aldım. Lastiklerin üretim tarihi 2013 yılı 35. hafta. Bu fiyata nasıl aldın diye soracak olursanız internet kampanyası diyelim
Hepsiburada kampanyalarını dahil ettiğinde mi bu fiyata gelmiş oldu ? 100 tl de maksipuan var.
goodyear ultragrip 205-55R16 t serisi için dün goodyear bayisini aradım 230 tl fiyat verdiler siz bedavaya almışsınız.H seriside 240 tl
Kampanyada Kankami tek geçerim.
Yok bu sefer hepsiburada.com değil :-) donanımhaber forumunda referansı iyi olan bir satıcıya parayı peşin ödedim o da n11.com dan tanesi 215 TL olan lastiği 50 TL indirimle benim adıma satın aldı. N11.com 200 TL ve üzeri alışverişte 100 TL lik çek veriyordu çekler adamın oldu bende bu fiyata aldım. O birde muhtemelen enpara ile %20 ve Avantajix üzerinden 28 TL para iadesi aldı. İkimiz içinde kârlı bir alışveriş oldu.
Biraz teferruatlı bir işmiş ama iyi yakalamışsın gerçekten = ) Herkes kârlıysa bu alışverişten ne güzel. Ucuza yağ görebilirsen bizim de haberimiz olsun = )
saygıdeğer arkadaşlar,2005 model toyota verso elegant aracımla istanbulda ilk kışı geçirmeye hazırlanıyorum. aracımı kısa bir süre önce aldım. lastiklerimde sanırım ekonomik ömrünü tamamlamış durumda. konu başlığını neredeyse baştan sona kadar inceledim. genel olarak tavsiyeler Alman Malı Michelin Primacy 3 lastik alınması yönünde. ancak incelediğimde bu lastiklerin yaz lastiği olduğunu gördüm. ben istanbulun kış şartlarını bilmediğimi öncelikle ifade ederek sizlerden şu konuda yardım rica ediyorum. bu lastikleri istanbulda kış şartlarında rahatlıkla kullanabilirmiyim ? yoksa kış için öncelikle kış lastiği, bahar aylarında da yaz için ayrı lastikmi almalıyım ?