0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam açarda Hande ablamın arabasını,Türkay 4 de yay hemen o arada
yay takmak çok zor be abi, arka koltuklar çıkcak falan zor iş
Takılıyorum ya, ama jant işi iyi olur uzun sürmez. Hem ciddi yazdıklarınıza bakıyorumda TCT toplantısı palio felan olmasın ya
Tabi ya, senin ROLLA ne yakar ank- ist ? 400 km miydi ortalama, 35 lt yakar mı ? Ben kalkıp gelecem bak şimdi
erdem bey benim corollayı annenize verelim sizinkiyle ağvaya gidelim... nasılsa aynı araç....
Arkadaşlar bırakın jantı lastiğide sayı belirlemeye çalışın.Bir şeyler kendini belli etsin herkes ona göre davransın.
Sertmiyim? Ne alakâ şimdi...Bana ihtiyaç varsa ben hazırım.Ama bu erken bir zamanda belirlenirse benim içinde iyi olur Türkay...Bunu seninle yüz yüze konuşmuştuk.Hani diğer arkadaşlar anlamaya bilirler ama senin anlaman gerek...Tekrar belirtmekte fayda var.Ben artık elimi kolumu buluşmalardan falan çektim.Sen o gün o kadar güzel sordun ki bana.Bende senin için yeterli sayı olursa neden olmasın dedim.Hatırla Türkay....Senin için....
SAğlık olsun Türkay.Dediğim gibi ben artık buluşmak istemiyorum.Çat kapı,geçerken uğradım tarzı buluşmalar daha hoşuma gidiyor artık.Ansızın,birden bire olanlar ayrı bir güzel...Mesela seninle bir organizasyonda tanışmadık.Mesajlaştık,telefonlaştık ve ertesi gün buluştuk.Neyse konuyu dağıtmayayım.. İstersen Mustafa'dan Cerato'yu kiraladıkları yerin telefonunu alırım.Hem dizel az yakar...
Tükay İzmitten Ağva 90-95 km falan.İstanbula geçerek giderseniz yolunuz iyice uzar.Hesabınız için bi dip not vereyim dedim.
ben direk 1000km diyerek hesap yapıyorum yoksa murat abi navigasyona hesaplattı, 450-480 gibi bir rakam çıkmıştı..ben gebzeden mesut abiye katılmayı planlıyorum