Gönderen Konu: ankaralılar...istanbula gidelim...  (Okunma sayısı 60526 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: ankaralılar...istanbula gidelim...
« Yanıtla #140 : Nisan 17, 2010, 20:58:11 »
düşündüm de beni şimdiden silin abiler. şimdiye kadar söyleyipte tutmadığım hiçbir sözüm olmadı. ama bu yorumlar canımı sıktı benim. BEN GELMİYORUM.
İsmini Senin isteğin doğrultusunda silmek zorunda kaldım abi
ama karşılıklı yanlış anlaşılmalar yada alınganlıklar sonucu ''ben oynamıyorum'' demek pekte doğru olmaz , biz seni yinede bekliyoruz kesinlikle murat abi.  bu sitenin terazisi çok hassas , olur böyle şeyler. Birde Özcan abide pek birşey dememiş aslında , sadece esprinden biraz rahatsız olmuş olmalı. değerlendirmem için kusura bakmayın ama sonuçta gelmenizi isterim abi.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Nisan 17, 2010, 20:58:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Nisan 17, 2010, 20:59:45 »
2 Mayıs Şile buluşması ,
Ankara grubu katılım listesi
1-Türkay SARIKAYA
2-Erdem KÖSE
3-Hande BAYRAM
4-Oğuzhan MURAT(Ses soluk yok..)
5-Ceyhun AKAY(kesin değil)
6-Bekir ARTIRAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Nisan 17, 2010, 21:01:49 »
ayrıca benim acil işten kastım, hesapta olmayan ve hesaplanamayacak işler.
edit: düşündüm de beni şimdiden silin abiler. şimdiye kadar söyleyipte tutmadığım hiçbir sözüm olmadı. ama bu yorumlar canımı sıktı benim.
  Burada sana bir şey diyen olmadı ki kardeş.Sen daha yokken düzenlenmiş ama sonuca ulaşamamış organizasyonlar oldu.Tüm Türkiye'nin organizasyonu ile ben uğraştım,ben koşuşturdum,yazılı basın ile ben irtibata geçtim.Yani yaptımda yaptım...Bunu övümek ya da böbürlenmek için söylemiyorum.Kimse yanlış anlamasın.Şimdi herkesin SÖZ'ünü senet bilip ben 2 Mayıs tarihine iş almayacağım.Niye? Ankara'da ki ARKADAŞLARIM ile İstanbul'daki ARKADAŞLARIMIZ ile buluşmak için geziye çıkacağız.Herkesin sayısı belirlendi ve gidecekken,biri öyle oldu,biri böyle oldu gibi türlü türlü nedenler ile gelmekten vazgeçecek.Yeterli sayıya ulaşamayınca 900 km'lik yolu ben nasıl gideyim?İşte burada özellkile ben hem maddi hemde zarara uğramış olacağım.
Manevi zararım:Güzel bir gezi,seyahat planlarım bozulaak.Arkadaşlarım ile beraber olamayacağım
Maddi zararım:Bu geziye gideceğim için o hafta sonu için iş almayacağım.Mesela şu anda 7-8 Mayıs tarihlerim dolu.Türkay şahit.Dün sözleşmeyi imazaladık ve Türkay'a uğradım....
   Murat sen kendine güveniyorsan,sözünde duracağına eminsen boş ver kim ne dersin.Aşağıdaki linke bir bak.Vakti zamanında ne demişim SÖZ için...
BEN GELMİYORUM.
  Hem milletin içinde ne bağırıyorsun :D :D
Birde Özcan abide pek birşey dememiş aslında , sadece esprinden biraz rahatsız olmuş olmalı. değerlendirmem için kusura bakmayın ama sonuçta gelmenizi isterim abi.
   Yok daha neler...Ne diye rahatsız olayım ki.rahatsız olsam tel açar rica ederim.Benim demek istediğim kambersiz düğün olmaz durumu.Böyle şeylerden rahatsız olsaydım sokağa çıkmaz,insanlar ile muhattap bile olmazdım.Yanlış anlama falan yok ortada...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Nisan 17, 2010, 22:29:36 »
Üzülerek söylüyorum ki , planımızda küçük bir değişiklik oldu.
2 mayısda , 13 yazındaki kardeşimin askeri liselere giriş sınavı varmış. Babamın diğer araba ile şehir dışına çıkması nedeniyle kardeşimi sınava götürmesi için arabayı anneme vereceğim. Dolayısıyla 2 mayısda arabayı alamıyorum. Ama elimden gelen birşey olduğu sürece ben her türlü yolculuğa varım. Kesinlikle lafımdan dönmüyorum Araba ayarlayabilirsek ben yine gelmek isterim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Nisan 17, 2010, 22:46:28 »
bekir geliyor diye biliyorum..gelir de, onun araba da lpgli, honda falan ama idare etcez artık :) lpgli araba var diyebiliriz heralde..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Nisan 18, 2010, 12:08:06 »
   17 salt çoğunluğu bulmakla meşgul olun bence :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Nisan 19, 2010, 09:52:33 »
hımmm iki gün girmedik neler olmuş.....

özcan bey "hande hanımı ziyaret" mevzuunu burda açmanıza gerek yoktu bence.... gerekli açıklamalar pekala yapılmıştı pek çok kişi de anlayışla karşılamıştı....

erdem bey benim corollayı annenize verelim sizinkiyle ağvaya gidelim... :D nasılsa aynı araç.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #147 : Nisan 19, 2010, 10:54:23 »
hımmm iki gün girmedik neler olmuş.....

özcan bey "hande hanımı ziyaret" mevzuunu burda açmanıza gerek yoktu bence.... gerekli açıklamalar pekala yapılmıştı pek çok kişi de anlayışla karşılamıştı....

erdem bey benim corollayı annenize verelim sizinkiyle ağvaya gidelim... :D nasılsa aynı araç.... :D
biz gideriz her türlü sorun yok :) baktık lpgli araç yok 45 liraya lpgli palio var..onu kiralar onunla gideriz, kişi başı 10lira daha fazla veririz o kadar..bizim benzinlilerle gidelim desek yine daha pahalıya gelir, ben yavaş giderim vs diye hesaplıyorum ama kendimi kandırıyorum, yine en yavaş 120-130 km ile gideriz otobanda, o da 7-7.5 litre falan tüketim yapar, 1000km desek 290 lira falan yapar benzinli bir arabayla normal bir gidiş dönüş..kişi başı 75 lira gibi bir şey yapar 4 kişiden, bayağı pahalıya gelir..lpgli 1.4 palio kiralasak, 7.5 litre gaz yaksa (1.4 diye az yakıyor diye düşündüm) kişi başı 40 lira gibi bir şey yapar yakıt ücreti, 4 kişiden 10 lira daha eklersek kiralama bedeli olarak 50 lira oluyor 1.4 palio ile..aslında yine çok çok ucuz olmadı..ancak tabii ki şişirdim fiyatları, yakacağı benzini şişirdim, kmyi şişirdim..ama oynasa oynasa 10 lira oynar kişi başı..

burdan birinin lpgli arabasıyla, 6 litre gaz yakarak bir yolculuk yapıldığı zaman kişi başı 30 liraya geliyor 1000km yol..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Nisan 19, 2010, 10:58:48 »
Yol:860 km
Kiralama:Tek gün kiralamayı pazar günü için yapmazlar.Yapsalarda 80 TL'den açılıyor fiyat (geçen elemanları Zonguldak Ereğli'sine gönderdim.Kia Cerato dizel buldum)
Yakıt:Palio 1.4 ama 7,5 LT yakmaz Türkay.Daha fazla yakar.

İptal edişimizin izahını yapmış,insanlarda anlayış ile karşılamıştılar.Anlayışla karşılamakta işlerine gelen en iyisiydi...
   Her neyse...Önce bir Sadık usta,sonrada bir Esenboğa yapıp geleyim. Bu arada Hande hanım,Mustafa beyin sorunu çözülmüş.Sevindim Mustafa beyin adına...İnşallah bir daha problem yaşamaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Nisan 19, 2010, 11:00:05 »
1.4 palio kağnı gibi gider boşver... :lol:

erdem bey arabasını getiremiyor ama kendisi geliyor ona göre hesap yaptın değil mi?
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #150 : Nisan 19, 2010, 11:03:34 »
Yol:860 km
Kiralama:Tek gün kiralamayı pazar günü için yapmazlar.Yapsalarda 80 TL'den açılıyor fiyat (geçen elemanları Zonguldak Ereğli'sine gönderdim.Kia Cerato dizel buldum)
Yakıt:Palio 1.4 ama 7,5 LT yakmaz Türkay.Daha fazla yakar.

palio 1.4 7.5 üstünde yakıyorsa aman bize uzak dursun :) ben pazar günü 45e kiralarım o palioyu tek gün, o dert değil..geçen sene arabasız zamanlarımda çok araba kiraladım o adamdan :) ama daha fazla yakıyorsa sıkıntı..
1.4 palio kağnı gibi gider boşver... :lol:

erdem bey arabasını getiremiyor ama kendisi geliyor ona göre hesap yaptın değil mi?
evet onu biliyorum ancak 4 kişi üzerinden hesap yaptım, 3 değil..bir kişi daha gelir ya :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #151 : Nisan 19, 2010, 11:15:19 »
   sürekli kiraladığın biri varsa o zaman işin daha kolay olur Türkay.Varsa G.Punto 1,3 M.Jet kirala git.Palio'dan daha rahattır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #152 : Nisan 19, 2010, 11:18:26 »
ben tct buluşmasına kiralık arabayla gitmem olum... :lol: sosyeteye rezil mi edeceksin sen beni?? :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #153 : Nisan 19, 2010, 11:20:56 »
   sürekli kiraladığın biri varsa o zaman işin daha kolay olur Türkay.Varsa G.Punto 1,3 M.Jet kirala git.Palio'dan daha rahattır...
palio bile 99 model abi :D nerdeee grande punto :) 95 1.3 xl var, ona 65 lira istiyor günlük :) 1.3 mj motor yakmıyor buharıyla falan gidiyor :D lpgli araba parasına giderdik ucuza olaydı :)
ben tct buluşmasına kiralık arabayla gitmem olum... :lol: sosyeteye rezil mi edeceksin sen beni?? :lol:
haklısın abla eşeklik ettim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Nisan 19, 2010, 11:28:22 »
aslında iyi dört mevsim lastik olsa benim arabam azıcık yakarda işte iki yıldır yaz kış kullanılan  :) kış lastiği olunca birazcık fazla yakıyor yine de kimse olmazsa benim arabayla gideriz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #155 : Nisan 19, 2010, 11:39:52 »
aslında iyi dört mevsim lastik olsa benim arabam azıcık yakarda işte iki yıldır yaz kış kullanılan  :) kış lastiği olunca birazcık fazla yakıyor yine de kimse olmazsa benim arabayla gideriz....
abla dert ettiğin şeye bak hele :D takarız 10 dakkada benim beyaz jantları :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Nisan 19, 2010, 11:57:53 »

ahsxhslskasbaksackahc.... :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Nisan 19, 2010, 12:01:50 »

sonra geri vermezse çok beğendim deyip :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #158 : Nisan 19, 2010, 12:09:10 »
ahsxhslskasbaksackahc.... :lol:

ciddiyim abla haa, 10 dakka sürer, erdemle bir girişiriz oooh :)
sonra geri vermezse çok beğendim deyip :P :D
canı sağolsun ablamın ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Nisan 19, 2010, 12:35:40 »
Tam açarda Hande ablamın arabasını,Türkay 4 de yay hemen o arada :)
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]