0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
düşündüm de beni şimdiden silin abiler. şimdiye kadar söyleyipte tutmadığım hiçbir sözüm olmadı. ama bu yorumlar canımı sıktı benim. BEN GELMİYORUM.
ayrıca benim acil işten kastım, hesapta olmayan ve hesaplanamayacak işler.edit: düşündüm de beni şimdiden silin abiler. şimdiye kadar söyleyipte tutmadığım hiçbir sözüm olmadı. ama bu yorumlar canımı sıktı benim.
BEN GELMİYORUM.
Birde Özcan abide pek birşey dememiş aslında , sadece esprinden biraz rahatsız olmuş olmalı. değerlendirmem için kusura bakmayın ama sonuçta gelmenizi isterim abi.
hımmm iki gün girmedik neler olmuş.....özcan bey "hande hanımı ziyaret" mevzuunu burda açmanıza gerek yoktu bence.... gerekli açıklamalar pekala yapılmıştı pek çok kişi de anlayışla karşılamıştı.... erdem bey benim corollayı annenize verelim sizinkiyle ağvaya gidelim... nasılsa aynı araç....
özcan bey "hande hanımı ziyaret" mevzuunu burda açmanıza gerek yoktu bence.... gerekli açıklamalar pekala yapılmıştı pek çok kişi de anlayışla karşılamıştı....
Yol:860 kmKiralama:Tek gün kiralamayı pazar günü için yapmazlar.Yapsalarda 80 TL'den açılıyor fiyat (geçen elemanları Zonguldak Ereğli'sine gönderdim.Kia Cerato dizel buldum)Yakıt:Palio 1.4 ama 7,5 LT yakmaz Türkay.Daha fazla yakar.
1.4 palio kağnı gibi gider boşver... erdem bey arabasını getiremiyor ama kendisi geliyor ona göre hesap yaptın değil mi?
sürekli kiraladığın biri varsa o zaman işin daha kolay olur Türkay.Varsa G.Punto 1,3 M.Jet kirala git.Palio'dan daha rahattır...
ben tct buluşmasına kiralık arabayla gitmem olum... sosyeteye rezil mi edeceksin sen beni??
aslında iyi dört mevsim lastik olsa benim arabam azıcık yakarda işte iki yıldır yaz kış kullanılan kış lastiği olunca birazcık fazla yakıyor yine de kimse olmazsa benim arabayla gideriz....
abla dert ettiğin şeye bak hele takarız 10 dakkada benim beyaz jantları
ahsxhslskasbaksackahc....
sonra geri vermezse çok beğendim deyip