Gönderen Konu: ankaralılar...istanbula gidelim...  (Okunma sayısı 60524 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: ankaralılar...istanbula gidelim...
« Yanıtla #120 : Nisan 16, 2010, 15:14:34 »
bu defa da minübüsü dolduramayız diye bişey demiyorum ama özcan bey eminim bu başlığı görmüştür gelmek istese yada gelebilecek olsa davet beklemezdi diye düşünüyorum.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Nisan 16, 2010, 15:14:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Nisan 16, 2010, 15:27:55 »
2 Mayıs Şile buluşması ,
Ankara grubu katılım listesi

1-Türkay SARIKAYA
2-Erdem KÖSE
3-Hande BAYRAM
4-Oğuzhan MURAT(Ses soluk yok..)
5-Berkay PARMAKSIZ(kesin değil)
6-Ceyhun Akay(kesin değil)
7-Murat YILDIZ(belli değil)
8-?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Nisan 16, 2010, 15:41:31 »
başka birşey yazmaya gerek yok artık o gün yaklaşınca kesin rakam belli olunca ne yapacağımızı düşünürüz......
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Nisan 16, 2010, 16:47:31 »
Selam millet... :D Tarih yaklaştığı zaman belli olur, gelmeyi düşünüyorum hatta kesin diyebilirim ama şu var o tarihte bir işim olursa gelme işi suya düşer şuan birşey demek için erken :)
..Tüplü ve Öfkeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #124 : Nisan 16, 2010, 17:24:12 »
Selam millet... :D Tarih yaklaştığı zaman belli olur, gelmeyi düşünüyorum hatta kesin diyebilirim ama şu var o tarihte bir işim olursa gelme işi suya düşer şuan birşey demek için erken :)
Ooo bir kişi daha çıktı, hadi hayırlısı... ;)
Lpgli araç varmı Abi? :D

2 Mayıs Şile buluşması ,
1-Türkay SARIKAYA
2-Erdem KÖSE
3-Hande BAYRAM
5-Ceyhun AKAY(kesin değil)
6-Bekir ARTIRAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Nisan 16, 2010, 17:33:11 »
Musa abiden hiç ses yok Hande Hanım ona bi terlik göndersenize! Türkay a da dedim onun minibüsle   gelseniz güzel olur diye.
şşşt özcan abi o :) bakalım söylicem ben..o da gelirse herkes arkadaş falan çağırırız doldururuz o crafterı...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Nisan 16, 2010, 22:34:31 »
Ooo bir kişi daha çıktı, hadi hayırlısı... ;)
Lpgli araç varmı Abi? :D

2 Mayıs Şile buluşması ,
1-Türkay SARIKAYA
2-Erdem KÖSE
3-Hande BAYRAM
5-Berkay PARMAKSIZ(kesin değil)
6-Ceyhun AKAY(kesin değil)
7-Bekir ARTIRAN
8-Murat YILDIZ(belli değil)
belli kardeşim yaaa. acil bir işim çıkmazsa ki çıkması küçük ihtimal kesin geliyorum. hem aradığınız lpg li araç bende...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Nisan 16, 2010, 22:52:36 »
özcan gelmezse crafterı unut zaten türkayım. canını verir arabasını vermez özcan. zaten vermesinde, o da gelsin. onsuz olmaz... küçük bir ihtimal ama eşim de gelebilir belki. buluşma 1 mayısta olsaydı ihtimal büyürdü birazdaha.

1 mayısta işim var meydan beni bekler...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #128 : Nisan 16, 2010, 23:09:04 »
1 mayısta işim var meydan beni bekler...
:P

bugün özcan abiyle konuştum 17 olmamız gerekiyor yoksa kurtarmıyor onun araç..17 kişi olcak ki öyle kurtarcak, 450-500 civarı yakarmış git-gel falan....araba tam dolunca 4.5 ton oluyormuş :D bir de otoban parası falan, 60 liramıymış neymiş..o iş yaş gibi..bekirde ve murat abide de lpgli araç varmış, oooh :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Nisan 16, 2010, 23:20:51 »
:P

bugün özcan abiyle konuştum 17 olmamız gerekiyor yoksa kurtarmıyor onun araç..17 kişi olcak ki öyle kurtarcak, 450-500 civarı yakarmış git-gel falan....araba tam dolunca 4.5 ton oluyormuş :D bir de otoban parası falan, 60 liramıymış neymiş..o iş yaş gibi..bekirde ve murat abide de lpgli araç varmış, oooh :D
otoban parası ne kadar?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #130 : Nisan 16, 2010, 23:32:42 »
kocaman minibüs hacı o :D 60 dedi ama git-gel mi yoksa tek gidiş mi o kadar bilmiyorum..araba da 10 olması lazım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Nisan 16, 2010, 23:41:37 »
Otobana o kadar para veripte ne yapacaksınız sanki kaymak yol. :D

D-100 den gelin küfrede küfrede. :D

2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Nisan 16, 2010, 23:45:16 »
Otobana o kadar para veripte ne yapacaksınız sanki kaymak yol. :D

D-100 den gelin küfrede küfrede. :D

tabi bizde orda arkadaşları beklerken telef olalım :D

az daha direnirseniz gelip alıcam sizi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Nisan 17, 2010, 01:12:34 »
   Herkese selamlar TCT ailesi.Kulağımın çınlama nedenini sonunda buldum :) Öncelikle şunu belirtmekte fayda var diye düşünüyorum.Geçen seneki "Hande hanımı ziyaret organizasyonu" fiyasko ile sonuçlandığından beri toplantılar sayfasına girmiyorum.Yazdığım bir tek konu vardı onuda "iletilerime yazılan cevaplar" başlığı altında görüyordum.Bugün şirketin biri ile Bilkent'e görüşmeye gittiğimde,dönüşte Türkay'a uğradım.Türkay söyleyince haberim oldu.Simdi eve gelince bakayım dedim.

özcan gelmezse crafterı unut zaten türkayım. canını verir arabasını vermez özcan. zaten vermesinde, o da gelsin. onsuz olmaz...
   Bu yorumu hiç sevmedim Murat...
bu defa da minübüsü dolduramayız diye bişey demiyorum ama özcan bey eminim bu başlığı görmüştür gelmek istese yada gelebilecek olsa davet beklemezdi diye düşünüyorum.....
  Emin olmadığınız gibi görmemişim.Türkay'ın sayesinde gördüm :) :) O zaman sizi ziyaret edemeyişimiz beni derinden yaralamıştı :(
   Neyse konuya dönecek olursak eğer...bu gezi için en ideal rakam 17 kişi...tam sayı çoğunluğa ulaşırsak neden gitmeyelim ki?
   Türkay 60 TL Ankara-İstanbul+köprü falan tutuyordu.Tahminen 40 TL gibi bir rakam tutar....Kaba bir hesap ile adam başı gidiş geliş her şey dahil 35 TL'ye mal oluyor.

Bu arada işim çıkmazsa,babam izin vermezse,kedim miyavladı,köpeğim havladı gibisinden türlü türlü bahaneler geçenki gibi ( http://www.toyotaclubtr.com/toplantilar/hande-bayram%27in-ziyaretine-gidecegiz-varmi-gelen/ )öne sürülmesin.Bu tarihe bu organizasyonun notunu al ve işin-gücün çıkmasın mümkünse.Gelecek olan harbiden gelsin.Ben ona göre ajandam da 2 Mayıs tarihini DOLU olarak işaretleyeceğim.Bu toplantı işine bir daha girmeyeceğim dedim.Ve bu nedenle forumu bile terk etmiştim bir aralar.
   Sırf Türkay kardeşim için (elbette sizlerde benim için değerlisiniz ama Türkay'ın yeri ayrı) gelmeyi kabul ediyorum.17 kişiyi toplayın 3-4 gün içinde haber verin bana.Bende ona göre kendimi ayarlayayım...

araba tam dolunca 4.5 ton oluyormuş :
Dip Not: Crafter 2.880 Kg.17 kişi dolarsa eğer,ben dahil araç yaklaşık +/- 4.000 (4 ton) Kg'yı buluyor :) Ama Türkayı 3 kişi olarak saymadım.(1 kişi ortalama 65 Kg olarak hesaplanmıştır)

HAYDİ HAYIRLISI TCT ANKARA
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #134 : Nisan 17, 2010, 04:08:05 »
Beni kadıköyden alıbılecek birisi varmı ? 1 mayıs gecesi otobuse binsem kadikoye arkadasın evınde ınerim.Ama hiç istanbulu bılmıyorum corolla ile gelirsem hem istanbul içinde kaybolurum.Hemde Ckale-istanbul gidiş dönüş istanbul içinde gezmede var bayaa masraf cıkar hem mazot parası vede yol yorgunlugu bana koyar vede gereksız yani canakkaleden tek toyotacı benım.O yuzden düşünüyorumda ben otobusle gelsem istanbula beni birisi kadıköyden alırmı ? hem onunda yol parasınada ortak olurum onunda yuku azalır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Nisan 17, 2010, 08:50:46 »
  Taylan, fikrin çok mantıklı ve güzel. Bunuda ayarlarız, bakalım Kadıköy'den kimler geliyor.

Özcan'a hak veriyorum, yok bugün yağmurlu, yok kalkamadım, yok ıhhh falan olmaması lazım. Yani harbi olmak lazım. Sonuçta herkes o gün için özel program yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Nisan 17, 2010, 09:23:28 »
Özcan abicim seni çok iyi anlıyorum, ve sana %100 hak veriyorum ne desen haklısın abim, bende istanbul park buluşması yaptığımda fire verenler olmuştu ve genelde hava kapalı diyenler oıldu, yada hava kapalıdır diye kimse gelmez diye düşündüm falan dediler, sonuç olarak bu iş 3 hafta önceden planlanıyor ve son an işim çıktı deniyor, ya ne işin çıkabilirki (sağlık sorunları haricinde) 3 hafta önceden ayarla işte kendini, ben kıvırtıyorum demiyorda işim çıktı diyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #137 : Nisan 17, 2010, 11:53:21 »
Taylan Uğur Gürbüz abi ile irtibata geçmeni isterim. Uğur abi yanına bir kişi aldı. Bir kişi daha alabilir :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #138 : Nisan 17, 2010, 18:55:06 »
Taylan Uğur Gürbüz abi ile irtibata geçmeni isterim. Uğur abi yanına bir kişi aldı. Bir kişi daha alabilir :)

Yaa genede beni listeye eklemeyin bakalım finallerime denk gelicekmi bilmiyorum.Bide malum gezi sezonu basladı bizim işler hafiften açıldı.O yüzden peşin peşin konuşup hem kendımı,Hemde sizi hayal kırıklığına ugratmak istemiyorum.Son hafta haber vericem ben.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Nisan 17, 2010, 19:57:53 »
   Bu yorumu hiç sevmedim Murat...
neyini sevmedin özcanım. senin gibi arabasına gözü gibi bakan bi adam vermez diye düşündüm sadece. hoş versen de bizde e sınıfı ehliyet varmı o da ayrı mevzu. bende yok mesela. hem arabanı vereceğine kendin gelirsen ayrı kalmamış birlikte eğlenmiş oluruz. sürçü lisan etmişsek affola... ayrıca benim acil işten kastım, hesapta olmayan ve hesaplanamayacak işler.

edit: düşündüm de beni şimdiden silin abiler. şimdiye kadar söyleyipte tutmadığım hiçbir sözüm olmadı. ama bu yorumlar canımı sıktı benim. BEN GELMİYORUM.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...