0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam millet... Tarih yaklaştığı zaman belli olur, gelmeyi düşünüyorum hatta kesin diyebilirim ama şu var o tarihte bir işim olursa gelme işi suya düşer şuan birşey demek için erken
Musa abiden hiç ses yok Hande Hanım ona bi terlik göndersenize! Türkay a da dedim onun minibüsle gelseniz güzel olur diye.
Ooo bir kişi daha çıktı, hadi hayırlısı... Lpgli araç varmı Abi? 2 Mayıs Şile buluşması ,Ankara grubu katılım listesi1-Türkay SARIKAYA2-Erdem KÖSE3-Hande BAYRAM4-Oğuzhan MURAT(Ses soluk yok..)5-Berkay PARMAKSIZ(kesin değil)6-Ceyhun AKAY(kesin değil)7-Bekir ARTIRAN8-Murat YILDIZ(belli değil)
özcan gelmezse crafterı unut zaten türkayım. canını verir arabasını vermez özcan. zaten vermesinde, o da gelsin. onsuz olmaz... küçük bir ihtimal ama eşim de gelebilir belki. buluşma 1 mayısta olsaydı ihtimal büyürdü birazdaha.
1 mayısta işim var meydan beni bekler...
bugün özcan abiyle konuştum 17 olmamız gerekiyor yoksa kurtarmıyor onun araç..17 kişi olcak ki öyle kurtarcak, 450-500 civarı yakarmış git-gel falan....araba tam dolunca 4.5 ton oluyormuş bir de otoban parası falan, 60 liramıymış neymiş..o iş yaş gibi..bekirde ve murat abide de lpgli araç varmış, oooh
Otobana o kadar para veripte ne yapacaksınız sanki kaymak yol. D-100 den gelin küfrede küfrede.
özcan gelmezse crafterı unut zaten türkayım. canını verir arabasını vermez özcan. zaten vermesinde, o da gelsin. onsuz olmaz...
bu defa da minübüsü dolduramayız diye bişey demiyorum ama özcan bey eminim bu başlığı görmüştür gelmek istese yada gelebilecek olsa davet beklemezdi diye düşünüyorum.....
araba tam dolunca 4.5 ton oluyormuş :
Taylan Uğur Gürbüz abi ile irtibata geçmeni isterim. Uğur abi yanına bir kişi aldı. Bir kişi daha alabilir
Bu yorumu hiç sevmedim Murat...