Ankarada VW Voltu olan bir Özcanı tanıyorum onla gelseniz daha hesaplı olmazmı?
olmuyor, 17 kişi toplamak lazım, onu da yapamıyoruz tabii ki
Aydın abi bu konulara girmeyelim (hassas konular) Türkay baya uğraştı o iş için ama olmadı tabi. neyse tek başına bile olsa bekleyeceğiz
Haklısınız en kötü ANK-İST otobüs 30 tl atlayın gelin burda sizi karşılayacak en az 15 kişi 10 araç bulursunuz.Benim katılımım şu an için belli değil o hafta ne olacağını bilmiyorum iş konusunda o yüzden ismimi yazdırmıyorum.Şehir dışında olma durumum var eğer olmazsa eşimle kesin katılıyorum + küçük mangalımla beraber ve bilumum piknik malzemeleri vs.
şu an izmirdeyim, arabayla geldim, 2009 corolla ile dönme planım var ankaraya, öyle olursa koklayan bir benzinli aracımız olacak, gerçi 98 corollam da çok güzel yakıyormuş benzini 4 kişiyle tam dolu yükle 6 saatte (hız sınırlarıyla gidince mola hariç 8 saat) bilkentten izmire, 45dk mola dahil, gelmemize rağmen 7.5 litre yaktı..
Ben ae101 ile uzun yolda ancak özellikle itinalı kullanınca 100Km.'de 6Lt. civarı yakıyordu.

Bu gayretler herkese örnek olur inşallah değil mi Türkay ve Ankara tayfası?
Kankalar benim planda değişiklik yok henüz şuan geliyorum olarak görünüyor inşallah bir sorun çıkmazsa ben arabayla gelirim.
bekir geliyorsa dizel yeni corolla bile getirsem bekirle giderim yaa

adamın arabası düplü
Büyük Buluşma'da ayarlanacak zaten. Anlamlı ve özel bir buluşma.
İnşallah toplanır organizasyona katılırsınız.Dİğer arkadaşları tanıyıp konusmak güzel ve eğlenceli olur.Ama aklımdada ankara ekibiyle ilgili iyi seyler kalmadı nedense.Son dakika beypazarı bulusmasıydı yanlıs hatırlamıyorsam onun gibi olmaz.Bu şekilde diger arkadaslarıda yarı yolda bırakmamıs olursunuz.Toplanında gidin.Ben senelik iznimde ankaraya gelince birkaç abimizle buluşmayı düşünüyorum..
ben beypazarı konusuna yazmamıştım bile sanki

yoktum herhalde ankarada..bu buluşma beypazarına dönmez, çünkü ben aık yüreklilikle söylüyorum, ben tek bile kalsam gitcem..
İnşallah toplanır organizasyona katılırsınız.Dİğer arkadaşları tanıyıp konusmak güzel ve eğlenceli olur.Ama aklımdada ankara ekibiyle ilgili iyi seyler kalmadı nedense.Son dakika beypazarı bulusmasıydı yanlıs hatırlamıyorsam onun gibi olmaz.Bu şekilde diger arkadaslarıda yarı yolda bırakmamıs olursunuz.Toplanında gidin.Ben senelik iznimde ankaraya gelince birkaç abimizle buluşmayı düşünüyorum..
tuncay bey beypazarı konusu temcit pilavı gibi önümüze gelecekse sürekli bırakın buluşmayı gerekirse ben forumdan ayrılırım... ama hala kendimi çok haklı buluyorum o da ayrı mesele....
eğer forumda verdiği sözü tutmayan ya da burdaki insanları önemsemeyen değer vermeyen bir insan izlenimi yarattıysam çok üzülürüm....
benim istanbul buluşmasına katılma sebebim başta nagihan olmak üzere eşlerle birlikte katılımın netleşmiş olmasıdır....
Bende gerek Ankara, gerek İzmit buluşmalarına katıldım zamanında (söylemeyi unuttum Düzce buyluşmasınada, orada Ferdi sağolsun bir sürü alışveriş yapmış, parasını bile almayacaktı, biz hemen aramızda gerekli tüm parayı topladık ve verdik, hiç bir sorunda olmadı, çok güzel bir gündü). Oradaki tüm arkadşalara da ayrıyaten teşekkürederim.
Bu buluşmaya da yine herkesi (ayrım yapmadan) görmek, eğlenmek, iki muhabbet etmek ve hep beraber güzel bir gün geçirmek için katılmayı düşünüyorum. Sonuçta burada bir çok değişik paylaşımda bulunduğumuz insanlarla tanışmak bence oldukça hoş olur. Diğer yandan farklı görüşleride saygıyla karşılarım.
ben yine kendimi ifade edememişim...
yukarda sarfettiğim cümlenin türkçe meali: ben de ayrım yapmıyorum herkesi görmek istiyorum ama bayanların katılmadığı buluşmalara katılmayı istemiyorum.
bu kadar laf üzerine aslında belki de gelmekten vazgeçmem gerekir ama belki gelirsem kendimi daha iyi ifade edebilirim....
türkay hangi saatlerde müsaitsen telefonlaşalım.... olur ya bir problem olur nete giremeyiz falan telefonla plan yapalım.....
türkay hangi saatlerde müsaitsen telefonlaşalım.... olur ya bir problem olur nete giremeyiz falan telefonla plan yapalım.....
abla cuma 1den sonra tamamen, perşemde 1den önce ve 3ten sonra, çarşamba 1-3 arası ve 4ten sonra, salı 1den sonra, bugün de 3ten sonra tamamen müsaitim..haftasonu da aynı tamamen müsaitim
friday thirteenhundred hours, papa charlie echo, move out
Yav Hande boşver İstanbul'u falan gel Amarillo'ya gidelim biz:))))))))))))))