0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav Hande boşver İstanbul'u falan gel Amarillo'ya gidelim biz:))))))))))))))
gidelim "nam-ı diğer Murat 124" (bu ne olm benim yazmadığım şeylerin ne işi var iletimde )bi cuma akşamını ayarlayalım ben cumadan ankaraya geliim gidelim bana laf atanları da çağırmayalım...
Türkay bu ne ya askeri operasyon için talimat veriyormuş gibi kafam karıştı
friday thirteenhundred hours, papa charlie echo, move out
bende zaten aklımda tutamayacağım için akşam saatlerinde aramaya karar verdim...
anladığım kadarıyla türkayın arkadaşları gelmiyor....bizim grup tamamlanmış sanırım.... konu başında başka gelmek isteyenler de vardı ama vaz mı geçtiler yoksa araba yok diye mi gelmiyorlar?türkay biz suyumuzu tabak çanağımızı ayrımı alalım ne yapalım?(birde dergide çıkacak dimi bu haber? "toyota buluşmasına tüplü civicle giden fakir toyotacılar" diye başlık yazılacak benden söylemesi)A.C.D... kendi ablamdan ayırmıyorum diyorsun ama şu buluşmaya gelmiyorsun alacağın olsun.....
sevgili türkay 7.30 uygun mudur?ve kim kimi nerden alacak nasıl bir civicte bir araya gelicez? benim bulunduğum yer akp genel merkezinin orası.....
Evet, ne kadar erken olursa o kadar iyi olur. (Bana kalsa hava aydınlanır aydınlanmaz yol çıkarım ya )
Abi bende öyle yazacaktım da Hande Hanım dan çekiniyorum işin gerçeği