Yav Hande boşver İstanbul'u falan gel Amarillo'ya gidelim biz:))))))))))))))
gidelim "nam-ı diğer Murat 124" (bu ne olm benim yazmadığım şeylerin ne işi var iletimde

)bi cuma akşamını ayarlayalım ben cumadan ankaraya geliim gidelim bana laf atanları da çağırmayalım...
gidelim "nam-ı diğer Murat 124" (bu ne olm benim yazmadığım şeylerin ne işi var iletimde
)bi cuma akşamını ayarlayalım ben cumadan ankaraya geliim gidelim bana laf atanları da çağırmayalım...

))))))))))))))))))))))))))süper olur
124 değil 131 ama:)))
soul project..... yuppiii.....
HORT
eEe Ne yapıyoruz , bir kesine bağladıkmı acep?
bekir, erdem, türkay, hande abla.. budur grup, araba da bekirin araba (tüplü civic) bizimki tamamdır
Ooo, süper olmuş. Sizin organizasyon tamam anladığım kadarı ile.
İnşallah bir sorun çıkmaz dua ede ede bu güne geldik hayırlısı
Güzel plan , haydi gazamız mübarek olsun.
Muhammet abiseni anlıyorum

Hande aplammmm orada sana en ufak bi laf yok ne forumdan ayrılması büyük müyük demem derim ama derimbüyüğümsün bişey diyemiyorum

Türkoooo canım çekiyoooorrrr

Ama malesef
anladığım kadarıyla türkayın arkadaşları gelmiyor....
bizim grup tamamlanmış sanırım.... konu başında başka gelmek isteyenler de vardı ama vaz mı geçtiler yoksa araba yok diye mi gelmiyorlar?
türkay biz suyumuzu tabak çanağımızı ayrımı alalım ne yapalım?
(birde dergide çıkacak dimi bu haber? "toyota buluşmasına tüplü civicle giden fakir toyotacılar" diye başlık yazılacak benden söylemesi)
A.C.D... kendi ablamdan ayırmıyorum diyorsun ama şu buluşmaya gelmiyorsun alacağın olsun.....
anladığım kadarıyla türkayın arkadaşları gelmiyor....
bizim grup tamamlanmış sanırım.... konu başında başka gelmek isteyenler de vardı ama vaz mı geçtiler yoksa araba yok diye mi gelmiyorlar?
türkay biz suyumuzu tabak çanağımızı ayrımı alalım ne yapalım?
(birde dergide çıkacak dimi bu haber? "toyota buluşmasına tüplü civicle giden fakir toyotacılar" diye başlık yazılacak benden söylemesi)
A.C.D... kendi ablamdan ayırmıyorum diyorsun ama şu buluşmaya gelmiyorsun alacağın olsun.....
benim arkadaşlarıma belli olmaz, tam şenlik günü, bizim okulda mayfest denilen bahar şenlikleri olacak, gelmeyebilirler ama son dakika hadi gidelim diyebilirler de
abla mangalımızı kömürümüzü maşamızı götürüyoruz onları ben ayarladım, tabak çanak meselesi de baktım arabaya çatal var, tabaklar bitmiş (5-10 tane var), kaşık var, suyum da neredeyse bitmiş..bence onları toplu alırlarken alsınlar orda helalleşiriz..
dergi için foto çekilirken civici saklarız
sevgili türkay 7.30 uygun mudur?
ve kim kimi nerden alacak nasıl bir civicte bir araya gelicez? benim bulunduğum yer akp genel merkezinin orası.....
sevgili türkay 7.30 uygun mudur?
ve kim kimi nerden alacak nasıl bir civicte bir araya gelicez? benim bulunduğum yer akp genel merkezinin orası.....
ben nereye geleyim? , o saatte dolmuş falanda yok nasıl yapcam bilmiyorum
herkesi toplaya toplaya gidelim diyorum en son beni alın ordan istanbul yoluna çıkalım diyeceğimde sizler nerde oturuyorsunuz?
çok zorlamak istemiyorum yanlış anlamayın ama ne kadar erken çıkabilirseniz iyi olur. hem zamanı değerlendiririz hemde daha sakin gelirsiniz. aklımız sizde kalmasın.
gerçi siz yeterince özveri gösterdiniz de istanbulda tık yok!
Ben saat 07:00da Batıkent CarrefourSA önünde olsam alabilirmisiniz.
Malum keçiörenden geleceğim.
Evet, ne kadar erken olursa o kadar iyi olur.
(Bana kalsa hava aydınlanır aydınlanmaz yol çıkarım ya

)
Evet, ne kadar erken olursa o kadar iyi olur.
(Bana kalsa hava aydınlanır aydınlanmaz yol çıkarım ya
)
Abi bende öyle yazacaktım da Hande Hanım dan çekiniyorum işin gerçeği
Abi bende öyle yazacaktım da Hande Hanım dan çekiniyorum işin gerçeği 
oldu o zaman bizim ordaki camide sabah namazını kıldıktan sonra yola çıkalım......
arkadaşlar o kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum ama illa 7 olsun diyorsanız 7 de hazır olurum ben... dediğim gibi önce ankara içi organizasyonu halletmemiz lazım....