0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
5 kişi mi olduk? hadi buyur burdan yak sayın emre açık sayın emre açık nüçün inanmıyorsunuz geleceğime?ama şu var eğer 5 kişi olursa rahat yolculuk yapamayız ben o zaman hakkımdan feragat edebilirim....
Hande hanım arkadaşlar bagajda bile gelmeye razı olur yeter ki siz gelin
enişteden dobloyu alayım bari....
berkay harbiden gelebilirsen muhteşem olur
olur mu murat bey? siz gençler takılırsınız hem bakarsınız eniştemi ikna ederim ben ailemle hyundai ile gelirim sorun değil... lütfen....
yorumlara göz attım ama gözümden kaçmış olabilir tarih belirlendi mi ?
Hande abla beş kişi olursak siz ön koltukta oturursunuz.Hemde yarı yaşınızda biri olarak benim araba kullanışımı değerlendirirsiniz.
vur çocuğum sen de vur....(düşündüm de sizin yaşınızda bir evlat sahibi olabilirmişim gerçekten allahım çok yaşlandımm )
bırakın şimdi benim düğün derneğimi total sayı verin araç ayarlayın ayarlama yapın kaç kilo kanat alıcaz ne zaman alıcaz mangal nerde ben fanta içmem salatalık domatesi unutmayın mangal kömürü tedarik edin plastik çatal bıçak tabak bardak lazım....uuff çok işimiz var.....
Ceyhun abi tarih 2 mayıs , yer Şile - Ağva.Biz ankaradan toplanıp katılmayı düşünüyoruz , senin araban benzinli değilmi?Katılım çoğaldı , bir araba daha çıkarabiliriz. Varmı benden başka lpgli arabası olan?