0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gelince anlatırım sınav içeriğini de hak verirsin istanbuldan gelip direk sınava bile girerim...haa kolay diye değil, tarz bana cuk oturuyor diye
ağvaya mı gidiyoruz yeğen?
nagihancığım cidden bu ayrıntılı cevaplar için sana çok teşekkür ederim....
ablacım gebzeye 3.5 saat diyelim, ordan da 1 saat hadi 2 saat diyelim 4.5-5 saat gibi bir şey sürer bizim ağvaya gitmemiz..ankaradan ben ve erdem var şu anda, sen ve oğuzhandan katılım bekliyoruz hava süper olur akşam sen ne zaman istersen o zaman dönülür ablam
Rica ettim, iyi geceler diledim...
inşallah inşallah Allahtan bir mani çıkmazsa katılırız.... yalnız öyle sabahın 6 sında uyandırmayın beni yaşlı başlı insanım o kadar erken kalkamam... iyi geceler güzelim...
e kaçta çıkalım abla yaa
sabah kalkınca dizlerde kilitlenme oluyo bide kafamın tepesi yanıyo beynim kaşınıyo (allah canımı alsın ki geçen teyzenin biri bu şikayetle geldi) onlar geçsin kendime geleyim bastonumu alayım çıkarız.... ben yatayım iyisimi sabah işe geç kalacağım... ayrıntıları konuşuruz hele bir herşey netleşsin de...
emre şu an 3 kişiyiz yalnız hande abla ilk geliyorum diyenlerden berkay harbiden gelebilirsen muhteşem olur bakalım biraz daha kalabalıklaşırsak araba işini ona göre düşünmeye başlıcaz hala tek araca sığıyoruz hakan abi ninni cdsi olarak önerin var mı murat abi adres olarak sadece ağva yazılıyorsa öyle bir denesene, istanbul konusunda tam olarak yeri var, karadenize bakan bir yer..seninle beraber 5 kişi olduk şu anda..crafter işin içine girince 5 kişiyle maliyet artıyor sonuçta koca minibüs, yakıyor özcan abi de gelirim derse o zaman 6 kişi olcaz, sonra artık herkes arkadaş falan ayarlar o crafterı doldururuz