0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hadi bakalım, şu işi kesinleştirin. Herşey tamam gibi. Ama sabah oldukça erken çıkmanız lazım yola.
aman o ne demek Türkay?
Gelmeme ihtimalin varmı abi? Cumartesi günü Oğuzhanı gölbaşında gördüm ben ya , yanımda arkadaşım vardı gidip baskın yapamadım. Mogan parkında o girişte duruyordu ben parkın sonuna doğru devam etmek zorunda kaldım.
İmkansız bide araba lpgli , 140 ın üstüne çıkmam ,6 ila 8 saat arasında sürer sanırım.
oğuzhan da gelir heralde, tam 4 kişi oluruz tam olur gişeden gişeye 4 saat sürer 130 falan sabit hız gidince.. 11 gibi buluşma yerinde olmak için 6 gibi yola çıkmış olmak lazım
plan süper!
Ankara'dan gelecekler de öncelikli olarak yer fikirlerini (nasıl bir yer istedikleri) söylesinler bence.
Okuldakilerle mangala gitmiştik Keşke geleydin yav
Kolay bulunsun yeter Çünkü istanbulu hiç bilmiyorum...Türkay sen biliyormusun?
gişeden gişeye 4 saat sürer 130 falan sabit hız gidince.. 11 gibi buluşma yerinde olmak için 6 gibi yola çıkmış olmak lazım
Ya benim dediğime geldi işte bu saatten önce kim nerde nasıl buluşacak, 12 ye kadar anca millet gelir toplanılır zaten. Mangal yaparız ip atlarız, radyoları açıp İstanbul'u sallarız, göbek atarız saat olur 6 o saatten sonra da herkes evine gider, günübirlik geleceksiniz bir de siz. Şimdi biz sizi yolculadıktan sonra iki tek atmaya gitsek hoş olar mı?! D:
Artık hava geç kararıyor , Buluşmayı saat 12:00 de yapalım , akşam saat 17:00 da dağılırız. Beş saat fazlasıyla yeter.
sabaha kadar yolu var
bak seeen..bizi yolcu edip iki tek de atamazsınız, bi duble de atamazsınız...o kadar yol geliyoruz bee.. anca beraber kanca
vallahi okul olmasa hiç sorun değil , ama ertesi gün okul olması nedeniyle tereddütlerim var.eee 4. kişiyi bulabildikmi?
Sınavın var, git de çalış! Aaaaa... Geliyor beş parmak.