0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yuh rwd ae101 planları zor yani..aslında o linkteki ae86 alıp yürüyenini aktarsak keichi konusu da bambaşka, millet şimdi ken block falan biliyor ama keichi denen amca şeker görüntüsünün altında bir canavar adam drift king olarak biliniyor (dorifkin gibi bir şeylerdi )
çok güzel yazmışsın türkay bu sözü deftere yazmak lazım ileridekilere kalsın ufuk ne kadara mal oluyor bu motoru getirme işi ayrıntılı yazsan motor ne kadar gümrük ne alıyor merak ettim atakan adamlar heyecan atraksiyon peşinde para olsa bende denemek isterdim nitekimde başarısız bi iş olcağını zannetmiyorum.
zor değil kazalı bi celica bulmak lazım gt4 olanlardan onun yürüyeni getirip kendi aracına monte etmek kalıyor geri tabi ufak bi sorun var celicalar 5 bijon bizimkiler 4 bijon yani ön 4 arka 5 olcak keichi tanışmak istediğim ünlülerin başında geliyor zaten kingo dorifto diye biliyodum ben ama yanlışta olabilir
aynen çok zor hatta bulursan aynı gün loto oyna kazalı halde avrupadan alıp işe yarar parçaları getirceksin yada arabayla git almanyaya orda montajla gel buraya ama motoru değiştirme sadece yürüyeni swapla gel buraya motoruda burda tak alsana oldu bitti bunun için zaman lazım para lazım demiyorum miktar belli zaten sadece zaman lazım....drift kelimesinin ingilizcedeki karşılığı sürüklenmek benim bildiğim kadarı ile japonyada sürüklenmek ise dorifuto gibi garip bi kelime dorifuto yu dorifto şeklinde okumakla olay çıkmış olmalı diye tahmin ediyorum
bende antalyadan koyayım bi tane 4wd ae92 http://www.sahibinden.com/emsalsiz_toyota_4_4_sw-66WQQaXQQ18106697WQQpXQQdisplayitem?
aslında bir ihtimal bunun yürüyeni de takılabilir..daha mümkün bunun yürüyenini bulmak trde..olur ya biri pert etmiştir falan
bncede... ha ae101 ha ae92 4wd yaparken motor uyumunun önemi varsa buda 4afe
ön tekerde turboda zevkli kendine göre eğer sarcak diye girmiyosan onunda kolayı var drag radial lastik işini görür....bu işi araştırıyorum uzun zamandır elimde şuan para olsa 10bin lira kadar full celica swap işini halletcem ama param olmadığı için beklemedeyim....widebody e gerek bile yok sanayide çamurluk açanlar var 5-6 cm ye kadar o şekilde açılır orjinal gibi olur kimsede anlamaz ne iş olduğunu....en güzel ölçü arkaya 245 30 17 öne 225 35 17 almak ki daha sonra beli doğrultunca big brake kit yapmak lazım gidebildiğin kadar durmakta lazım aslında süper loto 10milyon olmuş oynasaydık keşke 5 bile bilsem razıyım
bize çkmaz ufuk nerde o şans türkay facete senin video dolaşıyor toyo toyota...çıkarım senle her yola toyota