Gönderen Konu: 4a-ge 20v silvertop corolla levin hem de TR'de :)  (Okunma sayısı 13573 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 4a-ge 20v silvertop corolla levin hem de TR'de :)
« Yanıtla #80 : Nisan 08, 2010, 12:21:08 »
yuh rwd ae101 planları zor yani..aslında o linkteki ae86 alıp yürüyenini aktarsak :P keichi konusu da bambaşka, millet şimdi ken block falan biliyor ama keichi denen amca şeker görüntüsünün altında bir canavar :D adam drift king olarak biliniyor (dorifkin gibi bir şeylerdi :P )

zor değil kazalı bi celica bulmak lazım gt4 olanlardan onun yürüyeni getirip kendi aracına monte etmek kalıyor geri tabi ufak bi sorun var celicalar 5 bijon bizimkiler 4 bijon :) yani ön 4 arka 5 olcak :D keichi tanışmak istediğim ünlülerin başında geliyor zaten :D kingo dorifto diye biliyodum ben ama yanlışta olabilir

çok güzel yazmışsın türkay bu sözü deftere yazmak lazım ileridekilere kalsın :D

ufuk ne kadara mal oluyor bu motoru getirme işi ayrıntılı yazsan motor ne kadar gümrük ne alıyor merak ettim ;)
atakan adamlar heyecan atraksiyon peşinde :D
para olsa bende denemek isterdim nitekimde başarısız bi iş olcağını zannetmiyorum. ;)

motor üstte linkleri verdin fiyat ortalaması o civarda gelmesi içinde bi o kadar daha koy(1500$dan aşağıya çok shipping+gümrük vs vs uzun iş değil böle bi parça için) yani montajsız 3sgte,4age 3000$dan aşağıya gelmez..tabi bi fiyatın içinde şanzıman ecu kablo tesisatı manifoldları vs hepsi var....
ae86 alıcaktım sahibi satmadı sonra hurda oldu falan falan bi dünya sorun yaşadım şimdi her yerde 86 dolu soğudum ondan :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 08, 2010, 12:21:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Nisan 08, 2010, 12:32:45 »
zor değil kazalı bi celica bulmak lazım gt4 olanlardan onun yürüyeni getirip kendi aracına monte etmek kalıyor geri tabi ufak bi sorun var celicalar 5 bijon bizimkiler 4 bijon :) yani ön 4 arka 5 olcak :D keichi tanışmak istediğim ünlülerin başında geliyor zaten :D kingo dorifto diye biliyodum ben ama yanlışta olabilir
kazalı gtfour trde bulmak da imkansız gibi bir şeydir heralde demi :) valla drift king in japoncası nedir bilmiyorum ama drift kelimesinin çıkışı dorifto kelimesi olduğunu adım gibi biliyorum..hatta çoook eskiden, DTM.net sitesinde takılırdım ben, daha ne tokyo drfit var ne underground serileri var..e36 drift vidyoları vardı, dorifto, doriftizing tarzında isimleri vardı :) sonradan drift yazmaya başladı almanlar :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #82 : Nisan 08, 2010, 14:49:56 »
aynen çok zor hatta bulursan aynı gün loto oyna :D kazalı halde avrupadan alıp işe yarar parçaları getirceksin yada arabayla git almanyaya orda montajla gel buraya ama motoru değiştirme sadece yürüyeni swapla gel buraya motoruda burda tak alsana oldu bitti :D bunun için zaman lazım para lazım demiyorum miktar belli zaten sadece zaman lazım....drift kelimesinin ingilizcedeki karşılığı sürüklenmek benim bildiğim kadarı ile japonyada sürüklenmek ise dorifuto gibi garip bi kelime dorifuto yu dorifto şeklinde okumakla olay çıkmış olmalı diye tahmin ediyorum :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #83 : Nisan 08, 2010, 19:58:33 »
aynen çok zor hatta bulursan aynı gün loto oyna :D kazalı halde avrupadan alıp işe yarar parçaları getirceksin yada arabayla git almanyaya orda montajla gel buraya ama motoru değiştirme sadece yürüyeni swapla gel buraya motoruda burda tak alsana oldu bitti :D bunun için zaman lazım para lazım demiyorum miktar belli zaten sadece zaman lazım....drift kelimesinin ingilizcedeki karşılığı sürüklenmek benim bildiğim kadarı ile japonyada sürüklenmek ise dorifuto gibi garip bi kelime dorifuto yu dorifto şeklinde okumakla olay çıkmış olmalı diye tahmin ediyorum :)

ufuk doriftoyu şahane yorumladın yani :)

4wd ae112 ufuk belki görmüşsündür bilemiyorum ;)

By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #84 : Nisan 08, 2010, 20:07:26 »
eheh sağol oğuz :)

bunu bilmiyodum ama bunun bi kardeşi var yunanistanda aynı renk aynı kasa benim yapmak istediğimi yapıp motor dahil celica yürüyeni swaplamış 500+hp veriyodu :)
ayrıca bütün corollaların japonya ve çevresinde awd olan modelleri var hatta istanbulda görmüştüm bi tane ae92 awd vagon
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #85 : Nisan 08, 2010, 20:40:31 »
ya kıbrısta görmüş bir arkadaşım, awd ae101..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #87 : Nisan 08, 2010, 20:50:10 »
bende antalyadan koyayım bi tane 4wd ae92 :)
http://www.sahibinden.com/emsalsiz_toyota_4_4_sw-66WQQaXQQ18106697WQQpXQQdisplayitem?
aslında bir ihtimal bunun yürüyeni de takılabilir..daha mümkün bunun yürüyenini bulmak trde..olur ya biri pert etmiştir falan :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #88 : Nisan 08, 2010, 20:54:48 »
aslında bir ihtimal bunun yürüyeni de takılabilir..daha mümkün bunun yürüyenini bulmak trde..olur ya biri pert etmiştir falan :P

bncede... ha ae101 ha ae92 4wd yaparken motor uyumunun önemi varsa buda 4afe :D
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #89 : Nisan 08, 2010, 21:00:46 »
bncede... ha ae101 ha ae92 4wd yaparken motor uyumunun önemi varsa buda 4afe :D
4afe olduğundan eminmiyiz ya??nasıl yerleştirip 4awd bağlamışlar ki ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #90 : Nisan 08, 2010, 21:17:56 »
türkay eminim şimdi baktım hem 4afe hem 4wd :D

bktığım linkte burada
http://www.toyotareference.com/corolla#CO

ae92 89 modele baktım ben.
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #91 : Nisan 08, 2010, 21:39:52 »
motor 4afe  şanzumanı başka sadece....o modelden var benim dediğimde bi köşede uzun yıllarca yatmış bi araç...yürür aksamı iyice incelemek lazım düz aksı varsa iş yapmaz...malezya forumlarında awd corollalar dolu :)

türkay bu iş aklına yattı bakıyorum sen yaz sonu girersin bu işe :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #92 : Nisan 08, 2010, 22:01:21 »
benim aklıma yattı valla..benim araca turbo olayına ve hatta direk her türlü motor modifiyesi olayına dalmamamdaki neden aracın önden çekiş olması..benim mantığımda yüksek beygirin yeri arka lastiklerdir..hatta turbo ve nos uygulaması istiyorum, böyle bir şey yaptıktan sonra lastik ölçüsünü büyütme planım var..bu 101i RWD yapma planı hoşuma gitti..çamurluklar şişirilir hatta salaktan wide body olayına girilir, şöyle arkalara 245 taban öne 225 taban lastikler falan..17 veya 18" jantlar..abi çok para lazım ya..hayal kısmı çok güzel de...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #93 : Nisan 08, 2010, 22:04:15 »
herşeyin sonu parada bitiyor :D lidyalılara yine sölenesim geldi :)
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #94 : Nisan 08, 2010, 22:10:12 »
ön tekerde turboda zevkli kendine göre eğer sarcak diye girmiyosan onunda kolayı var drag radial lastik işini görür....bu işi araştırıyorum uzun zamandır elimde şuan para olsa 10bin lira kadar full celica swap işini halletcem ama param olmadığı için beklemedeyim....widebody e gerek bile yok sanayide çamurluk açanlar var 5-6 cm ye kadar o şekilde açılır orjinal gibi olur kimsede anlamaz ne iş olduğunu....en güzel ölçü arkaya 245 30 17 öne 225 35 17  almak ki daha sonra beli doğrultunca big brake kit yapmak lazım gidebildiğin kadar durmakta lazım :)

aslında süper loto 10milyon olmuş oynasaydık keşke 5 bile bilsem razıyım :D
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #95 : Nisan 08, 2010, 22:15:21 »
ön tekerde turboda zevkli kendine göre eğer sarcak diye girmiyosan onunda kolayı var drag radial lastik işini görür....bu işi araştırıyorum uzun zamandır elimde şuan para olsa 10bin lira kadar full celica swap işini halletcem ama param olmadığı için beklemedeyim....widebody e gerek bile yok sanayide çamurluk açanlar var 5-6 cm ye kadar o şekilde açılır orjinal gibi olur kimsede anlamaz ne iş olduğunu....en güzel ölçü arkaya 245 30 17 öne 225 35 17  almak ki daha sonra beli doğrultunca big brake kit yapmak lazım gidebildiğin kadar durmakta lazım :)

aslında süper loto 10milyon olmuş oynasaydık keşke 5 bile bilsem razıyım :D
abi benim elime öyle lotodan para geçse bi D sınıfı araç alırım mondeo falan bir de benim rollayı yüklerim gırtlağına kadar :) :)
şimdi yapmama nedenim her sarma endişesi, malum bu haliyle bile deli gibi sarıyor..hem de önden çekiş benim karakterime uymuyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #96 : Nisan 08, 2010, 22:16:10 »
bize çkmaz ufuk nerde o şans  ::) türkay facete senin video dolaşıyor :D toyo toyota...çıkarım senle her yola toyota :D
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #97 : Nisan 08, 2010, 22:17:58 »
bize çkmaz ufuk nerde o şans  ::) türkay facete senin video dolaşıyor :D toyo toyota...çıkarım senle her yola toyota :D
hala mı be :) çok oldu ya, unutulmuştur diyordum ben :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • AE101
« Yanıtla #98 : Nisan 08, 2010, 22:35:51 »
bana yeni geldi ee biz bursalıyız şehirler arası zor olmuştur gelmesi :D
By OuZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #99 : Nisan 08, 2010, 22:37:14 »
sarma sorununu dediğim gibi lastikle çözmek mümkün ama fwd yi sevmiyosan onu bilemem ha bende sevmiyorum o başka bişi :)
öle dememek lazım oğuz elin 6 kere sürşmüş olsa çıkması mümkün :)
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın