0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben zaten swap düşüncesine senden sardım..ama yine arabayı yükleme düşüncem hiç yok günlük kullancam, 3sgte orjinal kalcak onu ellemeden yüklemeden bincem bir de lpg (bu şaka tabi )
bende onu diyorum ya ufuğum trafiğe sokmamki ben onu.haftada 2 bilemedin 3 kere çıkardım zaten.saat 01.00 den itibaren 15 dakika rölantiden sonra ufak ufak..yoklaya yoklaya gözümün önünde canlandı birden bahsettiğim makina blok hariç herşey o dı,kimlerin topladığınıda biliyordum.evet fiyat yüksekti ama gözüm kararmıştı...neyseki tuttum kendimi..biraz zaman..
işaret işaret yapta kurtulalım artık senden demiştir internet geçen gazetede okudum biri yine lpg takmış ferrariye...
zaten bir aktarma sistemi olarak önden çekişi, sürüş zevki açısından beğenen, seven biri varsa onun sürüş zevkinden şüphe ederim ekonomik kaygılar, sorunlar, yakıt endişeleri vs söz konusuysa tamam, önden çekiş candır..ama gerisi için tırt
Tabii bazen istisnalar olabiliyor
olur olmasına da sürüş zevki, direksiyonda türlü zevkler yaşamak önden çekişin verebileceği şeyler değil ya
istisnalar kaideyi bozmaz ama mercedes tekinin morali sağlam bozmuş adam bıraktı yavaşladı
2.0 ise 4a-ge olamazama twincam 20 yi 2.0 diye algılamış arkadaş galiba Sırf motorunu sökmek için alınır!